Långledighet

Idag jobbar jag em och sen ör man ledig i sex heeela dagar! :) Vette tusan vad man ska hitta på men något skoj lär man väl hinna göra. Har varit otroligt sugen på att grilla lite så kanske man tar och gör de.
Annars så har jag tagit de rätt lugnt, höll mig till och med nykter på valborg ;) Tur var väl de för annars hade man haft ett helvete på jobbet på söndagen. Bakis + jobb = ingen bra kombination!
Kan fan inte längta mer till sommaren alltså. Ska bli så sjukt kul att fara till Gbg på Metaltown och vara kvar några dagar efter festivalen och gå på Liseberg och shoppa lite :) Sen måste jag bara på Kirunafestivalen eftersom jag är ledig och allt.
Hoppas de löser sig så att jag får stämpla under sommaren för känner att jag måste spara ändå lite av de pengarna som jag får tillbaka på skatten.. Men känns för jävla bra att man får lite ledigt under sommaren, fast kan ju vara bra att jobba lite extra någonstans.
Undra vad man ska hitta på till helgen. Funderar att kanske fara till piteå över dagen på lördag och kolla Piteå Cruising :) Men de återstår att se, känner ju att jag har lite lite med pengar nu..

Jag ska alltid tänja på gränserna.. Alltid tro det bästa om människor och mer eller mindre lita på alla. Många gånger kanske det är dumt av mig, men man får aldrig veta om man inte tar reda på saker och ting. Jag väntar alltid tills människor bevisar motsatsen men ändå delar jag ut nya chanser hit och dit. Kanske jag är för snäll för mitt eget bästa som jag har fått höra, men återstår det att se. En andra chans, jag låter mig inte luras två gånger..

Lev livet, ångra inget och lär dig av dina misstag :)
Kärlek och respekt ;)
/Alex ♥

RSS 2.0