No more mr nice guy

Fick en uppenbarelse igår ikväll när jag inte riktigt kunde somna, säger bara så här: No more mr nice guy här inte!
Fast jag är ju ingen kille men ni fattar poängen ;b
Annars så börjar jag känna mig trött och slut, men imorgon är de sista skiftet och sen är jag ledig 6 dagar. Egentligen bara 5 dagar med ska göra lite grejer den 22 :) Längtar!
Har en förkyldning på g.. Känns ju inte så himla kul så man får hoppas att den är över snabbt om den nu bryter ut helt och hållet. Bara att försöka att få i sig lite vitaminer, för har inte tid eller råd att vara sjuk..
Hoff måste verkligen komma igång med träningen nu, för har gått upp i tid på jobbet och ska ryggen och axlarna orka så är de att sätta igång. Hade bara behövt lite motivation.. Man var ju nog trött och slut innan och kände att man inte riktigt hade ork eller tid för den där jäkla träningen :/
Nå men nu ska jag försöka somna, så godnatt!

21

Då har man plötsligt blivit 21 år gammal, vars tar åren vägen? Men de här har varit den bästa födelsedagen på länge! Fast började ju redan en dag i förväg eftersom jag jobbade. Men de var många som kom och fika och fick mycket fina presenter :)
Blir väl att fira lite imorgon men har ingen lust att dricka över huvudtaget just nu, så blir nog en lugn kväll. Vicky vill att jag ska följa med ut idag också, men de orkar jag nog inte..
Hade ju tänkt fara på stan idag, men fick höra av Åsa att vissa affärer har öppet som om de vore lördag. Så nu undrar jag ju om jag verkligen hinner köpa de jag hade tänkt, hmm.. Nånå de återstår att se.
Nu ska jag hänga upp min tvätt och slå igång en till maskin. Hoppas alla får en trevlig helg!

RSS 2.0