Upp och ner, ner och upp

Dagarna känns lite galna känslomässigt och det händer som så mycket runt i kring allt. Men idag är jag på ett toppen humör och jag tänker inte låta något störa det :) Sätter man en bra inställning till allt så känns allting så mycket enklare och man blir gladare!
Igår hade jag verkligen en skit dag tills jag kom hem från jobbet. Gick över till min nya granne Anna och kollade hur hon hade de och så var ju Lotta och Anton där plus en massa andra trevliga människor :) Mycket trevligt! Sen följde jag med Lotta och Anton till dom och kolla lite tv. Sen var de dags att att fara och sova och mysa lite :)
Idag har jag ju varit och testa på att jobba på mitt tredje jobb. Det är på Dannes Gatukök och chefen sa att jag var som gjord för att jobba där haha ;) Så får se då. Kan få en tjänst på 75% där till.. Om de var mars eller maj, sen får man se vilka som ska jobba kvar osv.
På ca tre timmar blir de jobb på OK.. Känns tugnt eftersom jag har varit på Dannes redan, men jag får stå ut! Efter jobbet vet jag inte vad som händer och sker.. Hade suttit fint med ett glas vin menmen ;) Är ju ledig imorgon så kanske man tar sig ett glas eller två, men känns ju lite roligre om man får sällskap.
Nu ska jag duscha och fixa mig lite, sen blir det väl att fara hem till mor och far och sno lite mat.
Puss /Alex ♥



Typ världens bästa låt! Looooooove it!! :D


Life gose on

Gårdagen slutade mycket bättre än vad den började. Hoppet har i alla fall tänds igen :) Men vad som än händer i mitt liv, vilka motgångar jag än får möta så life gose on! Tur är att jag har mina underbara vänner som jag känner verkligen finns där för mig. Och ni ska veta att vad som än händer så kommer jag alltid finnas här för er också. Love you all! :)
Ikväll blir det att jobba, blir väl kanske att bara fara hem efter de och sova eller något i den stilen.. Fredag blir de jobb från 12-22, vet inte om man hittar på nå efter de.. Lördag skulle jag och Linn ta en lyxfrukost och fara på stan och så, sen jobb 18-22 och sen har jag ingen aning :) Söndag är jag ledig och så ska jag i alla fall hjälpa Linn att göra smörgåstårta, sen så får man se vad som händer och sker :)
Nu ska jag ta en dusch och sen umgås med min Charlotta :D
Puss /Alex ♥


We do what it takes to protect ourselves from the demons and the snakes

Jag skrev ju sist att jag kände mig lycklig och att jag vänta på bakslaget. Känns som att det är här nu, just runt husknuten. Säger ju det, det slår aldrig fel. Man får aldrig vara "lycklig". Allt är ju som ett enda stort grått jävla moln med rosa och gröna prickar har vi kommit fram till, jag och mina två kompanjoner..
Men vad fan kan man göra åt saken..? Man är ju sin egen lyckas smed som sagt, men man kan ju inte styra andra människors känslor och handlingar. För människorna runt omkring oss har ändå väldigt stor inflytande på hur vi mår och känner oss. För mig i alla fall...
Har kommit fram till att jag inte ska leva livet så fort, utan leva i nuet och ta dan som den kommer. Inte stressa in i en framtid som inte finns. Framtiden blir ju som det blir vare sig jag försöker styra den eller inte.
En sak som jag är glad över är att jag vet att jag kommer få jobba rätt mycket på Dundret :) Har ju börja jobba där för en vecka sen. Så nu kanske jag äntligen får lite kontroll på min ekonomi en period i alla fall :) Men trött kommer jag att bli eftersom jag jobbar på ok också och de kommer väl bli att jobba den del dubbelt..
Nu ska jag ta och förbereda mig lite till mentalt för fler smällar i ansiktet.
Ha en bra jävla dag!
Puss /Alex ♥

jag

Bjuder på en bild på mig från när jag och Linn var i Luleå och skulle kolla på Idol :)


Ledigvecka :D

Nu har man en heeeeel vecka av ledighet att se fram emot! :D Hade ju behövt dom dagarna men man kan ju inte låta bli att tycka att de är skönt. Sen så kan jag ju ändå inte jobba den här helgen (:
För övrigt leker livet och jag känner mig lycklig :) Så nu väntar jag på bakslaget som alltid lyckas hitta mig när jag är som gladast.. Men man vet aldrig, den kanske håller sig borta den här gången :b Hoppas!
Helgen har varit helt okej :) Mös med Linn på fredagen efter jobbet, sov över där och så. I lördags blev de lite party, vi hade kul men de hade kunnat vara bättre. Konstigt och mycket folk på krogen.. Kvällen slutade rätt tidigt, men mig gör det inget :) Nu längtar jag till fredag för då drar jag och Linn till Luleå för att kolla idol och bara ha kul!
Nu är jag hos mor och far och håller på att fixa lite ny musik till min bil. Hoppas bara att jag hittar skrivor och ett bränningsprogram. För får jag inte en skiva med lite ny musik till bilen blir jag galen ;P Är så jävla less på den jag har där nu..
Så nu ska jag fortsätta här med mitt fixande :)
Puss /Alex ♥

Fick förresten höra ihelg att den här låten "är jag" haha ;)


....

Är som så glad och nere på samma gång.. Tur att man har sina solstrålar i denna mörka period ♥. Hur skulle man annars orka... Bara att ta nya tag :)
Sitter och kollar Grey's anatomy och grubblar över min dåliga ekonomi. Vill bara att de ska vända så man hade sluppit oroa sig för det ett tag.. Tur att man har fått jobba lite fler timmar nu på senste :)
Har egentligen inte så mycket att skriva. Hade en en bra födelsedag med trevligt sällskap och väldigt fina presenter, tack allesammans :) Annars så har jag typ blivit allergisk mot min lilla gulliga katt och mina kära föräldrar vägrar ta hand om henne, kul! Så vet inte vad jag ska göra.. Måste ta ett allergiprov som vårdcentralen inte vill att jag ska göra och är jag verkligen allergisk så måste jag hitta ett hem åt henne. Vilket inte är det enklaste, vill ju som hitta någon som jag känner som kan ta hand om henne i såna fall...
Nå väl, jag ska återgå till mitt tvtittande :P
Puss /Alex ♥

Beautiful morning

Grattis på mig! :D Nu är jag vuxen eller något.. Ingen tonåring hur som helst ;)
En perfekt dag att fylla år på, varmt och soligt ute. WONDERFUL!
Haft en jäkla fin morgon med bland annat en morgonfika på Nyfiket med snälla Charlotta som bjöd, fick även en present av henne :) En tavla som jag bara älskar, verkligen fin och min stil! Hoppas jag får två till hihi i en snar framtid, annars får jag försöka fixa de själv på nå vis :) Sen blev det halvkropps-massage på Spa4You som jag fick i present förra året, så det var som dags att utnyttja den ;P
Nu ska jag ta mig en dusch sen börja fixa med allt med alla tårtor, fikabröd osv.
Puss /Alex ♥

RSS 2.0