Onsdag

Idag så har jag inte gjort så mycket än så länge. Har varit till mor min en sväng och fikade :) Så provade jag en sån där elbälte som man sätter på magen, jäklar vad läskigt det var! :P De typ sticker och nå drar musklerna ihop sig alltid, men inte vet jag om de kändes så effektivt :b
Förövrigt tänkte jag laga tacos idag fast med kyckling med faita-krydda :) De heter ju kanske tortillas eller nå då, men skit samma ;) Tror de blir gott i alla fall.
Imorgon till på löradg blir de att jobba åttatimmars, känns bra faktiskt. Skönt att slippa sån där jobb-ångest som man kunde ha förut när man sommarjobbade osv. Och extra pengar i plånboken sitter ju alltid bra ;)
Har ingen aning vad jag ska hitta på ikväll.. Känns på nå vis som att jag har ett ganska så händelselöst liv :b Fast snart blir de ju att flytta, fara till Haparanda och Luleå och lite annat smått och gott så. Snart kommer ju Åsa hem också, så då blir de ju att umgås med henne :D
Nu ska jag ta och kolla lite Vänner som är på tv. Puss /Alex ♥

Hojjfifansägerjagbara..

Aldrig mer!


Kilen

Kilen kommer bli mitt och Sonnys nya bostadsområde för vi har nämligen fått en 2:a där :) Lägenheten var verkligen jätte fin och stor, den är på 77 kvadrat och det är ju inte så vanligt för en 2:a. Och något som är helt underbart är att de inte har tagit bort badkaret därifrån hihi ;) Så snart blir de att flytta!
Det var en man som var och kollade på lägenheten idag och han tyckte om den och hyresvärdarna tyckte om honom, så nu slipper nog jag och Sonny betala dubbla hyror och de är ju tur. Fast de är ju inte helt säkert att han skulle ta den ännu, det får vi veta ikväll.
Annars så är de ju marknad den här helgen. Orkar inte fara dit idag, men imorgon blir de säkert att gå en sväng :) Måste ju köpa såna där godisremmar som jag alltid har köpt varje år, mums!
Jag och Sonny är bjuden på älgskav hos hans mormor och morfar idag (: Det ska bli gott, är hungrig redan nu haha. Senare blir de att jobba, imorgon också.
Nu ska jag bara kolla tv och ta de lugnt.
Puss /Alex ♥



Tycker den här är väldigt bra faktiskt :)

Just nu...

...kan jag bara skirva att jag är väldigt glad! ^^ Berättar imorgon varför ;) Hehe.
Puss /Alex ♥


Tisdag = DH = En glad Alex ♥

Idag har jag varit med Emma och Linn på Nyfiket och tagit en fika :) Det var trevligt. Jag och Emma stannade kvar en stund efter de Linn var tvungen att fara tillbaka på jobbet, vi pratade på om en massa. Man la märke till att vi inte hade träffats på ett tag ;) Vi var säkert kvar över en timma och bara pratade.
Annars så har jag och Sonny gjort lite ärenden bara. Snart blir det att värma potatispalt som min mor har gjort, mums! :) Ikväll får jag se vad som händer, Linn frågade om jag vela toppa henne så får se om de blir av. Men de är ju Desperate ikväll så kvällen är räddad hur som helst haha ;)
Sonny har för övrigt pratat med FAB idag och han legade väldigt bra till på kölistan, så vi kanske inte alls tar 2:an här brevid. Men de får man se när det börjar närma sig ;b Man får prata lite mer med FAB och så, man måste ju kolla vad de är för skillnader på priser osv.
Nu ska jag kolla tv eller nå. Puss /Alex ♥

Söndag, äntligen söndag

Jag har faktiskt börja gilla söndagar, men det är väl för att man inte behöver gå till skolan nu förtiden. Jobbar gör jag ju inte heller vanligtvis :) Det är en riktigt bra slöardag!
Annars så har jag varit hos Linn idag på dan. Hon bjöd mig på vofflor :) Och gott var det. Så kollade vi lite Desperate Housewives första säsongen. Få se om man kanske far dit ikväll och kollar lite film eller nå.
För övrigt har jag inte ätit någon middag idag.. Sonny är ju på jobbet och de är så tråkigt att laga mat åt sig själv, plus att vi inte har nå gott hemma :/ Men imorgon ska jag laga tacos :D Sonny har ju ledigvecka från och med imorgon, så nu blir de att laga massa mat ^^
Från och med de jag kom hem från Linn idag så har jag kollat Life of Ryan Weekend break och bara myst med Sigge och Stumpan. Och nu tänkte jag väl ta och göra någon macka eller nå och ta de lugnt tills jag hittar på nå. Hittar jag inte på nå lär jag ju bara vara hemma och ta de lugnt, spela lite Xbox och lite sånt tills Sonny kommer hem kl tolv.
Förresten! Jag och Sonny ska mest troligt flytta till 2:an här brevid :D Det blir i såna fall jäkligt roligt. Blir garanterat att fara till Haparanda och shoppa lite då ;) Hihi.
Nåväl, ha de bra. Puss /Alex ♥


What to do..

Just nu sitter jag och kollar Lost som går på Tv400. Det är ganska spännande, följde det förut när de just hade börjat. Lite tråkigt att man slutade. Men man kan ju alltid köpa boxen med alla avsnitten :)
Sonny jobbar eftermiddag idag så han kommer inte hem förrän kl tolv. Han kommer jobba eftermiddag hela veckan.. Så måste hålla mig sysselsatt så jag inte har så jävla tråkigt ;b Och de kanske blir lite svårt eftersom skolorna har dragit igång igen, så Lotta är i Öjebyn, Vicky kommer ha massa läxor och vara trött, Linn jobbar ju som vanligt precis som Emma och Åsa är ju som alla förstår kvar i Stockholm.
Men onsdag, torsdag, fredag och lördag jobbar jag ju själv :) På onsdag ska jag öppna helt själv och vara ensam en timma (läskigt!) och på tors och fre börjar jag redan kl tio och de är ju skönt att få jobba lite dag. På lördag är de som vanligt, alltså från sex till tio på kvällen. Härligt att få jobba lite åtta timmars skift också så man får ihop lite mer pengar :)
Annars så blir de väl att fara på en extra dansträning och kanske fara och fika hos vicky för jag for inte dit igår. Annars får jag väl se, tänkte höra av mig till Linn och så och se vad hon ska hitta på i alla fall :) Så skulle jag mest troligt äta hos Mamma.
Puss /Alex ♥

Hopplös

Idag är en dag då allt känns lite hopplöst... Fick stressa på morgonen, jag fick en negativ känsla när jag var och fikade med Linn och Emma. Så har jag plockat till i lägenheten och satt på en tvätt, så skulle jag börja dammsuga men då blev Sonny sur för han vela sova. Nog för de förstår jag ju eftersom han har jobba natt, men han var ju vaken då så jag tänkte att de inte skulle göra nå. Sen så vet jag inte om jag har fått ledigt på lördag eller inte för Emil har inte hört av sig..
Jag är leds på att bara jobba helger, jag är leds på att tjäna så lite per månad, jag är leds på att jag är den enda som städar och försöker hålla i ordning, jag är leds på att folk ska få det mesta jag säger till något negativt, jag är leds på att känna att folk tar mig förgivet. Jag är leds på rätt mycket i allmänhet just nu!
Livet var enklare när man var liten även om det var mer drama då.. Det var mycket allvar för stunden, men man var lika glad igen efter en timma :b
Senare idag blir de väl mest troligt att fara och sola, sen dansträning och sen har jag ingen aning. När Sonny kilver upp så blir de väl att städa de sista som är kvar, typ dammsuga, hänga upp kläder och lite sånt.
Puss/Alex ♥



Den här låten tyckte jag väldigt mycket om när jag var liten och det sitter som kvar än idag

Desperate housewives

Ikväll är de början på en ny säsong av DH! :) Hade tänkt se den med Lotta och Linn, men Lotta är i stugan och Linn skulle väl få främmande. Blir att kolla den själv om Linn nu inte hinner komma :( Fast nog tror jag att serien är lika bra ändå ;)
Sonny ska jobba natt i natt, från ett till fem.. Det gillar jag inte... Och jag lär ju somna ganska så fort eftersom Lisa har sovit över här från igår till idag. Vi var vakna ganska länge och så vaknade hon väldigt tidigt, eller tidigt och tidigt, jag är ju inte van att kliva upp kl nio ;P
Men vi hade de rätt mysigt. Vi hyrde Wall'E, var ute och busade med Sigge och så sov vi på en luftmadrass :)
Jag hade behövt sola lite och färga håret och helst göra de innan lördag. För på lördag fyller ju Vicky år och vi ska ut och fira henne (: Sen sist jag färgade håret så har de blivit så urtvättat :b Är ute efter nå lite ljusare brun med blonda slingor.
Imorgon är den danstäning och så. Och på sätt och vis är de lite tråkigt för de hade varit perfekt att fara till stugan då. Men de hinns väl, vi går ju trots allt mot varmare tider nu ;) Längtar till sommaren, men inte till alla småkryp ;b Hehe.
Nu ska jag slå igång tvn. Ha en bra kväll! Puss /Alex ♥

RSS 2.0