Längtar tillbaka till sommaren

Det finns nog inge bättre med en varm sommardag och man tex grillar och tar en cider med sina vänner :) Hösten är i och för sig väldigt mysig när det börjar bli mörkt och kallt, men inget slår sommaren. Hade verkligen vela fara utomlands nu (; Någon som vill följa med?
Nu är jag åter igen hemma hos mor och fra och tar hand om jycken ^^ Har packat ner lite varmere kläder i påsar som tex väntar och yllesockar, för det är ju som dags att börja använda sådant. Har ju till och med snöat lite här i Gällivare :b Fast det är ju inte så ovanligt att det snöar här, brukar ju till och med komma lite snö i juni också..
Nu ska jag ta med mig kläderna och Akilles hem till mig. Puss /Alex ♥



Den här låten lyssnade jag, Lotta och Åsa ganska mycket när vi var på väg till Östersund ;) Fina minnen och efter den resan gillar jag verkligen den här låten! Visst gör ni också de tjejer? (:

Jag hatar att komma på rubriker..

Rubriken kanske är till för att göra läsare nyfikna, men jag vet aldrig vad jag ska skriva :P Just nu sitter jag och käkar glass hemma hos mamma och pappa och väntar på att pappa ska komma hem igen och att Sonny ska komma hit med mina räkningar som jag glömmde.
Jag vill inte riktigt lämna Akilles ensam eftersom han har kliat i örat hela natten och nu ser det för jävligt ut :/ Så jag har stoppat på en sån där tratt på honom som man får av vetrinären som vi hade hemma efter jag hade rastat honom och så där. Sen har han fått vara hemma hos mig också så han slipper vara ensam.
Även idag och resten av veckan ska jag jobba :) Veronica är nog sjuk hela veckan, så då får jag ta sameskolan. Men jag längtar tills jag får ett jobb där var man får jobba heltid :b Men det får man väl tids nog.
Idag tänkte jag laga köttfärssås och spagetti, för det är ju så gott. Hade nog tänkt laga lasagne och tacopaj här någon dag också ^^ Jaa, jag har köpt massa köttfärs ;b Haha. Man måste ju veckohandla och köttfärs är ganska användbart.
Nu kom pappa hem så jag ska hjälpa honom att rengöra Akilles öra. Puss /Alex ♥



Älskar den här låten! (;

Vart tog helgen vägen?

Då var det åter igen måndag.. Jag har tagit hand om Akilles nu på morgonen. Mamma är ju i Umeå och pappa jobbar, så fick ge honom mat, rasta honom och ge medicinen.
I eftermiddag ska kanske Linn och hennes mamma komma förbi och fika :) Tur att man har massa fikabröd hemma och nu en kaffebryggare så man slipper det där snabbkaffet. Nu blev man fikasugen också, måste fara hem och äta frukost ;b
Får förresten jobba lite mer under den här veckan på Norrlansd Miljövård eftersom Veronica är sjuk. Tråkigt att hon är sjuk, speciellt när man har magsjuka.. Men ändå bra att jag får tjäna ihop en slant (: Jag måste verkligen skaffa mig ett fast jobb, men det är enklare sagt än gjort...
Jag måste skaffa mig en dator och internet hem, känner mig helt handikappad utan. och då kan jag ju börja blogga lite bättre ;) Har massa bra filmer jag kan skriva om, men känner inte att jag har tid för det när jag är här hos mamma och pappa.
Nu ska jag fara hem och äta. Puss /Alex ♥



De är så jävla bra!

Fredag och då blir det Olearys

Linn fyllde ju år i måndgas och nu ska det firas med middag på Olearys och sen tar vi självklart stämpel och festar på när allt partysuget folk kommer dit (; Hoppas det blir en riktig rolig och lyckad kväll! Men det blir det garanterat ^^
Har räknat ut att jag har hunnit tjäna ganska mycket på det lilla jag har jobbat :) Hoppas att man får jobba fler gånger extra i några dagar. Har ju fått lönen idag, men den ryker ju ganska fort. Har betelat min dansavgift på 590, fyllt på mobilen för 200, sen ska jag köpa hårfärg och sen hela kvällen när vi ska käka och det :P Och snart ska ju hyran betalas, hojjhojj..
Och jag har förresten kommit på varför man blir som så nere ibland och det är nog för att man alltid försöker göra sitt bästa men alla andra ser bara det negativa. Men så kommer nog alltid världen vara.
Nu ska jag fara hem, sen blir det stan en snabb sväng, sen städa på sameskolan och sen partaja ;)
Ha en bra helg! Puss /Alex ♥

Skönt

Jag får jobba lite extra på Norrlans Miljövård och det är skönt att veta att det kommer klirra lite i kassan i alla fall :) Men det är nog bara den här vecken eftersom Helene är sjuk. Har inte hört från något än så länge från de andra ställerna jag har sökt jobb på tyvärr :/ Men allt man kan gör är ju att vänta och söka vidare..
Jag och Sonny blev bjuden på mat av mamma, en gryta/gratäng eller vad man nu ska säha på äggnudlar och tonfisk plus lite annat smått och gott, det var väldigt god (: Så tacosen får vänta tills imorgon. Upplever faktist att det är lite krångligt det där med att planera maträtter hela veckan och förr undrade man varför mamma klagade ;b
annars händer det inte så mycket i mitt liv. Är hemma för det mesta och gör saker som en hemmafru skulle göra haha. Jag undrar lite vars livet med vänner osv försvann..? Med Emma och Linn har man ju bra kontakt med :) Lotta är ju i Öjebyn och pluggar för fullt hoppas jag (; Visst gör du de Lotta?
Nu ska jag och Sonny fara på Dollar, men först ska vi kolla om vi har pengar till att köpa lite nödvändiga saker där. Så ha de bra så länge! Förhoppningsvis dröjer det inte så länge tills nästa gång jag skriver.
Puss /Alex ♥



Jag har börja gilla den här låten :)

ah!

Datorn är så seg! Är hos mamma och hälsar på :) Har gjort om mitt CV på Avstamp.se så det blir lite snyggare, men sen när jag skulle skicka iväg de kan jag inte öppna det för hade tydligen inte word.. :/ Och det tog en evighet att installera en gratis version som varar i 60 dagar :b
Men jag måste ju söka jobb och har hittat något lämpligt, sen får vi hoppas på det bästa. Nu börjar det bli lite akut med pengar och så. Det är många som fyller år ;) Bland annat Linn Helin på måndag :D
Jag hatar mina depressionsvågar... Det kanske är en sån där höstdepression som Åsa pratade om att man kunde få. Men i såna fall har jag såna ganska ofta ;b Hojjhojj.

Jag vill ha min kakan och äta den med,
och jag vill äta min kaka ifred

Bit på den ni, för ni vet ändå inte vad jag menar (; Eller?

Puss /Alex ♥


Hoff...

Dagarna går upp och ner, men lite mer ner kanske... Hinner inte skriva så ofta för har ju varken dator eller internet i lägenheten :p är ju färdig inflyttad och så där. Tapeterna blev jätte bra :)ingen bil har man för övrigt heller.. Nu är kylaren verkligen sönder :p nå är hos mamma nu och pappa beställer en ny just nu :) nu ska jag kika min mail och så. Puss /alex <3

Känner du som mig

Då var man åter igen i en jävla svacka.. Det enda jag kan skriva är att allt känns skit och jag tvivlar på allt. Man försöker bara vara alla till lags så dom är nöjda, men alltid är det någon som är missnöjd och ska klaga. Jag vet fan inte vad jag ska ta mig till för jag gör ju bara fel enligt någon hela tiden.. Det är ju som jag har skrivit många gånger, man får aldrig vara glad över något. Men det kanske är jag själv som måste ändra på mig, bli lika egocentrisk som alla andra. Tänka vad som är bäst för mig och skita i andra? Ne... Sådan vill jag inte heller bli, man måste hitta en balans där i mellan. Fast då måste jag kanske övervinna den känslan att jag måste vara alla till lags och att jag är otillräcklig..


Nice

Skriver från mobilen så ett får bli ett kort inlägg :p idag har jag valt tapeter, beställt tapeter, betalat hyran och spacklat igen massa hål i väggarna. Så flitig har jag varit när det gäller lägenheten :) har hunnit med lite annat smått och gott också, som att äta lunch med linn, hälsat på och kollat på antons och lottas lägenhet och varit en sväng på dollar store ;) ja och så har jag jobbat någon timme (: imorgon ska jag fortsätta att fixa i lägenheten och ta en promenad med linn, ebba och akilles i alla fall. Men nu ska jag sova, på godnatt! Puss /alex

Lägenhet!!!

Jag har fått en lägenhet! :D Så på lördag börjar jag och Sonny flytta in, på måndag är det adressändrat och sen blir det finflyttningsfika så småning om (möjligtvis en litenlitenliten fest för mina tjejer). Det är en privatägt lägenhet här i kullen (: Paret som äger det är över 80 och bor i huset mitt i mot, alltså på samma gård och de gillar inte fester och livligheter. Men hon säger att vi ska leva som vanligt och jag gissar att det betyder att man få ha små förfester om man inte lever om allt för mycket. Så inge singstar precis ;)
Så vill ni skicka brev till mig så är den nya adressen Frejavägen 2b 98341 Koskullskulle ^^ Hehe.
Fint att fara på IKEA när Sonny får lön.. Haha fyfan vad hämskt det där kändes, även om jag bara skoja ;D Jag måste skaffa mig ett jobb och det är nu! Tur att mamma och pappa finns.. Mohaha ^^
Nu ska jag sluta knäppa mig och krypa i sängs. Har olyckligtvis lovet Sonny att följa med honom i lastbilen till Piteå imorgon. Men jag måste vara säker på att han inte blir allt för trött framför ratten.
Puss /Alex ♥



Sonny har hittat den här. Gillar den på något sätt :) Passar ju in på mitt bortskämda skitsnack (; Haha

Jobbjobbjobb..!

Då har man gjort klart ett CV som blev lite si så där, men förhoppningsvis duger det väl. Sökte ett jobb i alla fall så får se då :) Igår när man var på kiosken här i kullen och köpte tomatpuré så började hon som äger kiosken med sin man prata med mig om jobb. Jag ska att jag var arbetlös och då kläcker hon ur sig att de har kvar jobbet jag har sökt tidigare där men att hon söker "en bra människa". Ni kan ju tänka er att jag bara "WHAAAt?!" inuti mitt huvud ;b Nåväl, de kan ju ta och skita ner sig! Ingen kommer nog vela stanna på det där stället med de där knäppgökarna :b
Ikväll är det de första dansmötet kl 18, sen efter det blir det film med Åsa och sen bara hem och mysa :) Har ju även varit på arbetsförmedlingen tidigare idag, så det blir en rätt händelsefull dag. Nu ska jag slå på tvn och ringa Sonny fast vi har pratat kanske 4 gånger redan (; Hihi.
Puss /Alex ♥



Hittade den här på Åsas blogg och blev genast förälskad ;) Laddade hem den så har lyssnat den lite i bilen och så där. Lyssna och njut!

090901

Såg att det senaste youtube-klippet jag har lagt upp inte syns.. Det var Vill Ha Dig I Mörkret Hos Mig med Freestyle :) Tycker den beskriver ganska bra hur det är att vara nykär och finns det nå bättre än att vara det.
Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, känns som att jag hade vela hitta på nå roligt men det är lättare sagt än gjort här i Gällivare..
Såg i alla fall Kick - Ge mig lite mer videon idag för första gången, har som tyckt att låten är rätt bra och så, men nu när man har sett videon så tycker jag bara att dom är patetiska. En så jävla ful video alltså. Och det är inte så snygga som de tror även om de vältrimmade och slanka koppar. Det är inget fel som att framstå som självsäker men det där var som så överdrivet. De skulle ha låtigt någon annan ressigerat deras video. Här kan ni se själva och göra er egna bedömning.



Emma ringde just och vela att jag skulle komma förbi och kolla på hennes lägenhet som hon har fått. Så vi ska fara och ta en fika sen ska jag följa med och kolla på den :) Men först en dusch och dammsuga lite.
Puss /Alex ♥


RSS 2.0