Dreams come true every day

Mycket kan hända på bara några timmar säger jag då.
För en vecka sen fick jag ett tidigt samtal och jag visste inte vad jag skulle förvänta mig. Men jag fick höra ord som jag väntat på i åtta månader.
"Jag är kär i dig, vill du försöka?"
Vi har gått igenom så mycket du och jag, allt mellan himmel och helvete. Men nu kanske vi kan vara en bättre version av oss.
Man kommer alltid vara rädd på ett eller annat sätt, men något jag lärt mig är att man ska njuta så länge det varar även om det skulle vara för en kort sekund. Älska med hela hjärtat för man vet inte när den chansen kommer igen.
Åtta månader har gått sen vi träffades, en vecka har gått sen vi påbörjade något nytt och jag är lika kär i dig nu som jag var när jag insåg det.

♥

jar of hearts

Livet är varken lätt eller svårt just nu, bara problematiskt.. Ibland tror jag att man inte lär sig ett skit och därför bara upplever samma sak om och om igen. Man vill ha förändring men de är enklas att bara ge efter och bli kvar i samma gamla hjulspår. Ta sig i kragen och tänka efter vad som hade varit bäst för en själv och se till att de blir en förändring hade ju varit något!



Breaking dawn

Då har jag kollat den senaste Twilight filmen och visst var den bra, men hade förväntat mig så mycket mer. Längtar till man får se sista filmen!
Annars känner jag att en ny lägenhet inte hade varit fel, spelar ingen roll om de är i den här stan eller i någon annan känns de som. En etta med sovalkov hade varit awesome!
Lite små slut och trött är man i kropp och själ.. Men imorgon är sista skiftet, sen ledig i fem dagar :) Känns så otroligt jävla skönt. Men frågan är ju vad man ska göra :P Torsdag har jag lite planer, men inga direkt för helgen. Vicky föreslog i alla fall att vi skulle hitta på nå. På måndag vela David att jag kanske skulle följa med till Töre när han ska tatuera sig, så kanske man gör de.
Helst hade jag bara vela fara iväg till ett mysigt med ställe och bara vara..
Nånå dags att sova så man orkar jobba

Längtan efter något bättre

Idag har jag inte hunnit med så mycket annat än jobb och innebandy, trots de känns de som en bra fredag. En sak hade ju kunnat göra den bättre men de var inte ens någon ideé att hoppas..
Sen har jag fått en blåsa på läppen för när jag skrapade grillen på jobbet så var de så klart tvungen att sprätta heta grejer åt alla håll och kanter. Hoppas att den försvinner till imorgon för då blir de bastu, mat och vin hos Erika :) Är så glad att Mia vela byta skift med mig så jag kunde vara med.
Annars så börjar mitt tålamod ta slut, jag måste sluta ta emot så mycket skit som jag gör. Varenda dag längtar jag efter något bättre.. Men ändå är de så svårt att ta steget. Något som kallas hopp gör de svårare än vad det är...
Nå men nog med deep shit, godnatt!

Klurigt..

När man upplever känslan av att inte kunna få något som man trodde man kunde få blir man nästan besatt av att få det. Sen så fort man upplever känslan att man kanske kan få de trots allt är de helt plötsligt inte lika viktigt. När allt kommer omkring kanske de bara handlar om någon sorts bekräftelse.. Fast ibland vill man bara ha och ha och ha fast man redan har det :) Och när man helt plösligt inte får de längre känner man sig otroligt värdelös...
De där med känslor och människor är klurigt!
Och en sak jag inte förstår är varför "gud" gjorde så att män och kvinnor inte kan leva med varann men inte heller utan varann :P Nästan så att han vill att vi ska para oss och sen gå vidare haha. Eller så kanske de bara att hitta "rätt".
Men jag är faktiskt singel och borde sluta leva som en gamling och tråna efter något som uppenbarligen är lönlöst att tråna efter och bara ha kul och se vars de tar mig :)
Annars så har jag varit och tränat idag med Vicky, efter de for vi och käka en GI-tallrik på Alla tider och sen så for vi och kolla Eva & Adam Fyra Födelsedagar & Ett Fiasko och kollade lite resor.
Kanske att vi drar till Grekland i slutet av juli, men vi får se. Hade varit jäkligt härligt! :) Fanns rätt billiga sista minuten resor dit. Har ju varit i Grekland en gång tidigare, men de var på Korfu och nu funderade vi på Kreta :)
Nå men nu ska jag försöka drömma mig bort mot varmare länder, godnatt!

RSS 2.0