Alright

Dagen började med att jag och Åsa snackade i över en timma om allt och inget :) Sen så for jag och Sandra och tog en fika på Alla tiders, men tyvärr hann vi bara sitta där ca en kvart för att dom stängde kl 4. Så efter de for vi på Sibylla och käkade lite, mycket trevligt måste jag säga :)
Igår drog jag till Tjotti och spelade paintball, fyfan vad kul de var! Bra var jag på att kriga. Tycker jag iaf ;P Men fick några blåa svullna blåmärken, men de var de värt :)
Sen så var ju minnesstunden för Emil igår men det blev inte för mig att fara dit. Tände ljus här hemma istället och tänkte tillbaka på glada minnen :)
Ikväll blir det väl att inte göra så mycket, ta de lugnt och fortsätta kolla How i met your mother kanske om nu ingen ringer och vill hitta på nå. Kanske man till och med tar och tränar lite :)
Nu ska jag kika om de är nå bra på tvn.
Puss /Alex ♥



Man kan inte låta bli att bli på bra humör när man hör den här låten ;)


...

saknar dig..



Fan vad jag saknar dig redan vännen min, kan inte sluta tänka på alla minnen vi skapade på så kort tid.. Fan kom tillbaka!

Emil Martinsson ♥

I natt har en av mina vänner gott bort. Han heter Emil Martinsson, född 9 mars 1990 och han dog i en motorcykel olycka... Kommer ihåg när han ringde och sa till mig att han skulle hämta den för han sa "jag måste beställa en gravsten för den kommer ta livet av mig" som många även sa att den skulle göra. När han sagt de så sa jag "emil du kör fan försiktigt annars blir jag förbannad, vill inte att något ska hända dig" och han skratta.
Jag och Emil hade en rätt udda relation men var nära vänner. Var jag ledsen kunde jag ringa honom och de tog ca 2 sekunder för han att göra mig glad igen. Sa många gånger åt honom att han alltid kan prata med mig men på den senare tiden valde han att hålla allt inom sig. Igår kväll skrev han åt mig och fråga om jag körde bil, jag svarade inte ens. Tänk så var de så att han vela prata eller bara ha skjuts någonstans, det kommer att plåga mig länge.. För det kanske hade förändrat hela resten av hans natt...
Men trots onödiga diskussioner så sa vi ofta att vi alltid skulle vara vänner och finnas där för varann. Även om vi pratade om helt meninglösa saker så hade vi alltid kul. Han var någon som alltid kunde få en att le med hans galenskaper. Han är någon jag kommer sakna och det kommer vara så otroligt tomt utan honom.
Det känns så overkligt, det kan inte vara sant på nå sätt att det är just Emil som gått bort... Sånt här händer inte ens själv liksom, att en av mina vänner går bort, det händer ju bara andra..
Tårarna kommer till slut sluta rinna, men det kommer komma dagar när man påminns om att han är borta och dom kommer vara tunga. För jag kommer fråga mig själv "var det där emil som åkte förbi" när en motorcykel far förbi. Och jag kommer vänta på det där samtalet som kommer då och då av honom, säkert även tänka "fan jag måste ringa emil".
Men dom dagarna har man förhoppningsvis nära och kära brevid en som stöttar.
Nu vill jag skänka en tanke till Emils familj som måste ha det sjukt jobbigt just nu, men även till Emil som alltid kommer att snurra i mina tankar ♥

Vila i frid vännen min!

Jag vet..

Jag är jäkla dålig på att skriva, men de händer så mycket men ändå så lite just nu :) Dagar av både glädje och sorg.
Metaltown i gbg blev inte riktigt som jag tänkt mig men System of a down var helt fantastiska live måste jag säga! Och resan i sig var väldigt kul och trevlig :)
Midsommar var jag i Tjotti, skulle vara nykter men då blev man ner dragen i en badtunna med skor och allt på och då var de bara att börja dricka ;) Kul hade vi!
Kirunafestivalen blev definitivt inte som jag tänkt mig.. Hade kul vissa stunder :) Typ när jag tänker tillbaka på när jag ramla av stolen kan jag inget annat än le för sånt händer fan bara i dåliga komedier haha.
Men allt här i världen händer av en orsak?
Sen har man fått semester för ca en vecka sen, blev ett ganska hårt firande första dagen men även de var väldigt kul :)
Annars har man inte hunnit göra så mycket, mest myst massa och bara njutit av att vara ledig.
Tänkte fara ut idag men den här förkyldningen har hållt i sig i över en månad nu så har inte riktigt orken..
Har lite små planer vad man ska hitta på reseten av ledigheten men de får ni höra mer om när de är gjort :)
Nu ska jag börja fara ntill Tjotti för har blivit bjuden på grillat där, så får man se hur de blir ikväll.
Puss /Alex ♥

RSS 2.0