Marshmallowskrig och bergsklättring

Igår så gick jag, Åsa och Lotta på en promenad i ca 1 h och 15 min eller vad Åsa nu sa :) Mycket trevligt var det måste jag säga. Sen så bestämde vi oss för att fara och grilla. Kilen har en riktigt bra grillplats btw vars vi har planerat att ha fest ;) Haha. Våga sno den av oss och ni åker på spö! ;D
Men efter vi hade ätit massa grillad korv och marshmallows så blev det bergsklättring och marshmallowskrig. Det var jäkligt roligt! Lite roligare än vanligt så där, men de kanske var för att vi var lite trötta (; Men tänkte lägga upp lite bilder så ni får se :)

marshmallowsvalross? ;)  dyker i elden ;P
bergsklättring  skulle fota svart snö som föll från himmelen men det syntes inte ;/

Lite smått roliga bilder så där ;) Men man ska ju bjuda på sig själv och sina vänner i det här fallet :D
Ikväll blir det väl bara att kika någon film eller så. Bara ta de lugnt och njuta av ledigheten ^^ Nu ska jag kila.
Puss /Alex ♥

Äntligen!

Då har man äntligen ledigvecka! :D Så jäkla skönt alltså, kommer njuta av varje dag ^^ Och till helgen blir det Kiruna, men Åsa var inte så taggad.. Måste tagga henne hela veckan nu så hon är på partyhumör tills då (;
Tänkte inte skriva allt för mycket eftersom jag är väldigt trött.
Men kan i alla fall medela att jag, Åsa och Lotta mest troligt tänkte dra och grilla lite korv, pinnbröd och marshmallows imorgon kväll hihi :) Om vädret är någorlunda bra vill säga. Hoppas!
Puss /Alex ♥



Den här låten är så himla bra!

Trevlig midsommar! :)

Sitter här på jobbet. Har börjat 05.45 och slutar först 15.00... Inte hade vi behövt ha öppet så här tidigt. Har inte varit många kunder, 8 hade räckt :b Men mer pngar till mig! Haha.
Solen kikar fram då och då, man får hoppas att det blir finare och finare men fram för allt lite varmare :) Hade vela ha på mig mina nya shorts. Fast då lär man nog ändå frysa senare på kvällen :P
Hojj, måste nog sova lite innan man börjar fixa sig inför festligheterna. Annars lär jag inte hålla mig vaken ;P
Men det blir inte för mig att ta många glas eftersom jag jobbar imorgon.. Hade i alla fall tur och fick byta till mig kvällsskiftet (: Så fyra bacardi breezer blir det, mest för att det är gott. På tal om gott så blir det nog att grilla något gott kött efter många om och men :D Sen drar jag, Åsa och kanske några andra tjejer till Anton och Lotta för att spela kubb och sådant!

Så nu vill jag bara önska er en trevlig midsommar allihopa! :D
Puss /Alex ♥

Hittade en låt

Man blir ledsen att bara lyssna på den, men så bra..


Jobb..

Jobbar jag hela veckan.. Till och med helgen och det är ju midsommar... Menmen vad ska man göra åt saken.
Igår fick jag jobba ensam från 18 till 22 och de är inte snällt. Dom andra behöver ju inte vara de så varför ska jag..? De är väl de att jag är den enda som inte säger ifrån :b Idag var jag tvungen att säga till på skarpen får att få ta en rast :S Menmen de är väl så på vissa arbetsplatser.. Jag får bli lite tuffare helt enkelt ;)
Men nu har jag och Åsa bokat biljetter till Kirunafestivalen i alla fall :D Hihi. Och planerna för midsommar börjar arta sig :) Synd bara att man måste ta de lugnt med alkoholen hehe. Men då behöver jag inte har dåligt samvete i Kiruna ;b
Har just varit på terep hos Emma :) De är tänkt att vi ska ha lite party på lördag också, men kom på först nu att jag kommer nog inte ha råd med allt :( Får ingen stor lön den här månaden...
Nu ska jag i alla fall betala lite räkningar :b Känns tugnt när man har tankat bilden idag för 600 kr.. Menmen.
Puss /Alex ♥



Bjuder på en bild från förra kirunafestivalen. Längtar tillbaka och till den som är snart! ;)




From the bright side of life

Inte blev de att fara ut idag heller.. Men eftersom jag är så positiv av mig så ser jag de from the bright side of life :) Jag sparar pengar och slipper få besök av Mr Ågren ;b
Så idag har jag varit med Lotta på stan, umgåtts med Sonny ett tag, varit hos Linn och käkat nybakta bullar, ätit massa annat gott också och kollat DH. En mycket trevlig dag med andra ord (: Fast Sonny tyckte nog inte att jag var så trevlig eftersom jag somnade när vi kollade på bröllopet.
Hojj, klockan börjar bli mycket..
Puss /Alex ♥

Leeedig!

Då var jag ledg i 2 dagar. Känns verkligen som att jag behöver de :) Men de har ändå varit trevigt att jobba idag med tanke på att jag jobbade med Ninni ett tag, Sandra johansson kom förbi och surra med mig och även Linn var förbi och hann surra lite med mig :D Så har jag sovit rätt bra dom 2 senaste nätterna, så var inte speciellt trött.
Sandra var förbi mig på jobbet igår också och det är ju väldigt trevligt ( : Det är alltid roligt att ta upp kontakten med sina vänner! Man har rätt mycket tid att ta igen.
Ikväll så har jag, Linn och Emma varit upp till toppstugan och fikat lite. :) Var trevligt. Det kom jäkla mycket folk när vi bestämde oss för att gå.
Jäklar vilken stor orm de visade i Wildboyz nyss! :O Tänkte ifall ni vela veta (;
Imorgon är de tänkt att jag ska fara ut eftersom jag för en gångs skull är ledig på helgen och så är det Midnight sun meet. Frågan är ju bara om jag kommer hitta någon kul att fara ut med. Verkar som att en del kommer att strunta i att fara.. Om inte annat har jag väl myskväll ;b
Nu börjar jag bli trött, så de är väl bäst att sluta sitta här och skriva. Ska ju orka upp imorgon och följa med Lotta på stan :)
Puss /Alex ♥



Me like ;)

Insåg...

...just att jag har fått en hel del kommentarer som jag aldrig ens har sett :S Dom har inte blivit godkända och jag har som inte fått se nå på översikten heller :b Nå väl, nu har jag godkänt dom i alla fall. Hoppas att de inte håller på att krångla nå mer :)
Puss /Alex ♥

Tackar :D

Idag har jag varit och tagit en kaffe hos Lotta och så fick jag kattskålar som Lotta hade åt Elliot :) Så for vi till Lizzen (Lottas mamma) för att ta en fika där och gratta henne och då fick jag en micro (: Var som lite komiskt att jag fick saker när de är Lotta som har tagit studenten och när de var hennes mamma som fyllde år haha. Tack så mycket :D
Annars har jag varit lite nere utan anledning.. Kan i alla fall inte komma på vad det är. Jag har väl humörsvängningar eller nå...
De var helt okej att jobba idag trots min träningsvärk och att jag var trött. Men som vanligt är dom sista 2,5 timmarna dom seeeegaste :b Fast samtidigt rinner de sista 59 minuterna iväg så fort. Nånå.. Längtar tills den här lönen kommer, den kommer bli fin ;)
Nu ska jag som vanligt kolla tv tills jag känner mig trött. Börjar ju redan 7 imorgon så :( Är ju lite Jim's värld, 2 ½ män och Sex and the city. Måste bara bestämma mig för vilken serie jag ska se.
Puss /Alex ♥

Min lediga dag

Idag har jag äntligen fått vara ledig! Jag har sovit till halv 1 för då kom min kusin och hennes barn hit, sen skjutsade jag min bror till arbetsförmedlingen, sen blev de en ca 30 min lång promened med hunden, sen for jag och tränade i ca 1,5 timma, duschade och fixade håret, sen blev man bjuden på köttfärssås och spagetti och nu sitter jag här i min säng och myser framför tvn :)
Idag flyttar Lotta hem! :D Och på onsdag ska i alla fall jag och Linn på studentfika hos henne. Tänkte att jag skulle fara och hälsa på henne idag när hon kommer hem, men de är lite försenade så blir nog imorgon om hon har tid (:
Planer för midsommar har börja smidas. Just nu ser planerna ut att det blir att vara hos Anton Normans pappa. Det blir nog grillning, kubb och lite annat ståhej :) Blir säkert bra! Förra året var rätt kul så hoppas jag kan byta skift med Gunda så jag kan fira ordentligt (; Men de får jag ta med henne när hon kommer tillbaka från semestern.
Nu längtar jag redan till helgen för är ledig lördag och söndag :D Slutar redan kl 18 på fredag, så blir nog att fara ut till helgen eftersom det är midnight sun meet. Har redan pratat med några tjejor som jag hoppas hänger med :)
Nu ska jag kolla klart 2 ½ män och sen försöka sova så jag är utvilad på jobbet. Problemet är bara att jag inte är trött..
Puss /Alex ♥

 

Jag älskar den här låten!

Trööööött!!

Jag har jobbat förmiddag hela veckan så är jäkla trött.. Har inte varit så här trött sen jag gick i skolan :P Så ska försöka sova snart eftersom jag börjar kvart i 6 imorgon. Fast de lär inte vara så svårt för jag har inte sovit nå på dan :)
Annars så har jag varit med Sonny ikväll. Vi for och kolla på balen, snurra på stan och sen vi hem till honom en stund och kolla lite Sacha och Tim Hibbins klipp (:
Längtar till måndag för då är jag ledig! Sen är jag ledig lördag och söndag den veckan :D Och vecka 26 är det LEDIGVECKA!!! Gissa om jag längtar till de (; Då har jag och Åsa prata om att fara till Kiruna, men får se hur det blir med det.
Nu ska sooooova..
Puss /Alex ♥

Ååååh vad jag längtar

Satt och kollade igenom pappas mobil för ett tag sen, och jag hade den för någon sommar sen. Så jag hade ju så klart fyllt den med musik ;b Så hittade jag Bag in da box. Jag och Åsa hade så roligt den där sommaren! Vi cyklade och så sjöng vi den här låten, eller de var ju inte enda gången.. Vi sjöng på den hela tiden! :D Haha. Så fort någon av oss sa "var är boxen" så var den andra tvungen att säga "där är boxen" och många gånger sjöng vi hela låten så fort någon sa så ;P Så tänker jag på Kirunafestivalen när jag bodde med Vicky och dom för de var första gången jag hörde den (: Och då var Vicky redan asleds på den ;) Haha.
Nu ska jag ta och sova för jag öpnnar imorgon och det betyder att jag börjar kvart i 6 på morgonen :P
Vela egentligen bara säga att jag längtar tills det blir riktig sommar! :) Och när mina vänner äntligen börjar vara här hemma i Gällivare för en längre period.
Puss /Alex ♥

Måste ju så klart avsluta det här innlägget med den härliga låten ;D



Lite dålig kvalitet men i alla fall (;

Bastu

De senaste dagarna har jag jobbat, käkat lunch på Fjällnäs med Emma och Dennis, ätit middag på Thai med Linn, Daniel och Robbe, kollat film med dom tre, umgåtts med Sonny, sen bara tagit de lugnt och myst hemma med massa godis :)
Idag har jag varit ledig. Har inte gjort så mycket.. Städade med Linn på El&Kraft och sen har jag varit och hälsat på min syster på sjukhuset. Hon har någon infektion eller hur de nu stavas i magen och kanske måste opereras...
Men nu ska jag i alla fall basta, sen slå på någon film och käka mer godis :) Vet inte om jag och Sonny skulle ta ett varav på stan sen när han har slutat jobbet, får se om jag ens orkar. Gissar att jag kommer vara rätt trött efter bastun ;b
Nånå, nu måste jag hoppa in i bastun. Blir väl kanske inte för mig att skriva på ett tag igen eftersom jag jobbar hela den här veckan också. Bara så ni vet (;
Puss /Alex ♥


RSS 2.0