Party ;b

Kanske inte den bästa idéen eftersom jag jobbar imorgon, men börjar ju klockan 18 så :) Snart måste jag hoppa in i duschen och börja fixa mig för hinner ju inte göra så mycket efter jobbet. Vi skulle väl försöka fara på krogen kl 23. Så efter jobbet blir de att byta om och bättra på sminket, sen är man ready ;)
Annars kollar jag på Ellen DeGeneres Show som vanligt vid den här tiden på dygnet. Lady Gaga gästar! :D Längtar tillbaka till Östersund!! Hade verkligen vela fara på en konsert med henne i Stockholm eller Göteborg!!!
Nå nu ska jag kolla de här och sen blir de duschen :) Puss /Alex ♥


Work

Idag ska jag jobba :) Även fredag och lördag! Börjar 18 förutom på fredag, vilket är tur eftersom jag ska ut på fredag ;) Nu sitter jag och kollar One Tree Hill som vanligt. Börjar känna mig lite stressad för ska till Sonnys mormor och morfar och äta :P Måste hinna på apoteket också.
Hade egentligen inget att skriva om..
Så tjingeling ;) Puss /Alex ♥

Orkeslös

Jag har svårt att hitta motivationen till att göra någonting alls :b Ska väl fara till mamma en sväng snart i alla fall, sen får man se vad som händer. De är tänkt att jag ska fara förbi Vicky en sväng, har lite kläder hos henne som jag nästan hade glömt bort ;)
Det är inte mycket som händer i mitt liv annars.. Umgås med Linn, jobbar och bara myser hemma typ :)
Nu sitter jag och kollar Ellen DeGeneres show och hon pratar me Twilight-stjärnan Robert Pattinson, så visar de lite klipp från den senaste filmen Twilight New Moon och jag vill verkligen se den! Hur länge ska de ta innan den kommer ut på film? ;b Någon som vill se den med mig? :)
Men nu ska jag fara till mamma, får se om jag far och tränar sen. De är så tråkigt på Kupan, men Fysion är ju så jäkla dyr :/ Sen är de ju så tråkigt att träna själv.. Hade vela ha lite träningsgrjer här hemma. Men de är ju också dyrt att köpa och så bor man ju i en etta ;b Nåväl..
Puss /Alex ♥

dockor :)

Undra om det finns många barn som vill eller som redan leker med dessa dockor? ;) De är ju likt i alla fall!

Arbetsförmedlingen

Idag har jag varit på det sista mötet på arbetsförmedlingen :) Skönt att slippa det där stället för de är då inte till någon hjälp :b Sen så är hon som jag ska ha dom här möterna alltid sen..
Annars så har jag tillbringat dan med Linn (: Vi har varit på Jysk och gjort lite andra ärenden. Och trevligt har det varit, länge sen man som gjorde något på dan. Sen har jag börja fundera på jobbet, det är fan tråkigt att jag ska jobba när alla andra är lediga typ :b Man hinner ju knappt umgås med någon.. Men vad gör man inte för pengar ;)
Nu kollar jag bara One Tree Hill och väntar på att Sonny ska komma hem. Blir nog att jag få laga nå mat åt mig själv för han har ju ätit redan och lär ju inte vara hungrig sen.
Nå nu ska jag kolla klart programmet :) Puss /Alex ♥

What to do?

Jag och Sonny har varit och handlat på Konsum och ätit pizza på La Guna för ett tag sen (bra med godis till frukost och pizza till middag ;b), nu har jag bara suttit och läst lite bloggar och så där. Ikväll var de tänkt att jag skulle vara med Linn, men hon ändra sig. Gissar att hon inte var på humör eller nå.. Så blir väl att bara sitta hemma och inte göra ett skit. Kanske far till mamma och pappa en sväng :b
Är på lite halvkonstigt humör som vanligt, irriterar mig på allt och alla.. Och som plus på mosen så är det "den där roliga veckan" :P Jag har lust att fara och hälsa på Lotta i Öjebyn för de är ju så mysigt där och det är inte ofta man har tråkigt med Lotta ;) Men man har ju inga pengar. Sen så längtar jag tills jag ska fara och hälsa på Åsa! Men även till när hon kommer hem :)
Nu tänkte jag putta ner Sonny i sängen och flyga på honom och ge honom masa kramar ^^ Puss /Alex ♥

Hiss eller diss?

Leighton Meester (Blair i Gossip Girl) har då gjort sångkarriär. Jag måste säga att hon överaskade mig och jag gillade den här låten och videon:



Men när jag fick höra den här låten så tänkte jag bara: "vaa..?". Hon har ingen passande sminking förutom när hon ser mer "naturlig" ut, fula naglar när hon är i den röda rummet och gör porriga ansiktsuttryck hela tiden :b Här är den videon:



Inget direkt fel med rösten eller så. Men jag dissar då den och hissar den första ;) Vad tycker ni?

Nu ska jag med Sonny på Dollarstore, sen laga mat och sen blir det att fara på jobbet. Börjar kl 17.00 och slutar 22.15. Jag ser fram emot att fara och jobba! Hur många kan säga de? ;)
Puss /Alex ♥

Någon?

Snälla, vill någon fixa till min blogg? Jag fattar ju inte ett skit :b Hade vela ha en smartare design och något som är lite annorlunda :P
Puss /Alex ♥

Bruna Bönan

Min bruna lilla bil gick igenom besiktningen idag :) Men det är ändå lite saker man måste fixa på den efter krocken.. Annars sa besiktningsgubben att det bara tuta och köra! (: Men en ny bil hade inte heller varit helt fel enligt mig, men de får jag nog fortsätta drömma om ;)
Annars är jag bara hemma och inte gör ett skit som vanligt. Skulle ju fara förbi FAB i dag och kolla om det finns nå lägenheter, men hade ju så satans lite bensin och inga pengar :/ Vill inte bo kvar här för hyran är så hög för den här 1an som inte har sovalkov, med element man inte kan reglera, med typ inga garderober, fönster som drar kallt som tusan, en dusch vars det bara kommer kallvatten ibland, hushållselen är separat, morotvärmaren går på hushållselen och man kan inte ta nå bredband via telefonjacket förutom från ett enda bolag.
För ca 700 kr till så får man en 2a på Kilen vars bredband, hushållselen och motorvärmaren ingår i hyran!!! Och alla andra saker där till..
Nu ska jag sluta klaga, för förutom allt de där så är ju bra ;) Jag trivs ju i Kullen osv och jag har aldrig riktigt gillat tanken att bo på Kilen. Men Antons och Lottas lägenhet är ju jätte fin (: Så kan nog vänja mig vid tanken ;)
Nu ska jag se om de finns något att äta och kolla lite tv. Puss /Alex ♥

Andra dagen på jobbet

Det har gått bra trots min nervositet över att jobba med chefen ;b Tror jag har gett ett bra intyck, var i alla fall trevlig och gjorde mitt bästa. Har skrivit på anställningsbevistet idag och har fått veta att jag är anställd till juni hur som helst :) Blir ju bara 6 månader åt gången när man är tillsvidareanställd.
Men ont i knät har jag som tusan efter att ha sprungit omkring i 8 timmar på stengolvet :b Lär ju behöva ta en värktablett imorgon. Fast tror inte att de slår när jag jobbade en kväll på Fjällnäs som diskare, jävlar då hade jag ont i knät.
Nu ska jag göra det enda man kan göra i princip den här tiden på kvällen, ta det lungt. Godnatt på er! Puss /Alex ♥



Ännu en låt som jag har lyssnat på jätte mycket förut, tycker än idag att den är väldigt bra!

Första dagen på jobbet

Det har gått bra på jobbet idag, har lärt mig ganska bra hur kassan funkar. Fast har ju en hel del kvar att lära mig, jag med mitt korta minne.. Kommer väl glömma bort allt till imorgon ;) Sen är jag lite nervös inför morgonagen, för då ska jag jobba med chefen. Men förhoppningsvis går de också bra.
Fast jag bara har jobbat 6 timmar idag så har de börjat kännas i ryggen. Undra hur man kommer må imorgon efter 8 timmar. Stackars mina dåliga knän, men vad fan kan man göra. Arbeta måste man ju göra! Efter helgen ska jag nog boka tid och utnyttja min halvkroppsmassage som jag fick i födelsedagspresent ;) Hihi.
Nu ska jag bara ta de lugnt ett tag. Får se om Åsa ringer upp mig eller om hon kanske glömmer eftersom hon redan pratade med någon :) Nu ska jag mysa med Sonny! Puss /Alex ♥

Idag börjar man arbeta

Idag börjar jag på OKQ8 i Malmberget :) Jag är nervös och allt det där, men det känns samtidigt väldigt bra. Får berätta mer ikväll eller imorgon hur första dagen gick. Fast jag jobbar ju imorgon också och då börjar jag redan 14.00. Idag börjar jag först 16.00 men de är också tidigt med tankte på att jag annars kommer börja först 17-18. Men varje dag är till 22.15. Får se om man kommer få jobba dag någon gång :P
Annars så har jag bara varit på en lite längre promenad med Sigge :) Det är så skönt ute, bara ca 5 minus garder! Lotta frågade om jag vela följa med på Dundret och åka lite skidor och det hade jag gärna gjort om jag inte hade jobbat.
Åsa åkte då till Stockholm i torsdags och det känns fortfarande lite overkligt.. Jag har som inte fattat det ännu, men samtidigt saknar jag henne. För nu har man liksom ingen kompis att fara till vars man bara ligger i sängen och pratar om allt, precis som när man var yngre.. Fast jag klagar inte på kaffe-eftermiddagar, te-kvällar, film-kvällar och allt där i mellan med mina andra tjejer (: Skulle inte byta ut det för något.
Nu ska jag ta en dusch och greja på lite här hemma :) Puss /Alex ♥



En låt jag hittade på min mobil igår. En låt som man lyssnade på så mycket förut..

Vet inte..

Jag är på världens konstigaste humör.. Var skit glad för jobbet och de, men nu är det bara blää.
Ibland blir man bara så leds på folk för att dom beter sig som man själv aldrig skulle göra och det känns faktist skönt att sitta här ensam hemma för en gångs skull. Det ska bli skönt att få lite nya människor i sitt liv på nå sätt :b Saknar dom tiderna när man bara började umgås med nya människor, för det blir bara svårare och svårare märker jag. När man inte går i skolan och inte festar lika mycket.
Men nu ska jag hämta Sonny. Puss /Alex ♥

Jobb!

jag har fått jobb! jag har fått jobb! jag har fått jobb! tack nini!
vi ses på helgerna på kvällarna på OKQ8 i malmberget! :D hihi!!!

Tårta

Har varit hos min kusin Veronica för att gratta hennes barn Emilia som fyllde 17 igår :) Åt smaskig tårta och pratade om spöken (vi pratar väldigt ofta om sånt). Annars så har jag och Sonny köpt en säng från Chille till ett riktigt bra pris (: Och fint blev de. Här får ni en bild:

 

Tror det blir snyggare om man skaffar ett skyddsöverdrag till madrassen som syns :) Och det endra rummet i våran lilla lägenhet kändes väldigt litet, men de blir nog bättre när vi skaffar oss ett mindre tvrumsbord.
På nyår fick jag förresten veta att jag mest troligt kommer får jobba på OKQ8 :D Hoppas dom ringer imorgon eller någon dag snart!
Nu ska jag vänta på att Sonny ska komma hem så ska vi laga mat, börjar bli väldigt hungrig. Puss /Alex ♥

Förlovad

Jag och Sonny har , som några vet, förlovat oss igår på Nyårsafton ;) Många var glad för våran skull, andra var mer neutral eller vad man ska kalla det. Det blev en bra kväll även om den var lite händelselöst vissa stunder :) Här får ni lite bilder.

 Åsa gör sallad  

Fler bilder kommer finnas på min facebook inom kort (;
Nu ska jag kolla färdigt Harry Potter och fången från Azkaban som går på tv 3. Hoppas ni hade en bra nyårsafton och ha en god fortsättning på det nyra året! Puss /Alex ♥

RSS 2.0