Hungrig

Har vaknat för en stund sen och hungrig är jag men har inte hittat orken än att kliva upp och göra något att äta.
Och nu i morse fick jag veta att jag är ledig imorgon också eftersom många på jobbet är sjuka och alla är trötta, känns skönt men jag förlorar ju pengar på de.. Men fick fara ikväll och jobba från åtta till tio om jag vela, så tar väl och gör de :P
Nu är det höst i alla fall :) De är mörkt om kvällarna, björkarna har börja bli så där fina och kylan kryper bara närmre. Mysigt måste jag säga! Och snart är det dags att fira Lotta och Linn som fyller år i september. Alltid roligt med födelsedagar även om man brukar bli lite fattigare just då ;)
Idag hoppas jag verkligen att mobilen jag har beställt ligger i min brevlåda om någon timma. Är sjukt less på att ha en mobil som slår av hela tiden för måste nämligen starta den med hjälp av en laddare.. Jag och mobiltelefoner går inte riktigt ihop, lyckas alltid ta sönder dom på ett eller annat sätt :P
Eftersom att hösten är här tänkte jag summera sommaren;
Den här sommaren har varit så otroligt fin och bra på många sätt. Har lärt känna nya människor som är helt fantastiska :) Fått en så oerhört kul nyhet och jag har haft väldigt kul.
Men samtidigt har jag förlorat människor som betytt mycket för mig...
Sånt är väl livet I guess..
Every rose has it's thorn just like every night has it's dawn

Tralala

Igår så legade jag i sängen hela dagen och bara mös :) Förutom när jag for och hämta mat och var på kiosken en sväng. Idag har det varit en rätt tung dag på jobbet, fick lite övertid som inte är ovälkommet i plånboken sen.
Nu är jag ledig i sex dagar! :) Det behövs trots att man haft semester nyss, men de har varit tunga första dagar på jobbet. Speciellt när man haft eftermiddags helg..
Får se vad de blir att göra i dessa sex dagar, mysa massa för hoppniongsvis och lite annat skoj. Har pratat om att fara till Hakkas på lördag, så får se då :) De ska vara någon rockabilly kväll där.
Får se vad de blir att göra ikväll. Kanske fara och grilla eller bara slöa framför tvn här hemma.
Hade väl inte så mycket mer att skriva förutom att jag har väldigt konstiga drömmar nu för tiden, men orkar inte gå in på dom :P Nåväl..

Flottkalaset

Igår blev de party i Tjottis, de var ju flottkalaset. Har mycket balndade känslor för igår, hade väldigt kul men vissa saker hade definitivt kunnat vara bättre. Menmen nöjd är jag väl haha :)
Imorgon börjar allvaret, dags att börja arbeta igen. Undra om vi kommer ha fullt upp, säkert många som saknat oss på Dannes och våran goda mat ;) Och nu när semester är över måste jag börja träna på allvar så jag inte får problem med skulderbladet och axeln igen.
Har bara tagit det lugnt idag, sovit någon timme för det blev ju inte så mycket sömn i natt. Och det ska jag fortsätta med. Väntar bara på mitt sällskap :) Kanske man måste köpa nå gott också för mitt sug efter gosaker är enormt ;P
Nå men nu ska jag fortsätta glo lite tv.

Hoff..

Den här dagen har verkligen inte varit kul. Har inte tagit mig upp från sägen förrän närmare sex på kvällen. Har ångest att jag inte tog mig till begravningen, men orkade inte fara ensam. Det skulle bli alldelens för tungt...
Känner bara för att dra täcket över huvudet och stanna där..
Men har i alla fall varit till Tjotti en sväng och lämnat Erikas hårddisk och sen for jag till Linn en sväng och fikade :) Just nu sitter jag bara hemma och kollar tv. Man får se vad det blir att hitta på ihelg, men de är tänkt att jag ska umgås med Linn och Lotta imorgon och fara på flottkalaset på lördag, söndag har jag inga planer alls.
På måndag är de dags att börja jobba igen, SUCK!

Förvirrad

Jag känner mig otroligt glad men ändå osäker, otillräcklig och vissa gånger ledsen. Jag känner mig lycklig men ändå är det så mycket som saknas. Det är så förvirrande att känna allt på samma gång och jag vet inte vad jag ska göra för att de ska kännas bättre, fast samtidigt är det mesta toppen. Jag blir galen!
Jag kanske borde leva i nuet och sluta oroa mig så mycket. Ja från och med nu ska jag försöka göra de, just go with the good feelings :) Jag är ju trots allt en happy person som en viss person brukar kalla mig :)
Nu har man bara en vecka kvar av semester och de känns inte bra.. Farligt att ha semester i fem veckor, man vill som inte börja jobba igen :P Men de känns bra att veta att pengar kommer att börja rulla in igen, för obetald semester är inte så toppen ;b Speciellt inte när man har lämna in bilen för kamremsbyte och vet att de inte kommer bli billigare än ca 6000 kr.. Och för övrigt känner man sig helt handikappad utan bil.
Mycket känslor haha ;)
Har haft en väldigt lugn och skön söndag, sovit till tolv ungefär, myst, kollat film, käkat hemma hos mamma och pappa och sen bara fortsatt ta de lugnt här hemma. Fast nu börjar jag känna mig lite rastlös :P Menmen sånt ät livet.. Nu ska jag försöka hitta något underhållande att kolla på, har ju några filmer på datorn jag inte sett ännu :)

Helgen

Helgen har varit finfin måste jag säga :) Vi for ett härligt gäng till Davves stuga på fredagen, slutade med att man fick en blå fot och en trasig telefon efter något dopp i sjön :P Men kul vare! På lördagen hade Linn och Åsa fixa käk, kom lite sent dock men gott vare :) Igår så gjorde jag inte allt för mycket färgade håret hos Linn osv, mös lite.
Jag har ca 2 veckor kvar av min semester, skönt som tusan men känner arbetsångesten krypa närmre :P Imorgon flyr man bort från stan och bara myser. Kommer hem till helgen för lite roligheter månne :)
Annars sitter jag bara hemma och fixar lite bra musik. Måste göra en cd till bilen innan jag bli galen ;P Men har lite svårt att välja låtar och få ihop nå bra.. Har inte riktigt hunnit leta upp nå bra ny musik på senaste.
Hade inte så mycket mer att skriva, så nu blir de att göra klart cdn :)
Puss /Alex ♥


RSS 2.0