Festligheter

Fredagen blev bra, men råkade ta något glas för mycket ;) Vi var i en lokal i Malmberget och åt tacos och började festa, sen for vi på Olearys. Var bakis nästan hela lördagen.. Men hade inte ont i huvudet, mådde bara allmänt skit :b
Nu är jag hos mamma som ni kanske förstår, har hjälpt henne med räkningarna och så där. Hon börjar få kläm på det nu  (; Sonny for till Magnus och tar en kaffe, så han skulle väl hämta mig när han varit klart där. Är ju för fasten ca 23 grader kallt :S
Annars så har jag och Sonny varit på Skyltsöndagen på stan. Sonny köpte en fin tröja från Mondo, sen köpte vi lite annat smått och gott som nässpray, advetsljusstake, stolsdynor, mm :)
Nåväl, nu ska jag vara social med mamma (: Puss /Alex ♥


Jag är fattig..

Fick lönen igår, var ca 4000 kr. Men snart är allt som bortblåst för det är redan gått pengar till räkningar och lite annat smått och gott.. Tur att Sonny fick en bra lön så vi slipper svälta i alla fall :b Nu hoppas jag verkligen på att jag får det där extra jobbet på OK!
Längtar till imorgon när vi ska ut för att fira Åsa :) Fast lite dåligt samvete får man ju när man har så lite pengar.. Så irriterande att man inte har fått jobba nå extra åt Norrlands Miljövård, för de senatse månaderna har jag ju fått de fast det inte har verkat nödvändigt :b Har jobbat jätte lite just nu i november, så nästa månad lär jag ju bara få ut någon hundralapp... :/
Fick förresten linnet från Gina igår redan :) Var väl för att jag beställde det så tidigt i förrgår. Fint var det i alla fall, fast har lite problem med vad för BH liknande sak man ska ha. Men jag tror jag har löst det (:
Annars så har jag svårt att sova om nätterna. Tankarna bara snurrar och snurrar i skallen.. Nåväl, nu ska jag ta och göra någon nytta istället för att sitta här. Puss /Alex ♥

Gina Tricot

Igår var jag och Åsa på stan en sväng, kollade lite i våra få klädbutiker här i Gällivare :b Hittade ett linne på Lindex i alla fall och så la jag undan det till den 25 (fast man bara egentligen får lägga undan ett plagg en dag, men hon gjorde ett undantag för lilla mig (:) men tyvärr så har jag beställt ett linne från Gina, så sorry Lindex!
Så här ser linnet ut som jag har beställt:



Väldigt fin rygg! Och den var väldigt jag ;) Så förhoppningsvis får jag den innan helgen när vi ska ut och fira Åsa, det var tanken i alla fall. Linnet på lindex var också fint men i storlek M så flasha man ju tuttarna och i S så var den nästan lite snäv över tuttarna ;P Jag tror jag har ett tutt-problem!!! Haha.
Nu ska jag sluta tönta mig och skriva att jag mest troligt ska och träna med Linn idag på det där pumping och andra saken (: Hade varit skönt. Men om jag ska träna så sällan som jag gör måste jag kanske äta lite mindre onyttigt.. Kanske tar och gör så att från 1 dec är jag nyttig till julafton, vad tror ni? :D I'm gonna fail!
Nu ska jag sno lite frukost här hos mamma, sen fara hem och ta en promenad med Sigge. Puss /Alex ♥

Hoff..

Ännu en vecka som jag garanterat inte kommer göra ett skit.. Hade ju kanske varit bra om jag fick det där jobbet på OKQ8 som jag så hemlighetsfullt har sökt :b Fast lite läskigt när man kan så lite om de biltillbehör de säljer. Men man lär ju sig! :) Hade ju som varit skönt när man typ går skift där. Så man bara inte jobbar tidiga morgnar till sent på kvällarna som man måste på många butiker tex dom som säljer kläder :P
Nu är jag här hos mamma och pappa för att rasta hunden och ge honom och fiskarna mat. Mamma har åkt till sunderbyn för att prata med sin läkare och pappa är ju på jobbet. Sen måste jag hem och rasta Sigge och det känns inte roligt i det här snöiga vädret..
Får se om jag och Åsa hittar på något senare, hon skulle höra av sig när hon och Adam har vaknat i alla fall (: Men nu tänkte jag ta och kika lite på Ginas hemsida och så där och se om det finns något roligt jag kan beställa ^^ Puss /Alex ♥

Vem är det som står kvar när dom andra faller?

Jag är på mitt lilla konstiga humör som brukar vara oftast i några dagar :b Och jag har funderat rätt mycket, som man gör när man har sånt här humör. Att tjejer snackar skit om varann är ju ett faktum.. "Fakta-snack" som vi brukar kalla det tillhör ju igentligen skit-snack, fast man kan mer stå för det men vill inte säga det till just den personen. När man blir arg, ledsen eller vad man nu blir måste man ju få snacka av sig :P Men jag har faktiskt insett att vi alla är likadana! Mer eller mindre i alla fall... Man märker det förr eller senare tror jag när man har kännt varann något år och man snackar "fakta-snack" med alla om alla.
Jag också har märkt är att alla behandlar alla olika när det gäller saker som respekt och lojalitet.. Det är 2 saker som jag försöker ge även om vi alla misslyckar ibland. Det är något som alla vill ha...
Nåväl, nu ska jag fara hem och gå ut med Sigge. Sen blir det väl att hämta Sonny på ett tag som är och bastar och tar en pilsner med hans pappa. Puss /Alex ♥




En låt som man tyckte om när man var yngre. Gillar själva musiken och delar av texten. Gillar däremot inte när som skricker lok :b Det borde bara vara "vem står kvar när dom andra faller" ;P

Träningsvärk fortfarande!

Jag och Linn var på det där fysioterapingrejset i tisdags. Vi var som på 2 pass efter varann och det var ju jobbigt men inte så ansträngande att det sög ut all energi från en :) Först var de nå RLHM eller vilka bokstäver de nu var och sen pumping. Och jag säger då bara, JÄVLAR vilken träningsvärk jag fick. När jag vaknade på morgonen och bara rörde på mig lite grann så kände man träningsvärken nå enormt! :D Har ännu träningvärk... Så Linn, nästa gång du vill gå på det där följer jag med igen (:
Igår blev de däremot inge motionering över huvud taget. Blev massa bakande och ätande i stället :b Och det finns massor kvar så lär ju bli lite (mycket) mer ätande.. Inte bra inte bra. Men man kanske borde göra som Linn säger, ät vad du vill ^^ Men då måste man nog motionera ganska mycket, i alla fall jag..
Nu ska jag knalla hem med Sigge igen. Mamma var ju inte hemma så orkar inte sitta här själv :P
Puss /Alex ♥



Jag gillar den här låten! Lätt att jag hade farit och kollat på henne igen om hon kommer till Svergie igen snart :) Vem följer med?!

Kalas imorgon

Imorgon fyller ju Sonny år :) Så jag skriver grattis i förskott (; Bara min present jag har beställlt kommer i tid! Det stod att dom hade skickat den idag, så får väl den i brevlådan imorgon innan han har slutat jobbet förhoppningsvis.
Snart ska jag och Linn fara och handla, ska baka till imorgon och de :) Ska väl kanske göra en ananaspaj, dumlekakor och en tårta i alla fall. Sen har vi fått lite kakor av mamma och pappa som dom hade handlet på dollar store ;) Har kvar lite fryst sockerkaka sen jag fyllde år också, så de blir nog bra. Han ska ju ha 3 kilos smörgåstårta också ^^ hihi.
Sen ikväll ska kanske jag och Linn fara och träna på Fysioterapin eller vad fan de nu heter :D Var typ pumping och nå annat så kan vara roligt. Bra om inte annat, för jag behöver ju verkligen komma i form. Jag och Åsa har ju promenerat 2 ggr nu i ca en timma, men de blir ju alltid sånt krångel när man försöker bestämma tider osv..
Nåväl, nu ska jag fara hem en sväng. Puss /Alex ♥

Suck..

Bärbara datorn har lagt av igen.. Så sitter på min brors sega dator :b Ska nog ta hem den bärbara så Sonny får fixa den, sen så tänkte jag låna den ett tag för mamma och pappa har ju som ingen användning för den. Det är ändå jag som gör mammas räkningar över internet (; Och eftersom den är bärbar kan jag ju ta hit den varje gång mamma vill det. Behöver bara skaffa ett mobiltbredband och de är ju inte så farligt dyrt, man kan ju ta ett utan bindningstid fast då blir det ju lite dyrare.
Har inte jobbat nå mer under veckan... Och snart måste jag kanske ha praktik genom arbetsförmedlingen och det är något jag nästan får ångest över. Jobba lika hårt som dom som jobbar på stället men man får bara ca 100 kr per dag :b Det blir ju en liten slant varje månad som man kan behöva, men ska försöka skaffa mig ett till extrajobb som sagt (: Linn var snäll nog som erbjöd sig skriva ut mitt CV eftersom pappa inte har köpt nå nya bläckpatroner eller vad det heter. Så ska väl fixa till den lite och skicka den till hennes mail :)
Ihelg blir det en lugn helg som är ändå väldigt vanligt. Men i slutet av månaden är det ju snöyran här i Gällivare och då kan det vara värt att fara ut! ^^ Men tills dess blir det att bara ta det lugnt..
Nu ska jag ta och sätta lite fart, måste hämta Sonnys bil från Truck Service också. Puss /Alex ♥

Jobbat

Då har man varit och jobbat, har städat en av migrationsverkets lägenheter :b Alltid lite roligt... Undra om man kommer få jobba nå mer i veckan. Ska i alla fall söka ett och ni får veta allt om det när det är gjort ;) Hihi. Jag ju fått ett hett tips så kan ju inte säga det till alla.
Vad fan ska jag göra om jag inte får börja jobba heltid någonstans.. Då måste jag ju typ flytta och plugga vidare om man nu ska lyckas få ett jobb. Det är ju inte det att handels är en dålig gymnasieutbildning, bara det att det inte finns så mycket jobb som butiksbiträde och sånt här i Gällivare  :b
Huvudsaken är väl att man får ihop så man klarar sig (: Fast nå är det att man får ihop det just.. Men det finns inte så mycket man kan göra åt saken, just nu i alla fall.
Ikväll ska jag vara barnvakt och det känns inte så lockande, hade vela hitta på nå roligt. Men som sagt, vad gör man inte får pengar ;b Sen är det ganska lugnt jobb när man är med Kristin. Hinner ju bara vara där ett tag innan hon ska sova, sen ska man bara hålla ett öga på allt och kolla tv typ ^^
Annars händer det inte så mycket i mitt liv som ni kanske har märkt.. Var hos Lotta en sväng igår oh så där. Började fundera på en sak när jag körde hemåt idag och det är att jag saknar kontakten man hade med alla förut. Man kunde sitta flera timmar framför msn och smsa en jädra massa timmar fast man inte hade så mycket att säga ;P Men sånt förändras väl alltid..
Nåväl, nu ska jag bege mig hem och rasta Sigge :) Puss /Alex ♥



En rätt bra låt med Michael (:

Helg

Skrev just ett inlägg med den här jävla datorn börja slå av och greja så det försvann, JIPPI!
Helgen började bra, är inte bra för tillfället... 0+0= problem. Fattar inte hur det kommer sig..
Nu ska jag hem och kolla idol eller någon i den stilen.
Puss /Alex ♥

Födelsedan

Krogrundan i lördags blev inte som jag hade tänkt mig.. Men vi hade då roligt på Harrys! :D
Min födelsedag igår var hur bra som helst :) Fick ca 2000 kr, en armbandsklocka, små glöggmuggar, lite prydnadssaker, lite spaprodukter, en halvkroppsmassage på Spa 4 You, mm. Idag kommer yttligare några släktningar för att gratta mig :)
Har inge mer att skriva förutom att en kille krocka in i mig idag när jag körde mot sameskolan för att städa.. Allt gick bra som tur var, blev lite skador på bilen bara. Hojj!
Puss /Alex ♥

RSS 2.0