Nyår

Gott nytt år!
Är bara hemma, har ätit gott och umgås med nära och kära :) Har fått lite förfrågningar om jag ska hänga med ut, men är ändå ganska skönt att bara ta någon cider hemma och ta det lugnt. Men till helgen blir det ju party ^^
Är fortfarande sjuk och om jag inte blir frisk till helgen blir jag fan galen :P
Har inte så mycket mer att skriva, men ha en bra kväll!
Puss&Kram /Alex


Mr Ågren

Har inte tid att skriva så mycket.. Njuter av lovet, sover oftast så länge som möjligt och bara myser.
Besök av Ågren i fulla drag, men det är inget ovanligt... Hojj!
Tänkte plugga teori så man kanske klarar det där provet, det där med övningskörningen går inge bra heller. Eller de är ju så att mina föräldrar inte ids och det gör mig tokig för jag vill inte kugga på uppkörningen. Men vafan kan jag göra, om jag nu kuggar så får jag väl göra om de. Jobbigt bara om det nu är pga andra man kuggar.
Inga bilder den här gången heller, orkar inte resa på mig haha.
Är fortfarande sjuk och det är asjobbigt, men känns ändå som att jag är på bättringsvägen så kanske inte är sjuk hela lovet i alla fall. Dricker hostmedicin och käkar halstabletter för att det ska kännas bättre!
Nyår... Inga direkta planer så där, men god mat och någon cider blir det väl :) Sen så blir det party med Emma Dahlberg nästa helg för hon fyller ju år snart. Men partyt är någon dag innan själva födelsedagen. Jag ska ta det lugnt med cider då också så man inte får besök av Mr Ågren igen...
Ne nu måste jag sätta igång och plugga. Puss&Kram /Alex

Hojj..

Blir en aning irriterad, men kvällen är ju på sätt och vis ändå räddad. Ska vara med brudarna innan de far på tha krog och sen kanske ragga med åsi och hennes brudar. Annars ska jag nog bara mysa framför en film hemma och ta de lugnt med min förkyldning.. Har blivit så satans förkyld alltdå :( Hostar snart ihjäl mig.
Jag hade behövt plugga teori förtusan!
Är hos Lotta nu i alla fall, hon är i duschen och när hon kommer ut därifrån ska vi väl ta en kaffe. Sen bär det väl av till Linn på en så kallad förfest :) Ska bli trevligt även om jag  inte ska dricka. Fast har fan lust, men brist på pengar och alkohol... Sen har jag ju som  sagt inte rätt hälsa för det heller.
Lägger väl på nå bilder från igår senare ikväll eller imonrgon. Ha en sån rolig kväll!
Puss&Kram /Alex

God jul! :D

Har fått 2 julklappar redan ^^ Refillkort till mobilen av mamma och pappa, YES! Och en spegel med ett ljus framför av min syster. Men tror de finns några till under granen som det står mitt namn på ;) Men de återstår att se.
Tänkte börja fixa mig lite och så där och kolla Kalle anka när de börjar.
Men god jul på er alla! :D Hoppas ni får en bra kväll.
Pussar&Kramar /Alexandra

en annorlunda söndag

Min kusin och hennes 2 döttrar var här och hälsade på i lördags och lilla Lisa lyckades få mig att lova att jag och hon skulle sova över hos min syster igår. Det var ändå trevligt, vi bastade och bara mös. Idag när jag vaknade hade jag en aning ont i ryggen, är ju som van vid min väldigt mjuka säng. Jag älskar min säng! ^^
Snart ska Linn komma hit och vi ska fixa med lottdragningen, vi sålde lotter på Kåkstan i söndags när vi stod där på dan och försökte sälja våra korgar. Så idag har en lycklig vinnare vunnit en partykorg ;) Hehe.
Senare ska jag mest troligt med Vicky på stan, behöver bara låna lite pengar av mamma och pappa. Så jäkla jobbigt att inte ha nå pengar, har inte ens kunnat fylla på mobilen än.. Men förhoppningsvis får man refillkort och sånt i julklapp.
Nu ska jag kila, fixa till mig och ta på mig lite andra kläder.
Puss&Kram /Alex

Fan alltså!

Jag blir så jävla förbannad! Alltid något som ska förstöra när jag är glad.. Säger ju det, alltid när jag har blivit glad och kanske något bra har hänt så ska någon jävel förstöra allt. Så var det igår i alla fall.. Var på så jävla bra humör sen öppnar någon käften. Inte bara de, man måste se den där jäveln som jag aldrig mer vill se... Tänk vad andra kan påverka ens liv egentligen, påverkar ens val, hur man mår och mycket mer. Det är synd att man inte bara kan omge sig bland människor man mår bra av, men man försöker ju så gott man kan.
Men trots allt det där kan jag ändå påstå att jag är glad :) Just med tanke på vilka männsikor jag umgås med. Det är tur att man har nära som kan få en att tanka på annat när allt är svårt, även om de inte vet om de ;)
Nu ska jag käka lite i alla fall, skriver kanske mer senare.
Puss /Alex

Fyfan...

...vilken lättnad! :D Nu känns livet en aning ljusare och mindre ångersamt.
Sitter hemma och har otroligt tråkigt. Men ska väl ut och snurra med Sonny och Ville sen i alla fall.
Lotta och Linn har ju inte hört av sig så det ser inte ut som att vi skulle hitta på nå.
Nu Är det jullov! :D Skönt som tusan också. Och veta att man inte har det där provet i företagsekonomin efter lovet känns otroligt skönt,
för fattade ingeting alltså.. Men måste plugga till teorin som ett litet psyk!
Har i alla fall varit på avslutningen idag, sen for jag,  Linn, Emma och Lotta och käkade på Kina, sen handlade vi julklappar och sen har jag bara tagit de lugnt hemma :) Nu pratar jag och Emma Larsson om nyår, funderar på att hyra någon lokal kanske och bara ha det roligt ett par stycken. Hade ju varit trevligt ^^
Menmen, nu ska jag kila. Ha en bra kväll och ett bra lov alla som har det!
Puss&Kram /Alex

Tunga tankar

Blandade känslor idag, känns som en evighet till imorgon..
Rädslan är stor, men man kan inte göra så mycket åt det. Bara försöka vara modig och ta det som det kommer.
Sitter och lyssnar på In flames, kollar tv och väntar på mat. Är rätt hungrig för blev inte en så bra lunch idag. Hade fika i skolan och sen fick vi en liten julklapp av våra mentorer. Det var en rolig mugg med något innehåll, har inte hunnit kolla vad det är ännu men det är garanterat godis :P
Har dansträning idag också, ska bli roligt men känner att jag egentligen inte riktigt har tid med det.
Känner också bara för att vara hemma och ta det lugnt, kanske kolla en bra film eller nå och mysa.
Imorgon är de julavslutning, sen blir de lite julshopping, sen ut och käka med brudarna :)

Puss&Kram /Alex

Leds..

Är så jävla leds, orkar inte ens försöka nå mer..
Ikväll efter dansen blir det nog att ta de lugnt, hitta på nå med Sonny :) Vi har pratat om sällskapsspel haha. Men de är ju trevligt och kan vara roligt beroende på vilket spel det är. Vicky frågade om jag skulle med och fika men jag har ju inga pengar :( Fast vi skulle väl ta det en annan dag, men hon hinner inte imogron. Vi har typ aldrig tid när den ene har tid, jobbigt och frustrerande men det löser sig väl.
Åsa skulle kanske inte på dansen idag.. Tråkigt att vara där utan henne, men de finkar väl. Har ju överlevt det en gång tidigare så haha :)
Och tjejerna där är ju riktiht trevliga.
En annan sak jag är leds på är att det bara är jag som måste hjälpa till hemma med matlagning och städning, mm. Min bror behöver då fan inte göra nå sånt, han bara lägger sig efter sin praktik och sover tills maten är klar. Är alla föräldrar så eller är det bara mina som inte riktigt tänker rätt? Vill flytta hemifrån och göra allt på mitt sätt och slippa höra massa gnäll vad man ska göra och när man ska göra de. Annars tycker jag faktist att de är roligt att laga mat och städa är inte så farligt jobbigt, men när man är fler i en familj kan väl alla hjälpas åt :b
Ska kila nu då, puss&kram /Alex

Tisdag

Har varit en skön dag i skolan, fast gick ju inte på den sista och de var ju tur för de blev ingen lång lektion :P
Var hemma och mös istället ^^ hihi.
Ikväll har jag bara färgat mammas hår och suttit framför tvn och tagit de lugnt. Borde läsa lite teori, men känns som att inget kommer att stanna i huvudet pga att jag är så jävla trött.. Blev inte så mycket sömn inatt ;b Som vanligt. Har bestämt mig för att det inte ska bli en så sen ikväll idag.
Idag är det ju Titanic på 3an tror jag, ska nog kika lite av den i alla fall :) Sen sooova!
Vill ha lov förtusan, nununu!!! Vill inte gå till skolan imorgon..
Jaja sov gott sen, puss&kram /Alex

Sluuut

Känner mig helt slut, vill bara ha lov nu! Finns inget som jag är mer leds på än skolan.. Eller mina tänkar och känslorna som kommer med dessa tankar är jag också väldigt leds på...
Slut pengar på mobilen har man och slut pengar till att fylla på mobilen har man också. Hade varit fint att vinna lite pengar på den dära trisslotterna, men ikket :P Jag vinner fan aldrig på lotter.

Här kommer lite bilder från i fredags:

hos andrej  glad hos andrej haha

hos andrej hos andrej som var hos andrej

Har inte ens varit i skolan idag, orkade inte stressa upp till det där skitet. Så kom Linn och Emma med värsta goda frukosten till mig, kyckling/curry baguett ^^ Sen tog vi en kaffe och sen stack dom.
Vet inte vad jag ska göra ikväll.. Kanske bara blir att sitta hemma och ta de lugnt, försöka plugga lite :b
Jaja, ska kolla tv eller något i den stilen nu. Puss /Alex

Bakis...

Hojj då sitter man här med en konstig känsla i hel kroppen och i skallen.. Från och med nu håller jag mig då till cider. Och jag funderar på att inte fara ut förrän till Emma Häggs födelsedag :P Får se då hur länge jag kommer fundera på det haha.
Måste kanske ta och äta något, har ju trots allt hört att man ska äta sig ur baksmällan. Men nå blev de en bra kväll igår och så där, fast förstår inte hur jag kunde bli så packad.. Smäller som alltid till på krogen, för när man går från förfesten så är de ju helt lagomt. Menmen..
Lägger väl upp bilder senare eller imorgon. Ha en bra lördag!
Puss /Alex

Studenten

Linn har ju då beställt den här till studenten som jag verkligen vill ha:
från asos.com

Så hittade jag en annan jag hade kunna tänka mig, men så klart finns den inte i min storlek :(
Så har ser den ut i alla fall:
från asos.com
Fast den var ganska dyr, men det gör ju inget ;b Men det hinner säkert komma in ganska många fina efter jul, så då kan jag beställa då istället. Kanske hittar någon ännu finare ^^

Hade inte så mycket annat på hjärtat. Har så jäkla tråkigt bara... Så ska väl slå igång tvn nu igen och bara slappa tills jag har något att göra. Är ju faktist ganska skönt ändå att bara ligga i sängen och ta de lugnt :)
Men ha en så bra kväll! Puss&Kram /Alex

Torsdag

Idag har jag ingen extra dansträning för tränaren skulle på julfest på Nordan. Tråkigt men ändå rätt skönt så man hinner få lite annat gjort :P Jag och Linn är klara med våra partykorgar nu, ska bara göra de fyra sista.
På söndag ska vi sälja på Kåkstan, förra söndagen blev det ju inte att vi var där och sålde eftersom partyböckerna inte var färdiga. Men Grafex har gjort tryckfel i böckerna :/
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men något roligt förhoppningsvis. Har typ lust att spela kort eller nå :)
Ser ut som att de blir att fara ut på fredag iaf, ska bli mycket trevligt ^^ Måste bara hitta någonstans att börja.
Imorgon är de lucia på skolan, sen fika hihi. Sen har jag körlektion och sen ska jag hem och sova ;P
Har varit så trött på den senaste tiden.. Jaja, men nu ska jag kila.
Puss /Alex

Suck..

Hade lust att sätta ett skott i huvudet igår, men senare mot kvällen så mådde jag lite bättre. Det är en sån himla tur att man har manniskor man älskar som kan göra en glad. Vad skulle man göra utan dom? Antagligen sätta ett skott i huvudet :b Och till helgen ska jag vara med roliga människor och roligt ska vi ha ^^
Snart ska jag på dansträningen och det är ju alltid trevligt. Synd bara att man ska vara så trött, ändå har man inte gjort nå speciellt idag. Har i princip varit ledig från skolan även om man var dit en sväng.
Nu ska jag kolla tv och ta de lugnt innan dansen. Ha det bra!
Puss&Kram /Alex

Fuck!

Alltid något jävla skit. Inte ens en jävla dag får man vara glad hela dan..
Det var bara så jävla onödigt! Jävla skit också!!!

Önskar att man kunde radera allt gammalt som gör så man mår dåligt. Kanske man kunde få en annan syn på sig själv. Eller i alla fall radera sånt som en annan har intalat en. Fast vem vet, det kanske stämmer.. Då är det kört för mig. För man kan inte ändra den man verkligen är och man borde inte behöva gör det heller.

Life is too short to be someone else

NERVÖS! ;D

Idag har jag då bokat uppkörningen och teoriprovet! Nervöst värre.. Hur ska det gå för mig? Bra förhoppningsvis :P
Linn har lovat att fråga en massa när vi är ute och åker bil. Nu måste jag sätta igång ocg pluggapluggaplugga. Inte länge kvar med andra ord ;b
Men när det är avslöjar jag så klart inte.
Men det är inte det enda jag är nervös för, varför ska det vara så jobbigt att träffa nya människor.. Det är ju roligt, men önskar att jag var mindre blyg.
Är så rädd för att säga fel saker :P
Idag var balklänningen beställd, blev den som jag har lagt upp en bild på i förra inlägget. Var sugen på den här också:
från asos

Men lite för mycket party.. Men om den som jag har beställt inte sitter fint kanske jag beställer den här i stället :)
Nu är man nervös inför balen också haha, men det är ju ett tag kvar dit ^^
Längtar mycket till själva studenten, det ska bli väldigt roligt. Men nu har Linn beställt den klänningen som jag vela ha till studenten, attans.
Får försöka hitta någon lika fin (: Hihi.
Nu ska jag kolla tv och ta de lugnt tills maten är klar.
Puss&Kram /Alex

Vänner

Sitter och kollar vänner nu, tycker det är en väldigt bra serie :) Jag är en ganska stor seriefan haha.
Har varit och fikat nyss och det var mycket trevligt. Var nervös helt i onödan, som jag oftast är :P Det är jobbigt att vara så blyg som jag, men det konstigt att folk som träffar mig inte tycker att jag verkar ett dugg blyg.
Jag borde verkligen göra bort lite företagsekonomi men jag hittar verkligen ingen motivation till det..
Är det någon som vet en bra sida där vars jag kan hitta en klänning till balen? Börjar känna mig lite stressad när det gäller just att hitta en klänning.. Vill ha någon fin som inte är så där jätte balig ;b Men finns ju rätt många fina på asos.com. Ska nog beställa en därifrån mest troligt :)
Jaja, ska kila nu och försöka plugga lite. Ska nog ringa Linn också hehe.
Puss /Alex

från asos, hade kunna tänka mig att ha den på balen
Vill ha den här klänningen :)

Hmm

Grattis till Sonny för han har klarat C-teorin idag! :D
Funderar på att fara ut ihelg, men kan inte riktigt bestämma mig. Hade ju som varit roligt, menmen får se..
Idag har jag då börjar mitt nyttiga liv, men har redan hunnit käka lite godis hos Linn haha. Men ska käka nyttigare mat i alla fall och inte hålla på att beställa och sånt shit. Lite godis har aldrig skadat någon ;)
Tänkertänkertänker. Finns så mycket jag ångrar av mina val jag har gjort förut, så mycket som hade kunna vara annorlunda. Fast inte finns det mycket man kan göra åt saken nu, får försöka gör det bästa av det hela bara..
Men oron finns där fast jag vill det eller inte...
Imorgon har jag ännu en körlektion och det ska bli roligt, men måste börja spara lite på dom så jag har kvar någon till just innan uppkörningen. När jag nu har den :P Hoppas det blir att boka snart!
Nu ska jag kika lite tv och ta de lugnt, kanske ta en snabbdusch och fixa mig lite så man inte ser så sliten ut haha.
Ha en bra kväll! Puss&Kram /Alex

Sick nurses

Om ni ska kolla en bra film ska ni kolla sick nurses haha :D Ni får er ett gott skratt iaf!
Jag och Åsa har kollat den nu ikväll, men vi råkade somna lite. Fattar inte hur jag kan vara trött för har sovit till typ kl 2 idag. Men det kanske är för att jag har sovit för länge :P
Hade behövt plugga en hel del företagsekonomi för att mitt psyk till lärare tänker att vi ska vara lika bra som min smarta klasskompis Emelie haha. Måste nog ta ett snack med min så kallade lärare..
Menmen ikväll blir det att plugga en massa teori ;) Ska tvinga Sonny iaf så han klarar provet imorgon hihi.
Ska kila nu, puss&kram /Alex

En dag i taget :)

Hade det riktigt trevligt igår även om tåget och bussen inte var så bekväma ;P Hittade en svart lång stickad tröja och en svart lång tubtopp på Gina Tricot, efter de hade jag inte råd med så mycket annat fast jag inte behövde betala för maten ^^ Menmen, sånt är livet ibland. Hittade ett par riktigt fina pumps på Din sko som jag vill ha!
Har haft många funderingar på den senaste tiden... Det enda jag kan göra är ta en dag i taget och vänta och se.
Har varit till Linn idag och kollat på hennes och Daniels nya köksbord, mycket fint måste jag säga.
Nu snart ska jag övningsköra, sen baka med Åsa och Amanda och sen blir de nog att snurra på stan med Sonny och hans vänner :) Har varit så skönt att inte fara ut den här helgen. Tror jag kör på de nästa helg också ^^
Nå men nu ska jag kila, ha en bra kväll!
Puss /Alex


Hojjhojj..

Idag har jag och Linn jobbat över, skulle ha slutat kl 2 men jag kom hem först kl 4 :P Nu är våran produkt färdig förutom partyboken som Grafex eller vad dom nu heter ska trycka. Hoppas det blir färdigt till helgen för det är då vi ska stå på Kåkstan och sälja. Hoppas vi får sålt några :)
Idag har jag dansträning, ser fram emot det! Och imorgon bär det av till Luleå med Sonny :D Förhoppningsvis hittar jag nå fina kläder på Gina Tricot och HM. Hade som behövt det i alla fall.
Det var jätte mysigt i Tomteland igår, tog några bilder.

tomteland kramar snögubbe jag som tomte

Nyss kändes alltså så jävla bra, men självklart ska allt förvandlas till skit. Fattar inte vad det är egentligen, men när allt börjar kännas bra ska alla bara bli så konstiga.. Tur att man har någon som gör en glad iaf.
Längtar bort här ifrån och imorgon får man åka bort i några timmar i alla fall. Menmen...

Grattis på Dig Mela! :D Imorgon kommer vi med presenter och så käkar vi tårta och har roligt!

Puss&Kram /Alex


Asbra :)

Hade körlektion idag och uppfång i motlut gick asbra, tror läraren var lite stolt över mig ^^ Fast det var ju bara tredje gången jag hade körlektion, men har redan en till lektion imorgon. Och så sa hon idag att jag måste läsa till teoriprovet underlovet ;) Så förhoppningsvis har man körkort i januari. Hoppashoppashoppas :D Hehe.
Får se då om det blir att fara till Luleå och julhandla lite nu till helgen, hade varit roligt iaf.
Jag och Linn blev färdig med matrialet till våran partybok idag och det är härligt!
Vi har ju då ett UF-företag och där ska vi skapa en produkt som då är en partykorg med spel som t.ex. flaskan pekar på, suck&blow och lite annat. Men också en partybok med drinkrecept och en massa annat smått och gott, men också andra roliga saker. Den kommer att kosta ca 150 kr och är någon av er som läser det här nu intresserad av våran partykorg kan ni skriva ett mail till [email protected] eller lämna en kommentar. Hihi ^^ Men vi kommer vara med på skyltsöndagen här i Gällivare och säkert på vintermarknaden också.
Ikväll är det väl tänkt att bara kolla film och mysa. Börjar känna mig en aning trött och det är inte roligt.
På onsdag ska vi till Finland med klassen och ska gå på någon föreläsning och kolla på Tomtelandet :P Tror det kan bli trevligt. Så ska Linn sova här imorgon till onsdag då och det ska bli roligt. Vi ska kolla filmen Torkel i knipa haha ;)
Nu ska jag slå på tvn och kolla om de finns något bra där..
Puss&Kram /Alex

RSS 2.0