Carpe Diem

Fick lite råd idag och så här skrevs det:

Det gäller att inte begränsa sig själv. Göra det man vill, hela tiden, aldrig kompromissa och aldrig utsätta sig för saker man inte tycker om, om man inte ser att det gynnar en senare i livet.

Man ska ta för sig av livet, carpe diem.
Det är så jag lever, och jag har aldrig tråkigt, och jag lever ett ganska så händelserikt liv.


Kanske man borde leva lite så. Fast är nog lättare att leva så om man inte spenderar livet med någon?
Nåväl, har varit på gymmet och det var skönt. Rensade tankarna lite. Förresten så bestyder carpe diem fånga dagen eller njut av dagen på latin, så det får bli mitt motto från och med nu (: Kanske man lever lite mer så också.
Ikväll blir det att fara på Vickys fest, hoppas det blir roligt.
Nu ska jag kika vad som finns att kolla på tvn. Puss&Kram /Alex


Otillräcklig

Mitt liv är en enda lång bergodalbana... Ska sluta bjuda på mig själv för man känner sig bara otillräcklig. Jag måste sluta få mig att känna att jag måste vara alla till lags för att inte göra någon besviken, för det är ändå jag som mår dåligt i slutet hur som helst eftersom jag är otillräcklig.. Tror inte att det spelar någon roll vars jag flyttar eller vilka människor jag umgås med, så kommer det nog alltid vara så. Så det är nog lika bra att bo kvar i den här jävla hålan...

Kväll

Det var mycket trevligt i storsjön :) Vi grillade korv och marshmallows, sen drack vi kaffe och jokk blåbärsdryck, sen åt vi kakor också hihi ^^ Gott var det hur som helst. Sen har jag hunnit göra ärenden som att hämta körkortet och skjusa min far till stugan. Känns som att jag har uträttat mycket samtidigt som jag har kunna ta det lugnt (:
Här kommer lite bilder från storsjön.

linns vovve med kaffe och kaka  

Nåväl. Nu blir det väl bara att ta det lugnt och glo lite tv och bara mysa ^^
Godkväll! Puss&Kram /Alex

Solsken

Det blir att fara till storsjön och grilla lite korv och mysa idag eftersom dagen har att erbjuda solsken :) Måste skynda mig lite så skriver mer sen och förhoppningsvis lägger upp lite bilder. Ha en bra dag! :D Puss /Alex


Så där ja :)

Har äntligen kommit igång med träningen, har gymmat i 3 dagar nu, dansar på som vanligt 2 ggr i veckan och idag har jag till och med varit i stugan och skottat snö ^^ Men man har ju så mycket mer tid när man är ledig.
Imorgon kanske det inte blir nå gym för jag och Linn har planer att fara till storsjön och grilla med hundarna om det är fint väder :) Hade varit roligt att ta Linns skoter dit men det blir för krångligt har vi kommit fram till.
Till helgen far mina föräldrar till stugan, skönt att vara ensam hemma. Vicky har ju sin fest på fredag så ska dit och käka pizza och ha trevligt. Ska nog inte dricka för jag har inget att dricka :P Men kanske lika bra det.
Är i alla fall leds på alla sura miner och anklagelser.. Men vad fan kan man göra åt saken, bara att skratta och vara glad så gott man kan. Fast det är ju svårt ibland som alla kanske vet.
Träningsvärk som tusan har jag, då vet man att man både har fått träning och att man är otränad ;) Men snart så!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta och kolla lite tv. Godnatt! Puss /Alex

Ledighet

Idag har jag minnsan varit hurtig och varit en sväng på gymmet. Har börja med min kosttillskott nu också, så får se om de fungerar. Ska nog försöka gymma hela min ledighet i alla fall för nu har man ju tid.
Efter middagen så ska jag och Sonny till honom och fortsätta packa. Snart flyttar de ju till huset :) Vi ska dit och kika också, ska bli intressant att se hur det ser ut. Fast helt färdigt är det ju inte.
Dans ikväll också, istället för på torsdagar då. Vi har ju med den där flumma koreografen.. Vi ska dansa med resväskor :/ Känner inte för att vara med på dansensdag nåmera för jag vill ju dansa streetdance :P Menmen. Man betalar ju liksom för att dansa just streetdance, fast det var ju inge tvång att vara med på det här. Men alla trodde ju ändå som att vi skulle få hålla oss till den sorts dansen vi ägnar oss åt.
Men det kanske blir bra till uppvisningen även om man nu kämpar för att hålla sig för skratt ;P
Nåväl, ska kila nu. Puss&Kram /Alex

nedförs

Nu har man städat hela rummet, skönt att få det gjort men jobbigt att det lika fort blir stökigt igen..
Livet i allmänt känns lite si så där just nu. Har inga pengar, ingen ork och har lite för mycket att tänka på just nu. Men det känns väl bättre med tiden förhoppningsvid... Ibland är det ju så.
Ska käka kyckling, strips och beasås idag ^^ Tror inte vi har några goda grönsaker hemma så får klara mig utan :/ Men gott ska det i alla fall bli. Gillar kyckling väldigt mycket faktist.
Får se då hur det blir ikväll, har myskväll med Åsa på G men hon mådde inte så bra idag. Annars blir det väl bara mys hemma eller något. Men känner för att komma bort hemifrån ett tag. Är ju jämt hemma.. Och jag är en sån som behöver komma bort ett tag då och då. Så jävla synd att man inte har pengar att fara till Lotta och brara ta det lugnt.
Nåväl, ska kolla hur det går med maten. Puss /Alex

Specialmiddag för 2 ;)

Varit på Kina för ett tag sen, specialmiddag för 2 blev de. Vårrulle till förrätt, schezuankyckling och friterad fläsk till varmrätt och så friterad banan med glass till efterrätt. Mätt som tusan blev vi. Min mage höll på att spricka ^^
Snart blir det bastu och sen lite filmmys. Bättre kan det väl inte bli :)
Hade som inte så mycket annat att skriva.. Skulle kanske vara med Åsa imorgon, om hon nu inte är upptagen med nå.
Och imorgon ska jag sooooova ;) Ska sova ut för första gången på länge faktist. Sov ju till halv 11 idag, men det är ju inte särskilt länge om man tänker på att det är mig man pratar om.
Nåväl, nu är det bastutime. Ha en fortsatt bra lördag! Puss&Kram /Alex


Friday

Idag har jag umgåtts med Linn typ hela dagen. Vi har köpthårfärg och pantat flaskor, spelar guitar hero, färgat hår och kollat lite tv, sen bara snurrat lite på stan. Mycket trevligt måste jag säga :)
Imorgon ska jag försöka hinna färga hennes hår igen, men ska ju på kalas och så där. Sen får man ju inte glömma bort middagen på Kina ^^ Mums! Undra om man ska våga prova något nytt som jag gjorde sist jag år lunch där.
Nå men nu är jag trött så ska lägga mig under täcket. Godnatt! Puss /Alex

ohyeah

Äntligen ledig! :D Fast Linn ringde ju och väckte mig kl 8 men sov till 9. Imorgon ska jag hämta min bror från tågstationen halv 9 så får inte sova ut då heller. Men på lördag ska jag fan sova! ^^ Men ska självklart inte sova bort hela ledigheten.
Nu blir det lite mys med godis och hem till midgård hehe. Det är Sonnys godis, inte mitt. Så håller löftet lite grann iaf ;)
Nånå, har inte så mycket mer att skriva. Puss /Alex

The big day

Igår var det den stora dagen, jag klarade med andra ord uppkörningen. Så nu får jag köra själv på gatorna, se upp ;)
Inget kunde förstöra mitt glada humör igår alltså. Längtar tills jag har en helt egen bil ^^ Hihi. Fick lite tulpaner av Linn som var jätte fina och 500 av mor och farför att jag var så duktig och klarade det. De pengarna går nog mest till bensin.
Är svintrött idag alltså :b Var 20 minuter på praktiken och fick verkligen kämpa för att hålla mig vaken. Nu svider ögonen och inte blir det bättre när jag sitter här och skriver. Snart kryper jag ner under mitt varma täcke.
Imorgon är det sista dagen av praktiken :D Så snart kommer min långa ledighet, längtar!
Nå men sov så gott, Puss&Kram /Alex


Har förresten namnsdag idag, men bara 3 som har nämnt den ;) Dåligt haha, men jag är sämre. Bye!


15/2 :)

Igår hade jag en väldigt mysig dag trots att jag och Sonny var hemma hos mig och mina föräldrar var hemma.
När Sonny var jag handla så städade jag mitt rum och gjorde det mysigt, sen lagade jag super god mat och vi åt med mina föräldrar och hade det trevligt, sen så gick vi till mitt rum och jag gav presenten och så mös vi lite ^^ Sen spelade vi chicago med mamma och bara tog det lugnt. Men morgonen var nog bäst ;)
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, övningsköra lite till.

Lite bilder från igår.
  mamma smygfotade oss ;)

Fredag :D

Fick en servis från Expo som tack, mycket fin tycker jag själv :) Sen tog de mitt nummer i fall att de behöver extra personal någon gång. De trodde att de skulle behöva lite extra hjälp under ombyggnaden ^^
Ikväll blir det att fara på överraskningsfest hos Anton för Anton. Det ska bli trevligt trots allt att jag trodde att det inte skulle bli att fara för min del. Mycket roliga människor kommer att vara där :)
Det är så skönt att det är helg! Men tror inte att det blir stugan imorgon för på radion sa de att det kommer bli kallt...
Nå nu ska jag greja på här och sen fara. Puss /Alex

När men ändå så långt borta

Det är ju typ helg imorgon, men det känns som en evlighet dit. Vill bara ta det lugnt och sova ut, är så jävlas trött. Ska bli jobbigt på måndag när jag börjat klockan 8 på Novia, men då slutar jag iaf tidigare :)
Blev just bjuden på överraskningsfest fast eftersom den är i morgon så blir det ju liiite krångligt. Slutar ju så sent också.. Men man ser ju imorgon vad som händer och sker.
Idag ska jag somna tidigare, så ska duscha nu och sen dums i säng! Orkar inte gå omkring och vara så här slut.
Sov gott, Puss&Kram /Alex

Tråkdag

Hatar tisdagar har jag kommit på när jag och Hanna pratade om just tisdagar på praktiken. På måndagar är man ändå rätt utvilad, tisdagar är långt borta från helgen och man är astrött, onsdag är ju lill-lördag och då har ju halva veckan gått, torsdag då är ju helgen nära och på fredagar så är ju helgen här så gott som.
Har köpt en present till Vicky som jag tycker passade bra :) Har nog aldrig varit så enkelt för mig att hitta något som passar någon så fort och det är en lättnad för tänkte att det skulle bli extra svårt av någon anledning.
Ihelg har jag förresten hjälpt Sonny att solfilma rutorna i hans bil,  blev faktist bra ^^ Så nu har jag fått ett erbjudande av Åsa att hjälpa henne, så får se om det blir av. Hon har ju hjälpt mig så mycket med håret så borde nog hjälpa henne (:
Får se vad som händer till helgen.. På fredag inga planer, lördag mest troligt stugan och massa mys i alla fall, söndag övningsköra och ta det lugnt typ. Men man ser ju vad helgen har att erbjuda :P
Nu är det dags att kila. Puss&Kram /Alex


äckliga söndagar..

Kollar America's best dance crew, gillar verkligen att kolla på allt som har med dans att göra :) Älskar Step up filmerna och några till. Jag vill också bli så bra, men det är nog ganska svårt här i Gällivare :b
Snart ska jag äta kebabrulle hihi. Jag måste verkligen börja bli nyttig.. Undra hur många gånger jag har skrivit det haha :D Nåväl. Ikväll ska jag leka med Åsa i alla fall. Vi ska hyra film och så vidare ^^ Funderar på att köpa en hårfärg och låta Åsda fixa, men det är nog bättre för mitt hår att vänta ett tag till.
Nu ska jag fortsätt kolla programmet. Puss&Kram /Alex

Äntligen helg!

Skönt med lite vila efter en hård vecka. Ska nog bara ta det lugnt hela helgen, mya och äta gott hehe ^^

Linn och Emma har varit här en sväng nu på kvällen, drack kaffe och så toppade Linn håret än en gång på mig. Men det är behövligt nu när jag har blondera det så mycket. Kanske borde lägga in en bild på resultatet, måste bara skaffa en bild först :P Längtar tills det blir friskare.

Skorna från skopunkten har kommit.

Tänkte lägga ut en bild på dom, men självklart ska skon inte ens finnas kvar på hemsidan. Hojj..

Tänkte hur som helst ha dom som krogenskor ända tills jag tog på mig dom. De är lite höga så väntar nog med dom tills balen istället. Då har jag i alla fall tid att öva gå i dom ;b

Har upptäckt en god men väldigt söt choklad, Svambob Fyrkant choklad nämnligen. Han är bara för söt.




Gillar till och med serien pinsamt nog, men han är ju faktist rolig. Måste nog ta och se filmen här någon dag ^^ Hihi.
Nå men nu ska jag skicka iväg engelskaskitet till min lärare.
Ha en bra helg! Puss /Alex


Snart så

En vecka och en dag kvar på praktiken på Expo. Ska bli så jäkla skönt! Men kommer sakna alla som jobbar där jätte mycket faktist. Alla är så snälla och trevliga och sen är det ju som roligt att stå och surra med Hanna och Josifine för de är ju bara ett år äldre än vad jag är :) Så då känner man ju lite samma människor och så där.
Imorgon blir det lunch på Kina med i alla fall Amanda och kanske med Linn och Emma, beror på om jag får ta lunch senare. Ska bli gott som tusan hur som helst! Mmmm ^^
Är äntligen typ klar med engelskauppsatsen, Linn ska bara få läsa igenom den och sen skickas den iväg. Ska bli skönt att slippa ha den tyngandes på axlarna. Blir som lite mindre stress då.
Nå nu ska det krypas ner i sängen. God natt!
Puss&Kram /Alex

Dessa söndagar..

Varför ska söndagar vara så jobbiga? Vill inte fara på praktiken imorgon.. 2 veckor kvar på Expo nu, sen blir det 3 dagar på Novia. Hoppas dessa veckor går fort för jag  vill ha lov nu! Jag har ju dessutom 2 veckor lov ;) Vissa har ju bara 1 haha. Tusan vad jag längtar.
Ikväll blir det inte så mycket action. Nu måste jag skriva klart engelskan.. Sen blir det film och något sånt mys i den stilen. Kanske kollar Mockingbird don't sing, Lotta och Mela sa att den var bra :)
Nåväl, nu ska jag kila. Puss /Alex


RSS 2.0