......

Jag ska alltid försöka vara den starka, ska alltid försöka få alla andra att må bra och lyfta dom medans jag känner själv att jag sjunker. Men de är ju bara den jag är även om det många gånger blir tugnt.. Är så jävla glad att jag inte är den som trycker ner andra för att jag själv mår dåligt.
Men det jag saknar är någon jag kan känna mig svag för... Någon som vill lyfta mig när jag känner mig nere, så där som ingen annan kan..

hittar inte ord..

Känner mig tom på nå vis, men ändå inte olycklig.. Har som svårt att hitta orden så bjuder på en låt i stället...



En bra låt :)


Den rätte

Det finns ingen "den rätte". Man hittar någon man vill spendera sitt liv med, man gör den personen till den rätte för att man älskar honom/henne och sen måste man jobba på det.
Väldigt kloka och sanna ord enligt mig.. Sen måste man bara hitta den personen som är villig att jobba på det och som älskar en tillbaka, vilket kanske inte är det enklaste. Inte i den här stan i alla fall känns det som..
Kände mig väldigt glad tidigare idag men så klart får man inte vara glad nå länge... Men vad fan kan man göra åt saken? Bara att vänta till nästa glada stund.
Är trött så in i helvete, ska väl klättra upp i min säng strax. Kolla klart Kill Bill 1 som är på tvn.. Måste ju orka upp och jobba imorgon också...
Snart är de ju nyår, vad fan ska man hitta på? Har lust att fara ut till någon mysig liten stuga och slippa gällivare ett tag. Eller om man omger sig bland massa människor och festar tills de blir en ny dag. Men det återstår att se hur de blir..
Puss /Alex ♥

Så less så less så less

Jag är less på att känna så här.. Kan man inte bara ta allt man känner och slänga de i någon låda och lägga undan de någonstans..? Trodde jag var på väg att komma på bättre tankar men inte de. Faller tillbaka lika fort som man hinner tänka den tanken... De enda man kan göra är att vänta och försöka leva. Jag kanske inte är lika trasig som förut med känslan av att man är otillräcklig försvinner precis inte.. Sa ju att bakslaget skulle komma men trodde inte att de skulle vara så här utdraget och hemskt...
Hur som helst var vi ut igår och jag hade då jäkla kul :) Hoppas vi får de lika trevligt på nyår. Som om de inte var nog med jul, de måste vara ett nyår också.. Hojj fifan säger jag bara. Men ska försöka tänka positivt!
Imorgon blir de i alla fall att kolla mellandagsrean. Har ett presentkort på Mondo och jag tror jag vet vad jag ska köpa redan :) Hoppas att allt inte har tagit slut nu.
Nu ska jag klättra upp i sängen och försöka trycka bort mina deppiga tankar och försöka drömma nå fina drömmar..
Puss /Alex ♥

Huvudvärk..

Har jobbar em på Dannes idag och har så gott som fått sköna mig själv. Är trött i hela kroppen inklusive huvudet, har till och med huvudvärk.. Hoppas att jag inte har glömt nå när jag stängde själv. Har kommit hem för en liten stund sen, har hunnit duscha och sitta här i soffan ett tag. Har em imorgon också. På tors, fre och lör är det OK som gäller :P Känns som att jag inte har varit där på evigheter.
Måste säga att jag har haft en jäkla rolig helg :) Har umgåtts mest med Angi och vi har kollat film, skjutsat folk och bara surrat massa. Mycket trevligt :) Men har även hunnit med att umgås med Linn, Lotta och Sonny.
Nästa helg blir de ju att jobba men nå ska jag hinna med lite skoj då också ;P
För övrigt krånglar jag till mitt liv bara ännu mer, men då har man ju inte tråkigt i alla fall haha ;)
Och mina känslor är fortfarande som någon bergodalbana, i ena stunden känner jag mig otroligt nere och i andra känner jag att livet leker. Men livet är väl så :) Kan i alla fall säga att jag mår bra nu.
Nu ska jag kolla färdigt Scrubs och så där.
Puss /Alex ♥


Fit me for a straight jacket

Jag vet inte vad jag ska göra.. Känner att allt är så hopplöst bara och att det inte finns något jag kan göra åt saken. Om allt vore lite enklare...
Men allt kanske känns bättre snart, när jag har kommit in i jobbet på Dannes, när pengarna därifrån börjar rulla in, när Åsa flyttar hem och någon gång i livet träffar man väl till slut en vettig kille som gör en gladare. En vacker dag står man nog där och tänker att man är så nöjd och inte ångrar något man gjort i livet :)
Jag tror ju inte på ånger.. Eller man ska ånga de man inte gjorde kanske (: Nåväl de är nog inte sant alla gånger heller..
Nu ska jag klättra upp i min säng och kolla färdigt Scrubs, sen måste jag sova. Ska jobba elva på Dannes.. På kvällen blir de att umgås med Linn, Robbe och kanske Daniel typ. Kolla Idol och så där :) Sen kanske jag drar en sväng runt stan eller något i den stilen med Angi (:
Nattinatti!
Puss /Alex ♥

I'd rather you hate me for everything i am
Then have you love me for something i ain't

....



En så jäkla bra cover måste jag säga, me like it a lot. Gillar den mer än orginalet faktiskt :)


Vad ska man säga..

Mr Ågren smög och hoppa på mig bakifrån, men han har jag brottat ner nu :) Mycket tack vare Linns hjälp, hon säger alltid så kloka och rätt saker. Jag är glad att ha henne som vän :)
Hade ändå det jäkla kul igår måste jag säga, en lyckad kväll även om man aldrig kommer undan ångesten.. :)
Har ju jobbat som liftvärd idag från halv tio till halv fyra och de gick förvånadsvärt bra med tanke på att jag var ut igår. Bakistabletterna var en underbar present ;) Men trött som tusan är jag!
Hade egentligen inte så mycket att skriva, som vanligt..
Så nu ska jag hoppa in i duschen och fortsätta brottas med mina andra demoner...
Puss /Alex ♥



En jävligt bra låt!


RSS 2.0