8 timmar kvar

Klockan fem på morgonen är det dags att lämna Gällivare och fara mot Luleå för det är därifrån vi åker till Bulgarien. Bara 8 timmar kvar med andra ord.. Jag har då inge resfeber :P Känns inte ens som att jag ska fara någonstans. Men det kommer väl :)
Var tvungen att köpa en nya resväska idag för kom fram till att den jag har lånat av min kusin är lite för liten ;) Hittade en på Coop forum som var nedsatt 300 kr. Känna igen den lär jag ju göra eftersom den var väldigt mönstrad. Sen så har jag köpt lite smink och såna nödvändiga saker (:
Känns bra att få komma bort från Gällivare ett tag, fast ändå inte.. Blandade känslor :P Nu får jag bara hoppas att mina fickpengar räcker. Men tänkte shoppa loss på Taxfreen för den största delen av pengen tror jag ;b
Nå men ni får ha det så bra här i Sverige medans jag är borta, ses om en vecka!
Puss /Alex ♥

It's getting late by i don't mind

Har faktiskt haft en bra lördag :) Trodde att jag skulle ha tråkigt i min ensamhet.. Men efter jag hade kommit hem från jobbet dröjde det inte länge förrän Vicky och Linn ringde om skjuts ;) Så for dit på förfesten och var väl där ca 20 minuter, så skulle jag följa med in på krogen men ångra mig snabbt. Så skjutsade folk lite mer och hade det trevligt (: Sen när man väl kom hem igen och hunnit sitta i soffan ca 20 minuter så var det dags igen, skjutsade hem Andrej, Linn och Anton. Nu har jag fått sitta här i lugn och ro i snart en timma ^^ Alla ligger nog hemma och sover nu, bäst för dom i alla fall för tänker inte köra nå mer i natt!
Det börjar ju till och med bli ljust ute :P Så nu är de fan dags att klättra upp i sängen..
Godnatt på er! Puss /Alex ♥



Så jävla bra låt! Och festsugen blir man när man hör den ;)


Shopping!

Idag har jag äntligen kunna köpa lite mat hem. Känns bra att inte ha de helt tomt i skåpen :) Fast köpte ju inte så mycket med tanke på att jag kommer vara bortrest i en vecka. Bara 5 dagar kvar nu! :D Men jag har även köpt en sån här plastgrej som man sätter i fönstret så att de blir mindre insyn till en. Så nu slipper alla som passerar mitt fönster se min stjärt när jag ställer mig upp för att dra upp brallerna när jag har varit på toa ;) Nog för att jag bor ju i Kullen så de går ju inte någon förbi mitt toafönster förutom en gång i månaden eller något sånt, puls att jag har en jäkla fin stjärt haha ;D Eller så inte, men jag jobbar på det!
Men nu tänkte jag visa er vad jag har beställt igår kväll :)





De var allt från gina :) Beställde lite från HM också men de orkar jag inte visa på bild. Var typ en kavaj, öronhängen, en mössa och ett linne. Ångrar att jag inte tog den som gick mer åt rosa istället för den gröna halsduken.. Menmen, de kanske blir bra i alla fall (: Eller så kanske någon vill köpa den av mig så jag får beställa den andra? Eller om man nu ska orka krångla och skicka tillbaka..?
Men nu tänkte jag fara till Linn och hälpa henne baka lite. See ya!
Puss /Alex ♥

Feeling lonely..

Nu sitter jag och kollar repriset på Fångarna på fortet som har börja gå igen. Kommer ihåg att jag tyckte om det när jag var yngre och tycker att det var rätt spännande nu också :) Och snart börjar ju Idol igen, typ samma dag som jag kommer hem från Bulgarien. Det måste man ju bara följa och de är ju auditionens eller vad det nu heter som är bäst :D
Kan man känna sig mer lonely än när man sitter ensam och kollar på någon romantisk film..? Tror fan inte de :b Sen så är de ju första gången jag bor heeeeeelt ensam och de tar ju ett tag att vänja sig vid även om jag tycker att det är jävligt skönt också.
Nånå nu ska jag göra mig redo för att krypa upp i sängen och tagga inför resan ;) Måste ju börja packa snart hihi.
Puss /Alex ♥



Tycker bara att den här låten är så jäkla bra! Men man blir nästan ledsen av den, tänker som tillbaka på massor...


8 dagar kvar..

Fredagen blev väldigt lyckad måste jag säga, god mat, trevligt sällskap och en rolig kväll på krogen :) I lördags var jag bara bakis och jobbade, vilket inte är en så lyckad kombination.. Idag har jag tvättat kläder, diskat, fört lite saker till källaren, tränat och umgåtts med några nära :)
Dagarna bara flyger förbi känns det som, bara 8 dagar kvar tills jag åker till Bulgarien! Ska bli riktigt skönt och hoppas på att få en fin solbränna ;b Men kommer nog börja hinna längta hem fast vi bara ska vara där en vecka.. Min lilla katt Stumpan kommer jag sakna otroligt mycket...
Nu kollar jag South Park och tänkte snart gå och lägga mig. Är rätt trött trots att jag har sovit länge. Ska försöka vända tillbaka på dygnet så man inte sover bort hela dagen. Så nu tar jag och säger gotnatt..
Puss /Alex ♥

Italienskt och rosé

Då har man jobbat en sväng idag. Skulle egentligen ha jobbat fre - lör, men böt med Marianne så det blev idag och på lördag :) Så imorgon skulle Emma bjuda mig på italiensk mat och rosévin ^^ Det ska bli intressant och smarrigt! Och trevligt om inte annat :D Hihi.
Nu har jag inget att göra så blir väl att bara sitta här ett tag till, kolla tv, mysa lite med Stumpan och sen sova (: Sover rätt bra i min loftsäng trots att den är väldigt nära taket och har en rätt hård madrass. Har ju gott om plats i alla fall för den är ju 140 cm bred ;P Nästan så att jag kan sova på bredden, hade typ behövt 20 cm till för att kunna ligga rakt haha.
Imorgon på dan skulle jag och Lotta på Dundret och promenera upp och ner för backarna igen :) Jag har blivit så hurtig, har till och med varit på gymmet och idag har jag promenerat med stavar i ca en timma alldelens själv. Brukar ha svårt för att ta initiativet till att göra sånt, går som bättre när någon bara drar med en. Men det handlar ju om att göra det till en vana :) Och det bästa med att motionera är ju att man kan äta vad man vill utan att få så dåligt samvete (; Haha.
Så mycket mer än så hade inte jag på hjärtat. Så godnatt!
Puss /Alex ♥


Seasons come and go
But i will never change




En bra låt som jag hittade i Åsas blogg :) De är som refrängen jag har fastnat för ^^


Höst..

Idag har jag bjudit Linn på middag, tandoorikyckling med äggnudlar, wokgrönsaker och en stark kall sås till blev det :) Gott blev de också! Så kollade vi DH och åt lite Ben&Jerry's till efterrätt. Var som dags att jag bjöd tillbaka eftersom Linn ofta bjuder mig på mat. Tex på lördag bjöd hon på vofflor, söndag lasagne och i måndags hemmagjord pizza. Hon skämmer verkligen bort mig :) Så pratade vi om att kanske äta ute imorgon, men det ser man ju imorgon.
Annars så har jag varit på gymmet idag och kört stenhårt, eller hårdare än vanligt i alla fall och de var ju som ett tag sen jag var där ;b Imorgon tänkte jag promenera med stavar, men får se om de blir först i övermorgon eftersom pappa måste leta fram dom för dom är på vinden någonstans :P Får bli en vanlig promenad om inte annat, eller om man kanske hör med Lotta om vi ska dra upp på Dundret.
Nu närmar sig hösten med stormsteg! Träden har börja ändra färg på löven och det blir bara kallare och mörkare ute.. Brukar tycka att de är ganska mysigt men när man nu är och bor ensam så känns det lite läskigt också, tur att jag har min lilla katt i alla fall ;P Haha.
Nu ska jag kolla om de finns nå sevärt på tv...
Puss /Alex ♥

höst

Hittade en härlig höstbild på google ;)


Utgång?

Blev taggad att fara på Flottkalaset men nu är det bara skitväder :b Men det är ju Hela huset gungar på Nex från 18 ikväll (det var det igår också), så man kanske tar sig ett vinglas och kanske hämnar där :) Haha. Helt fel skulle det ju inte vara. Kanske är många som stannar hemma på grund av vädret?
Har varit för en stund sen hos Linn och Daniel och käkat vofflor. Gott som tusan var det! :D Fick nog i mig 3 st med massa glass, grädde och sylt hihi ^^ Kommer nog behöva bestiga Dundert på måndag igen.. Men det gick ju till och med bättre andra gången vi gjorde det, eller inbillar jag mig bara det.. ;b
Ska börja göra mig i ordning för jobbet och eventuell utgång. Blir ju att fara direkt efter jobbet i såna fall :) Lite After work så där.  Nå men ha en bra kväll!
Puss /Alex ♥

Hihi ^^

Då sitter jag här i min lägenhet, framför min nya dator och bara njuter ^^ Vet inte hur länge jag har längtat efter att ha ett eget hem med bara mina saker. Tror jag var 13 typ när längtan satt igång :) Och nu sitter jag här, känns lite overkligt.. Men så bra!
Blev bjuden på inflyttningsfest ikväll men när de blev så oplanerat så är de lika att inte fara. Men förhoppningsvis får jag med mig Emma eller Linn imorgon på Flottarkalaset eller vad det nu heter imorgon :) Lotta skulle mest troligt dit, men dom far väl innan jag har slutat i såna fall. Men då kan man ju ses där :D Tror det är ganska många roliga människor som ska dit, så blir nog kul om man tar sig dit. Hoppas!
Nu blir det väl att bara fredagsmysa lite (: Köpte lite gottigott på jobbet innan jag for hem, hihi. Så nu ska jag bara hitta något bra program eller film som går på tvn. Ha en bra helg nu!
Puss /Alex ♥



En mycket bra låt! :) Men inte riktigt den versionen jag lyssnar på i bilen och sjunger högt med till ;) Men den här får duga..


Väntar..

Man har ju nästan aldrig tid att skriva mer.. Och kom just på att jag inte har hunnit ringa upp åsa, igen.. Allt är som så stressigt och ändå tycker jag att jag inte gör nå speciellt :b har iaf tagit hit alla mina kläder och annat smått & gott. Så är så gott som inflyttad :) jag sover i lägenheten med andra ord, på en luftmadrass som inte är hel ;b verkar få vänta på min madrass till loftsängen ett tag till. Kanske man skulle ha farit själv, men trodde ju att min moster och hennes man skulle komma hem typ dan efter dom hade varit på ikea.. Skriver från mobilen så får bli ett rätt kort inlägg :p hoppas min dator som jag har beställt kommer snart! Nu ska jag kolla tv och sen sova. Imorgon ska jag och lotta för andra gången till dundret och gå upp för storsalom och ner för en annan backe :) och så blir de att jobba, har ju börja med mina vanliga skift, tors-lör 18-22 :p nu säger jag godnatt! Puss /alex

Tralala

De tar lite tid för mig att flytta in i lägenheten, måste ju ha en madrassjävel innan jag kan börja bo där och då vill jag ju inte flytta tvn och de dit. Sen så måste jag fan fara till Ikea en sväng till, men de är ju i och för sig alltid trevligt :) De blir väl efter jag har varit i Bulgarien. Och jag hoppas verkligen att min moster och hennes karl far på Ikea imorgon och kan ta hem en madrass åt mig! Men det börjar i alla fall likna ett hem (:
Annars så har jag beställt en dator idag :) Pappa gav mig en riktigt schysst deal så jag slipper ta avbetalnignen på så många månader. Längtar tills den kommer!
Nu ska jag ta och göra en adressändring.
Puss /Alex ♥

I'm over it..

Då var köket klart i lägenheten, sen så har jag och pappa slipat och spacklat igår. Nu måste de bara slipas där vars vi har spacklat, slipa listerna och nå rör som går efter väggen och måla om dom. Tapeterna kommer väl imorgon eftersom det verkar som att de inte kom idag. Så förhoppningsvis kanske man kan börja flytta in i slutet av veckan :) Längtar!
Annars så händer det rätt mycket och ingenting i mitt liv. Jag och Linn var en sväng på stan idag och det var bra för jag hade mycket jag vela prata om. Linn får en att tänka klarare :) Nu ska jag börja mitt liv på en tom sida och fylla de kommande sidorna med saker som känns viktiga för mig, saker som gör mig glad. Det låter väl bra :)

Nu vill jag bara säga, I'm so over it!



En mycket bra och passande låt!


RSS 2.0