Jobbjobbjobb

Har jobbat extra igår och idag :P Så jobbar jag resten av veckan och typ 2 veckor efter de. Men det är inte bara långa dagar som tur är :) Hoppas mina knän håller när jag ska jobba hela sommaren, får ju som lätt ont i dom.. Men tror de kan bli bättre också om jag kommer igång med träningen.
Blir väl inte att göra något speciellt resten av kvällen. Sonny skulle väl kanske komma förbi efter han har slutat.
Så mitt liv kommer se rätt tråkigt ut ett tag framöver ;P Skriver väl om det händer nå spännande. Tro de eller ej, men de är inte alltid så spännande att jobba på ok (;
Nu ska jag fortasätta ladda upp bilder på facebooken från valborg och sen slår jag nog igång tvn och ligger i sängen och myser. Puss /Alex ♥



Hittade den här låtet på en cd-skiva som var i bilen när jag köpte den av Linn. Har som börja tycka om den :)

Sammanfattning

De finns säker några som inte har hunnit med i mitt liv de senaste veckorna, så här kommer en kort sammanfattning:

Jag och Sonny bodde i en etta
Vi fick en tvåa på Kilen
Efter ett tag flyttade jag hem till mina föräldrar
Det tog slut mellan mig och Sonny
Jag har fått en etta här i Kullen som jag får i augusti
Jag och Sonny försöker vara vänner
Och jag jobbar heltid under sommaren

Det var en kompis till mig som sa att om någon som inte känner mig skulle läsa min blogg så skulle inte den personen fatta så mycket. Så därför skriver jag ut det så här. Inte för att jag tror att jag kommer få så många fler nya läsare men kan tänka mig att dom som inte läser den så ofta inte heller hänger med riktigt.

Jag är i en period i mitt liv vars jag känner att jag måste börja göra saker för min egen skull, bara ha så roligt som möjligt. Jag är en person som trivs ensam och det kan bli lite för mycket att bo ihop med någon. Jag behöver tid för mig själv, nu i alla fall..

Annars så har jag bakat en tårta åt mamma och bara umgåtts med henne hittills idag. Vet inte vad som händer resten av dagen, har som inget planerat.. Kanske bara tar de lugnt och kollar en film med mamma ikväll. Får se helt enkelt :)

Puss /Alex ♥

Mysss

Igår hade jag en riktigt rolig kväll :) Linn och Robbe kom och hämta upp mig och så for vi på El&Krafts firmafest. Vilket härligt gäng alltså haha. Jag och Linn fick då skjutsa hela kvällen och när vi inte hade någon att skjutsa så snurrade vi bara på stan och delade på en pizza (:
Ikväll blir de nog att jag far och kollar film hos Linn och Daniel.
Nu ska jag, mamma och pappa grilla. Mums! Det blir väl jag som får sköta grillningen och det brukar ju bli gott när jag gör det ;) Så blir de potatisgratäng till. Funderar om jag ska göra egen grönpepparsås också. Åh jag börjar bli väldigt hungrig nu ^^
Till veckan som kommer börjar semesterschemat så nu blir det att jobba en hel del. Fast såg att jag hade rätt fina dagar, inte många sena kvällar har jag för mig :)
Så mycket mer hade jag inte på hjärtat..
Puss /Alex ♥



Tycker den här låten är fin, gillar texten (:

Freedag

Igår så hade jag en riktigt bra dag. For och fikade med Emma och Linn, for och sola, gjorde fransmanikyr på mig själv (som inte blev så bra menmen), for och träna, blev toppad av Linn och tog de bara lugnt restan av kvällen :)
Idag när jag var på stan hittade jag en väldigt fin jacka som jag bara måste ha, men den kostar 2500.. Men mina kära föräldrar gav mig 1000 kr så den kan bli min! :D Tacktacktack!!! Så imorgon far jag och hämtar den.
Nu väntar jag på att Linn ska höra av sig. Det är tänkt att vi ska hitta på nå, typ köra lite bil och skjutsa hennes arbetkamrater om de behöver de (: Men hon verkar ha rätt kul fast hon är nykter på firmafesten, så hon kanske fastnar där. Då lär jag ju bara vara hemma och tråka om nu någon inte mitt i allt ringer mig och vill ha skjuts, men de händer i princip aldrig :b Alla kanske har hört om när jag körde ner i diket och vågar inte åka med mig ;D
Har inte så mycket mer att skriva.. 
Puss /Alex ♥

I want to break free

Solsolsol

Jag vill ha SOL!!!! Men de regnar ju bara.. Så for och sola lite på Sun Boutique ;) Eller hur de nu stavas :b Blev rätt brun men nu råkade jag ut för dom där förbannade vita fläckarna som man kan få ibland. Vojjvojj...
Ska jobba extra idag så börjar kl 14 och slutar 22. Tror jag jobbar med Ninni till kl 18 men sen vet jag inte. Kan ju hända att jag är själv också. Fast det känns ju inte så farligt nå mer (:
Imorgon ska jag också jobba extra med då är det jag som öppnar så börjar redan 5.45. Kan bli lite tugnt med tanke på att man har jobbat kväll dan innan :P Annars vet jag inte vad som händer och sker imorgon, som vanligt.
Nu måste jag i alla fall gör mig i ordning till jobbet, måste hinna duscha och fixa mig. Ska prova min nya maskara som jag köpte idag innan jag for jag sola :) hihi. Hoppas den är bra för den var dyr!
Puss /Alex ♥



Jag älskar verkligen den här låten! Måste ta och lyssna igenom deras cdskivor här någon dag för det var väldigt länge sen jag gjorde det. Man har ju som minnen till dessa låtar..

Sex and the city

Sitter i sängen och kollar sex and the city. Älskar verkligen den serien :) Den är som så kul och stämmer rätt bra på de flesta människor.
Ikväll har jag jobbat, annars har jag inte hunnit göra så mycket. Är ju hundvakt som vanligt när Sonny är på jobbet, så for till Sonnys lägenhet, promenerade med Sigge, klippte hans klor och friserade honom lite :) Sen for jag och Sonny på Jysk så hjälpte jag honom välja ett bord och stolar till hans balkong.
Imorgon blir de nog att fara och fika med Linn när hon har lunch, rasta Sigge och sen vara hemma tills jobbet börjar. Får se vad som händer nästa helg för jag jobbar inte då :) Något roligt måste jag göra i alla fall!
Förresten, har ju glömt bort att skiva att jag har fått en lägenhet :D En litenliten etta med stor potential (; Perfekt för mig eftersom den är liten, billig och i kullen. Många tänker "hur fan kan man bo i kullen?!" men när man har bott här sen liten så är det rätt fint och man uppskattar de på ett helt annat sätt.
Nu börjar Jims värld så ska kolla de för det är en annan serie jag gillar ;)
Puss /Alex ♥

Slöö

Idag har jag haft en slöar dag :) Sovit länge, tagit en promenad med Sigge, umgåtts med mamma, umgåtts med Linn och så for jag och kollade en film med Sonny. Filmen vi såg var Hancock och den var rätt bra och jag är inte den som gillar Action :b
Just nu sitter jag i min säng och Myser med Stumpan :) Är lite trött men inte sömnig eller hur jag nu ska beskriva det. Så kollar lite på Comedy Central.
Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på.. De får man se då. Nu ska jag i alla fall försöka sova.

Puss /Alex ♥


Ensam är inte stark, ensam måste lära sig att vara det



byebye

Åsa har dragit hem till Stockholm idag och Lotta drar hem till Öjebyn imorgon. Hann inte umgås med dom så mycket, men hann i alla fall kolla film med dom i fredags och tog en milkshake med dom idag :) Annars så har jag umgått rätt mycket med Linn ihelg (:
Gick inte på jobbet i lördags och tur var ju de för fick feber en timma efter de jag skulle ha börjat. Tog en Ipren och mådde bättre ca en timma efter jag hade tagit den. Men har sovit dåligt hela helgen, tror de beror på att jag är så förkyld..
Nu sitter jag och kollar Sex and the city, är rätt trött med de känns som att jag inte kommer somna på ett bra tag... Tankarna snurrar och jag känner mig förvirrad. Hojjhojjhojj..
Ska ta och kolla lite mer tv och sen försöka somna. Puss /Alex ♥

Dagar kommer och går

De 2 senaste dagarna har varit väldigt jobbiga och jag är säker på att de kommer hålla i sig ett tag till.. Men de känns som att man är på väg mot bättre tider, fast man kan ju aldrig vara säker :b Jag försöker så gott jag kan att vara min egen lyckas smed.
Nu sitter jag på jobbet, fick öpnna och de är ju fint :) Ganska lugnt och skönt så här på morgonen och när man slutar kl 15 så har man ju massor med tid att göra saker. Får se vad som händer ikväll. Om Åsa inte ska ut så pratade vi om att kolla film, sen så färgade jag inte Linns hår igår. Hon hann bara färga mitt.
Jag har gjort lite blonda slingor, köpte en ljusbrun färg också som även de skulle bli slingor men får se om de blir att använda den :P Blev rätt nöjd så här.
Nu ska jag göra lite nytta. Puss /Alex ♥

Jahapp..

Blev att jobba extra den här veckan också. Ska jobba idag från 15 till 22 och på torsdag samma tider, sen som vanligt på fredag och lördag :P Bra att man får tjäna ihop lite pengar, men man kan ju inte känna för de varje dag ;b
Annars har jag inte gjort ett skit.. Sonny tvättade av bilen här eftersom han ska byta den och då hjälpte jag till. Sen har jag bara hunnit duscha och fixa till mig inför jobbet.
Har varit på ett väldigt jobbigt humör de senaste dagarna, är som så irriterad på allt och vill helst vara i fred :P Och här i huset är det ju alltid någon hemma (; Men det kan ju vara trevligt många gånger också.
Imorgon blir de nog att fara med Linn och Daniel och hälsa på Chrille och Martina i Hakkas :) Annars så har jag ingen aning vad som händer och sker just imorgon.
Nu måste jag käka lite och sen dra på jobbet. Puss /Alex ♥


En härlig lite "somrig" låt :) Gillar texten på nå vis också ^^

Vojjvojj

Idag har jag haft en riktigt stressig dag och jag som trodde att jag hade så mycket tid :P Började med att jag for till Sonny för att promenera med honom och Sigge, vilket vi gjorde. Sen så visade jag Sonny hur tvättmaskiner fungerar ;b Sen for jag och handla med mamma och Linn, så slutade det med att jag hämtade pizza med Linn och Daniel. Plötsligt hade hag väldigt lite tid för att hänga upp tvätt, duscha, fixa mig, rasta sigge, lämna hyrfilmen och vara i tid till jobbet. Tur att jag har mamma som hjälpte mig med sigge och filmen :)
Annars så har jag kollat hajar som Hajar och provat nya marabou polka som var väldigt god (: Nu tänkte jag väl sova men kände mig plötsligt inte så trött :P Och de är fortfarande inge bra på tvn.. Kollar just nu Otämjt & oklippt på Animal Planet men tror att jag redan har sett dom här klippen :b Får väl mysa med stumpan istället och vänta tills John Blund kommer ;b
Puss /Alex ♥


Det är inte så illa som det ser ut ;) Jag gillar en del i den här låten, för att höra de måste man spola fram till ca 4:25 och lyssna till 5.45. Ni behöver inte vara orolig att jag har blivit någon deppig männsika som lyssnar på satanistmusik ( händer bara ibland om de är nå bra (; )

Börjar bli sent..

..med tanke på att jag börjar redan kl tio imorgon :) Skönt att få jobba ett "mellan skift", då får jag jobba åtta timmar plus att jag slutar redan kl sex (: Undra vem jag jobbar med..?
Idag har jag inte gjort så mycket.. Har städat ur gamla lägenheten och lämnat in nyckeln, umgåtts med mamma, tagit ett bad och pratat med Åsa typ ;b Rätt skön dag trots städningen.
Nu ska jag fundera lite, kolla lite 2½ män och försöka bli lite mer trött. Litelitelite ;)
Puss /Alex ♥

20100503(elleregentligen04eftersomklockanärefter12)

Ja jag har tråkigt om ni undrar :P Ligger för tillfället i sängen och kollar spin city eller vad de nu heter.
Akilles övergav mig igår så idag har jag tagit hit Stumpan :) Men hon är inte så social just nu..
Idag har jag jobbat extra, från 14 till 22. Gick rätt bra att vara ensam från 18. Förutom att jag hade två lite gnälliga kunder :b Jag önskar att jag var lite mer kunnig om oljor osv.
Annars så har Ninni fyllt i mina luckor från krogen på jobbet idag ;P Allt är ju inte en enda svart lucka från fredagskvällen, men de är lite utspridda här och där. Vojvoj.. Men kul hade vi då de (:
Imorgon skulle jag mest troligt umgås med Linn, kolla lite dh och käka lite gott :) Hade varit väldigt trevligt i alla fall.
Nu ska jag sova gott för är riktigt trött. Puss /Alex ♥


Smärta

De var ett tag sen jag skrev, har som inte haft tid. Har ju hållt på att flytta in i den nya lägenheten som är klar nu. Måste säga att det blev riktigt fint.
Men ändå ligger jag här hemma hos mamma och pappa i min gamla säng... Det känns som att jag inte vet vars jag har mig själv, känner mig som så borttappad.. Och ingen förstår så bra som mamma, jag kan verkligen prata med henne om allt. Jag behöver som vara för mig själv ett tag, ta hand om mig själv och förstå alla känslor jag känner på en och samma gång.
Men främst vill jag ta hand om min mamma. Hon har så ont i kroppen just nu och hon behöver min hjälp även om hon inte skulle säga det till mig. Jag ser hur hon lider och de ger mig viljan att finnas där hela tiden.
Många ser nog det här som ett alldelsens för privat inlägg, men man ska väl kunna skriva om sitt liv i både bra och dåliga dagar? Att skriva av sig hur saker och ting ligger till och vad man känner är nog väldigt hälsosamt, för mig i alla fall. Det är lite som att prata med någon som bara lyssnar och förstår.
Har en känsla av att jag kommer få det svårt att sova, men de ska nog gå bra. Har Akilles här som ligger och håller mig sällskap :) 
Imorgon ska jag och ta bort stygnen på Stumpan hos veterinären. Hon tycker nog att det kommer bli skönt eftersom de är vassa trådar som sticker henne hela tiden :b Sen får man se vad som händer.
Ska försöka sova nu. Puss /Alex ♥


En så jävla bra låt alltså!

RSS 2.0