happy :D

Det muntliga provet gick ju bra :D Blev inte så där flummig och nervös hehe. Hur som helst blev jag nöjd.
Så imorgon är det kvar det skriftliga... Känns tugnt. Sen åter står likadana prov fast i engelska och det är jobbigt om något.
Känns som att jag har fått mycket gjort idag, hjälp Linn och så där. Ska läsa lite i häftet sen till provet. Jag hoppas verkligen att det går bra för mig. Jag är alltid så nervös inför dom här proven. Men snart slipper jag :D
Och jag vill fortfarande ha ett jobb! Jag hoppas på att jag får städa som förra sommaren.
Studentmössorna har ju kommit idag också :D Och champagneglas, visselpipa och lite annat smått och gott.
Men nu ska jag vila lite, är ganska så trött för har inte sovit så mycket i natt :b
Puss&Kram /Alex

Muntliga prov..

Imorgon har jag alltså nationella prov i svenska, den muntliga delen.. Känns verkligen inte roligt men det ska bli skönt att få det gjort. På onsdag är det skriftliga i svenska också göras och det känns nästan värre... Man får ju hoppas på att det går bra i alla fall. Och det är skönt att man bara "redovisar" för halva klassen.
Nu ska jag göra det sista inför imorgon :b Puss /Alex

pluggaplugga

Då var de söndag igen

Helgen har varit bra, med både roliga stunder och besvikelser. Men det är väl sånt man får leva med.. I fredags blev det att jag, Linn och Emma for ut. Jag och Emma for på krogen,hade det trevligt där men att komma hem var svårt. Slutade med att jag stod där ensam och frågade några andra som jag och Emma hade pratat med under kvällen om jag fick åka med dom. Som tur var fick jag det. Igår tog jag det lugnt hela dagen. Blev att sova en hel del och att äta gott och glo tv.
Idag blir det nog inte en så händelserik kväll. Kanske käka glass och kolla någon film. Lotta var förbi tidigare, hon åker tillbaka till Öjebyn idag. Jag har ju inte ens hunnit träffa henne. Men vi skulle ta och hitta på nå under påsklovet som är snart :) Vill ha lov nu! Är leds på skolan som... jag kan inte ens beskriva hur leds jag är.
Nåväl, nu ska jag fixa mig lite. Puss&Kram /Alex

Redan onsdag

Veckorna går fort tycker jag. Det är skönt men skrämmande :P Har sökt feriejobb iaf, hört med min kusin om städ jobbet som jag hade i sommras och väntar på att de ska höra av sig från statoil. Men tror inte att de kommer höra av sig :( Måste nog leta på lite fler ställen. Någon borde väl behöva lite arbetskraft?!
Dansen blev inte så stel som jag trodde den skulle bli, det var en lättnad. För tycker ju att det är så roligt så vill ju känna att det är roligt att gå dit också (: Tråkigt att vi inte kommer ha träningar under sommaren..
Har spelat bingo på svenska spel med Sonny nyss, man blir ju nästan beroende. Men folk vinner ju rätt mycket ju, eller mycket och mycket, mycket för min plånbok ;)
Blev inget pluggande igår.. Så har lite ågest, borde göra bort lite nu men det är så svårt att börja när man inte har någon motivation. är så skolleds nu alltså! Fast att gå i skola är ju rätt bekvämt ändå. Hehe.
Nåväl, ska väl kolla upp en bild till svenska nu i alla fall. God kväll (: Puss /Alex

Trubbel..

Det blev inte så glada miner från resten av dansgruppen när jag och Åsa inte kan vara med, vilket är förståerligt. Ingen vill väl riktigt vara med och vi har ju som sagt att vi ska vara med i alla fall. Hoppas bara nu att det inte blir spännt på onsdagsträningarna.. För där ska ju jag och Åsa få betyg eftersom vi har valt lokalt som indviduella-val, alltså dansen. Fast i och för sig så har vi ju fått veta hur vi ligger till och hur betygen mest troligt kommer att se ut. Sen så är det ju en annan tränare vi har angående dansensdag och det var frivilligt, fast vi var ju där som en grupp. Problematiskt med andra ord...
Nåväl ska väl kanske ta och plugga lite samhälls och fortsätta med förberedningen för nationella provet i svenska.
Puss&Kram /Alex

Hemska måndagar

Dagen började med att jag blev på dåligt humör för att en seg gubbe gjorde så att jag kom försent plus att det var väldigt mycket trafik i en korsning så var tvungen att stå där värsta länge, sen så var min lärare irriterande för jag fick typ aldrig någon hjälp. Men sen blev humöret bättre när vi for till Emma och käkade lite lunch.
Nu ska jag i alla fall inte vara med på dansuppvisningen på Dansensdag, pga min och Åsas resa (; Skönt!
Men onsdag ser jag fram emot eftersom vi har börja med en ny dans som jag tror kommer bli väldigt bra :)
Skönt ska det bli med påsklov också. Synd bara att man inte är ledig så länge.. Men de blir väl att fara till stugan och mysa hemma bara. Hoppas det blir någon sväng med skidorna på Dundret också. En skoter tur hade inte heller varit fel.
Nu ska jag kolla lite Desperate housewives, Americas best dance crew och lite annat smått och gott man har missat.
Ha en bra kväll! Puss&kram /Alex

Tjejkväll

Igår så har jag, Linn, Emma och Lotta varit hemma hos Linn och käkat pizza, kollat Twilight och bara snackat. Mycket trevligt måste jag säga. Blev dock bara jag som sov över, men det var ganska skönt eftersom man fick stor plats i sängen. Hade varit roligt att göra om det men kanske i en stuga i stället :)
Ikväll blir det väl inte att göra så mycket, bara ta det lugnt och göra klart min engelska argumentation. Kanske fara att städa på firman med Linn också. Undra om de kommer att höra av sig från Statoil.. Vill att de ska göra det!
Nu ska jag kila i alla fall. Puss /Alex

Studentklänning

Igår bestälde jag och Linn var sin klänning från Chicy. se som vi ska ha på studenten :) Så här ser de ut:

från chicy.se Den crémefärgade har jag köpt. från chicy.se Den här ska Linn ha.

Gillar verkligen min klänning med hade nästan hellre vela ha Linns klänning på studenten och min bara annars. Funderar på om man ska köpa en likadan som Linn fast helsvart om de finns. Hade vela ha min klänning i brunt också, men den fanns inte. Och man kan ju inte få allt man vill ha (; Haha.
Idag ska jag följa med mamma och skjutsa min syster till hennes farmor. Senare panta burkar med Linn och hennes lillebror. Sen får man väl se vad som händer. Ska inte fara ut i alla fall, lite tråkigt med tanke på att det är marknadshelg här i Gällivare och typ alla är ut. Men har man inte lust så har man inte :b
Nå nu ska jag kila. Ha en bra helg! Puss&Kram /Alex

Arbete..

Jag vill ha ett nu! Har i alla fall sökt till Statoil och jag hoppas verkligen att jag får jobbet. Men kanske borde knalla till lite fler butiker och kolla om de behöver en extra hand. Annars får jag väl hoppas på ett sommarjobb inom komunen, men det kommer nog bli svårt att få.. Undra när ansökningsskitet finns att hämta. Kan nog kanske höra de med Linn mor.
Tänkte ta att plugga lite. Måste ju skicka in min engelska argumentatoin senast imorgon..
Sen har jag fått veta att min ***** till lärare har gett mig IG än så länge på affärsutveckling. Hon kan ju inte ge mig IG bara för att jag inte har lämnat in en enda uppgift! Hon är inte ens utbildad och vi har inte gjort ett skit och inte lärt oss ett skit på hennes lektioner, vi har ju för fan inte ens en bok. De enda vi har gjort ät typ att bygga en jävla modell, det är ju inte bild och form vi ska lära oss utan affärsutveckling. Hojj... Ska ta mig ett snack med henne imorgon.
Nåväl, nu ska jag plugga. Puss /Alex

Lill-lördag

Sitter bara här och gör lite quiz för jag har inge bättre för mig. Måste se till att plugga idag och få lite bort gjort.. Den där intervjun med en handlare ser jag inte fram emot och jag har ingen aning om vet jag ska intervjua :/ Cissi ger oss verkligen pain in the ass uppgifter! Ska verkligen bli skönt att ta studenten till sommaren. Hoppas bara på ett sommarjobb.
Idag har mamma lagat potatispalt och det var verkligen gott ^^ Man äter sånt så sällan och det är väl så det ska vara.
Nu ska jag fortsätta med mina quiz haha ;) Puss&Kram /Alex

vassaraälven


Slutet på helgen

Det har varit en bra helg, har bara tagit det lugnt och myst. Fast mina kännslor går inte riktigt att styra, men jag vet ju anledningen till det. Vill bara få ut de ur huvudet och elda upp dom! Jag orkar inte tänka på det nå mer...
Idag blir det att plugga förhoppningsvis, vill som få lite bort gjort. Tänk att det är ca 2 och en halv månad kvar till studenten ^^ Längtar så otroligt mycket, trots att jag får ångest av att inte veta vad jag ska göra då. Men så känner säkert de flesta som inte redan har sökt för att plugga vidare eller har ett jobb. Jag vill verkligen ha ett jobb..
Nå nu ska jag fortsätta kolla Grey´s anatomy. Puss /Alex

Tyngden lättar en aning

Har funderat över en sak i flera dagar nu och det var skönt att äntligen få prata med någon, även om det var på en parkering :b Man kan verkligen få en annan syn på saker och ting när man pratar med någon. Tack Linn, jag finns här för dig också som du förhoppningsvis redan vet :)
Idag måste jag sätta igång med svenskauppgiften som ska vara klar imorgon. Men den lär ju inte bli klart.. Blir nog i alla fall att hålla på med det hela kvällen. Det känns inte ett dug roligt, men skönt att få det bort gjort.
Till helgon blir det nog inte stugan, ska troligtvis bara ta det lugnt hemma och bara mysa. Nästa helg blir det kanske pyjamasparty ;D Det hade varit roligt om det blir av.
Menmen, nu ska jag lägga mig framför tvn och slöa (; Puss /Alex

Mycket i huvudet..

Har många tankar i huvudet nu förtiden. Allting bara snurrar i hjärnan och funderar över sina val man har gjort.
Igår var jag barnvakt direkt efter sklan till sent på kvällen. Idag har jag ingen dans men ska väl fara och kika i Sonnys hus. Imorgon får man se vad som händer. Till helgen hade har man ju påbörjade planer, men de känns inte lika lockande nå mer.
Var så irriterande att kameran slutade funka, för då hade jag haft lite bilder från ihlegen att lägga upp. Får nog vänta tills Emma har fått tillbaka sin. Ingen som vill skänka mig en kamera??
Nu ska jag slå på tv och vila lite. Puss&Kram /Alex 

Dansuppvisning :b

Idag hade jag då dansuppvisning.. Gick inte så bra första gången, vi var lite i otakt :b Men när tanterna hade skrikit en gång till så gjorde vi ju det och då gick det mycket bättre. Man är ju lite nervös så där första gången ;) Nåväl, ser inte främ emot näsa framträdande.. Men förhoppningsvis går det bättre då även fast det blir en väldigt konstig dans.
Resten av dagen blir det väl att plugga lite och så där, hjälpa Sonny och packa ner lite kläder och sånt där. För de börjar ju flytta till huset imorgon (: Ska bli roligt att se hur det kommer att se ut sen när det är klart.
Nå men ska väl börja skriva den där engelska dagboken om praktiken nu.
Puss&Kram /Alex

5 mars :)

Idag fyller lilla mor år. Har ätit lite tårta och så där för ett tag sen, har inte varit så mycket folk här ännu. Men de flesta kommer ju på eftermiddagen efter man har slutat jobbet och så där. Linn och Lotta skulle väl i alla fall komma förbi senare och gratta mamma :) Nu ska jag vara lite social, skriver väl kanske senare.
Puss&Kram /Alex

Natti

Resan till luleå gick bra. Hittade lite kläder, sonny hittade en massa (: Köpte ett par skor också. Vi for även till Finland en sväng och kollade in det nya köpcentret. Självklart blev det lite shopping på Alko ^^
Lägger väl upp några bilder imorgon kanske. Nu är det i alla fall dags att sova. Nattinatti! Puss /Alex


Sportlov

Under helgen har jag bara tagit det lugnt, men idag blev det träning. Imorgon blir det dock ingen träning, men blir att promenera väldigt mycket eftersom jag och Sonny har bestämt oss för en lite spontan resa till Luleå :) Ska shoppa lite och förhoppningsvis hittar jag lite partykläder. Har som börja bli leds på mina andra kläder, fast är ju i och för sig inte ut så ofta nu för tiden :P Fast nu borde det ju bli massa studentfester för det börjar ju närma sig.
Har nyss varit hos Lotta och druckigt te och ätit lite smått och gott. Linn och Ebba var också där ^^ Troja och Ebba kom lite bättre överrens idag än vad de gjorde igår haha. Ni skulle ha sett mig studsa igår, tror inte att Linn och Lotta märkte nå som tur var. Annars hade man väl blivit mobbad (; Men de kanske var upptagna med att studsa själva?
Nåväl, ska kila nu. Göra i ordning lite fika till imorgon och kanske slänga i sig något nu.
Godnatt och sov gott! Puss /Alex

RSS 2.0