..........

jag tar fan snart och hänger mig i ett träd någonstan...

Behöver hjälp :)

Jag tänkte tatuera in en text runt min handled och nu behöver jag hjälp att välja vilket slut på texten jag ska ha.. Vilket slut tycker ni låter bäst? 1, 2 eller 3?

I'd rather you hate me for everything i am
1. Then have you love me for something that i ain't
2. Than have you love me for something that I can't
3. Than have you love me for something that I'm not

Texten är har jag ju hittat i en av Five Finger Deaht Puch låtar, men man behöver ju inte nödvändigtvis änvända just de slutet. Tror dom har 2an.. Tror nästan det blir 3an, men de låter ändå fel på nå vis :P

Puss /Alex ♥

Att älska

Man kanske inte kan bli älskad av någon annan om man inte älskar sig själv först, men hur enkelt är det att älska sig själv när andra människor visar gång på gång att man inte är värd att älskas.. Kanske det är enklare att älska sig själv om någon annan älskar en först...

Det var något som jag grubblade på här för någon natt sen..
Men nu bjuder jag på en liten gladare låt som jag tänker lyssna varje gång jag känner mig lite nere ;)


Helg :)

Har blivit lite förkyld och jag jobbar, men de ska inte stoppa mig från att ha en bra helg :) Förhoppningvis behöver jag inte jobba imorgon, hoppas! Så far ju Åsa iväg imorgon, tur att hon inte ska vara borta länge :) Men det återstår fortfarande att se vad som händer och sker.
Och jag fick veta igår att jag kommer få förlängt på OK :) Känns jävligt bra måste jag säga. och det går bra för mig på Dannes, ett så jäkla kul jobb ändå trots stressen och att man under stressen har lust att skrika "laga mat hemma för fan!" ;) Sen så äre ju bra batalt där (: Hihi.
Ne nu måste jag dra på OK. Känns inte så jobbigt för jobbar med Ninni och de är alltid trevligt :)
Puss /Alex ♥

Kiruna

Här för någon dag sen for jag, Åsa och Angi lite spontant till Kiruna efter jag slutade jobbet. Och jag säger bara det, fan vad kul vi hade. Vi började köra efter ett par trevliga kirunabor och det blev en galen biltur/biljakt ;P Jag undrar vilka trafikregler vi inte bröt haha. Hände en pinsam liten olycka som jag håller hemlig men som ger en ett gott skratt ;)
Men igår så kom våra nyfunna vänner hit :) Det blev ingen galen biltur direkt, men jag fick lite lektioner om hur jag ska bli lite bättre på att sladda med Galanten min och så snurrade vi lite och så där (: Mycket trevligt måste jag säga.
Och jag är på super bra humör just nu och en stor andledning till att jag är de är att jag just insåg att jag är ledig helgen! :D Så vi har börja smida lite planer redan faktiskt haha ;) Så får se då hur de blir i slutändan.
Känner mig väldigt duktig, igår så böt jag sängkläder och diskade. Idag tvättar jag kläder, har dammsugit och ska plocka till lite. Har städat bort julen, ska bara byta gardiner i köket :) Så det ser väldigt fint ut här för en gång skull ;b Hehe.
Nå nu ska jag fortsätta med städningen så de blir klart någon gång. Sen far jag väl och käkar hos mamma och pappa. Och sen får man de vad kvällen bjuder på :) Kanske lite film med tjejerna.
Puss /Alex ♥


RSS 2.0