Snart lördag!

Jag blev faktiskt nöjd med min frilla, frisören var trevligt och så vidare :) Alla som ska komma till mig imorgon på lite firande verkar ha hittat bra saker att ha på sig. Så de flyter på (: Vet någon förresten om Dollar Store har öppet imorgon? Hade behövt inhandla lite därifrån..
Är hur som helst taggad inför morgonkvällen! :D Hoppas att ni brudar också är det.
Annars har jkag jobbat igår och idag. Min lönerapport har blivit ganska ifylld så blir inte fattig till december i alla fall (; Men inte rik heller... Det är ju tur att man får jobba då och då, vet inte hur jag hade klarat mig annars :b Hoppas jobben flödar in! Ett fast hade ju inte varit helt fel..
Nu ska jag kolla hur det går för Sonny och bilen. Han har köpt nå mätare som visar trycket i turbon eller nå :P
Puss /Alex ♥



Den här låten passar imorgon kväll! ;)

Frissan

Om lite mer än 1 timmar ska jag jag till frissan :) Synd bara att man inte hann färga håret innan det.. Man vill ju inte börja slita på det när det är nyklippt, men det lär man ju göra ;) Om jag har pengar till det i alla fall. Är faktist lite nervös hur det kommer bli, men har inga planer på hur jag ska klippa mig riktigt :b Jag längtar till lördag! Men jag har hört att folk ska klä ut sig på fredag..? Det är väl för fan på Helloween man ska klä ut sig :P Men Gällivare är ju Gällivare och kommer alltid vara som Gällivare har varit... Visst var jag djup nu (; Heheh.
Har inget annat att skiva som vanligt.. Så hejdå! Puss /Alex ♥



Jag kommer ihåg dagarna man bara lyssnade på dom här :) Kom hem från skolan, slog på stereon på hög volym, läste texter och sen kanske sov en sväng. Otroligt nog kunde jag sova fast dom här skrek i öronen på mig ^^ Tycker fortfarande att dom är asbra! Kanske jag borde ta mig tid att lyssna igenom alla album här någon dag.

Hihihi

Igår var jag, Linn och Emma och tog en fika på Nyfiket. Det var trevligt :) Sen så fick jag redan då en födelsedagspresent av Linn. Hon har bokat en klipptid och hon betelar :D Det kommer kosta henne 400 kr, hon är då verkligen inte snål! Men det har hon aldrig varit heller (: Synd bara att man inte är lika tät som henne så man hade kunna vara minst lika givmild tillbaka ;) Men något bra ska man då komma på när hon fyller 20!
Nu är jag hos mamma, har fyllt på mobilen och så där. Ska snart till Melas kiosk och kolla hur hon har det :) Har inte så mycket mer att skriva.. Förutom att jag har storstädat lägenheten igår! (;
Nåväl, puss /Alex ♥

Ovanligt

Idag har jag följt med Linn när hon skulle käka lunch, ovanligt va ;) Nu har allt kommit som jag har beställt till Helloween, nu väntar vi bara på dagen ^^ Och nu har jag igen aning om vad jag ska hitta på.. Fara hem och slöa med kissen och vovven kanske. Jag har glömt att berätta att jag och Sonny tar ju hand om Sigge eftersom Sonnys morfar har blivit sjuk.
Senare skulle kanske jag och Linn på Expo en sväng för att leta lite roligt till Helloween. Fan, jag skriver ju bara om de hela tiden ;b Men är man exalterad så är man! Vi måste se till att vi har roligt tjejor (:
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det händer inte som så mycket i mitt liv nu för tiden.. Lite drama då och då men ;) Mest sitter man bara och väntar på att något ska hända.
Nu ska jag kila.. Puss /Alex ♥

I'm a dreamer!



Haha, den är så rolig och söt! :D

Kläder

Igår kom mina underkläder som jag har beställt, men inte sockarna som jag verkligen behöver ;b Sen fick jag för ett tag sen ett sms om att ett annat paket har kommit, tror det är legginsen. Undra när linserna kommer :) Igår köpte jag även kattöron när jag och Åsa var på stan. Hittade dessutom ett par jätte fina glansiga svarta leggins och en svart tubtopp med knappar på Mondo idag när jag for och tog en fika med Linn (;
Senare idag ska jag kanske ta en kaffe hemma hos Linn, sen blir det ju så klart att kolla Desperate Housewives ^^ Men nu ska jag vara social med mor min. Puss /Alex ♥

Gina

Kläderna från Gina Tricot kom igår och tröjan var fin och mysig :) Både den svarta och vita mössan var perfekt och jag är så nöjd som jag kan bli. Hoppas jag blir lika nöjd när legginsen och underkläderna kommer :b
Jag hade verkligen vela beställa en lite mer festligare linne, har bara tråkiga linnen att ha på mig när det är dags att fara ut. Men jag kan ju inte beställa kläder för hela slanten även om jag har god lust (; Har också lust att fara till Stockholm igen och shoppa lite. Men det kanske det blir i januari om Åsa får bestämma, eller hur Åsa? ;)
Ska för övrigt bjuda Åsa på lite mat idag, sen ska vi städa på sameskolan och sen blir det nog att kolla en film ^^
Nu ska jag fara hem till mig, för mor min var nämligen inte hemma :P Så här bara hämta alla min dvd filmer, lite klänypor och en sån där glasform man kan ha i ugnen.
Puss /Alex ♥


Titta vad jag har hitta!

Jag har då bestämt mig för att jag ska klä ut mig till en leopard på Helloween ;) Har sökt som an galning på internet efter ett par leopard-leggins hur länge som helst. Så hittade jag någon sida och så stod det om hemsidan Only.se och där hittade jag ett par snygga leopard-leggins. Och självkart kan jag inte lägga upp bilden för att den här datorn är helt seg.. Men de är typ guldiga med svarta fläckar (: Lite lagomt roliga så där. Men det är ju faktiskt väldigt inne med just leopard-leggins just nu och ändå är dom så svåra att hitta. Fast det fanns ganska många på Tradera.com.

Nu ska jag hem till mig och vara med min lilla kissekatt Stumpan ^^ Ha det så bra! Puss /Alex ♥



Spelade Guitar hero metallica här för någon vecka sen, och så hittade jag en låt där som jag spelade som jag tyckte var bra. Och det var den här :) Sånt här lyssnade man ju bara på förr i tiden (;

Födelsedagsplanering

Jag fyller ju år om 3 veckor, alltså första november vilket är på en söndag :b Så det blir att fira mig 31 oktober alltså på Helloween (: Emma ska nog vara en albino och jag ska vara en katt, så ska vi skaffa oss lite roliga linser på de. Lotta skulle väl också köpa linser men hon visste inte vad hon skulle klä ut sig till ännu, jag föreslog djävulen och då kan hon ha svarta linser. Emma ska ju ha röda och jag katt-linser då ^^ Kommer nog bli roligt. Jag tankte ha en lugn förfest för de närmsta tjejerna :)
Jag hittade ett par katt-linser, men dom var gula.. Hade vela ha gröna, men gula blir nog väldigt bra i alla fall.
Tänkte bara skriva de faktiskt haha ;b Puss /Alex ♥



Det här är en jävligt snygg video! En bra låt för övrigt också :)

Leds..

Jag är som leds på allt och ändå kan jag inte sätta fingret på vad... Vet i alla fall att jag hade behövt lite tid för mig själv, men det är inte det enklaste när man är sambo nu för tiden ;b Jag gillar inte ordet sambo. När jag och Sonny var och hälsade på hans farmor så var hans kusin där och så frågade hon om vi var sambos och jag reagerade inte att hon pratade med mig :P
Egentligen hade jag inte så mycket att skriva om förutom att jag är på mitt konstiga humör som vanligt..
Puss /Alex ♥

Hihi

Äntligen, nu har jag beställt lite kläder från Ellos och Gina Tricot (; Från Ellos blev det 2 par trosor och 5 par strumpor vilket jag var i stort behov av. Från Gina blev det 2 likadana mössor fast en vir och en svart för kunde inte bestämma mig för en av dem ;) Och så en stor stickad tröja. Här får ni se hur dom ser ut.

   

Jag ids inte lägga upp nå bilder på trosorna eller strumporna :b
Jag blev lite osäker på färgen på tröjan, men vela inte ta en svart eftersom jag har så mycket svart.. Menmen.

Annars flyter allt på mer eller mindre. Börja blir sugen på en förändring i mitt liv även om det inte var så länge sen jag fick lite förändring i vardagen :P Men vi människor blir nog inte så lätt nöjda.. Eller hur?
Nu ska jag vara lite social med mamma och så där. Så ha det bra! Puss /Alex ♥

En ny vecka

Jag måste säga lite så här i efterskott GRATTIS till Åsa som har kommit in på Elisebethskolan i Stockholm :) Jag hoppas bara på att du kommer tillbaka och inte stannar där för gott (; Och hälsa på måste jag göra!
Idag ska jag laga lasagne och är här hos mamma och pappa och letar recept på ostsås.
Annars har jag inte gjort så mycket idag.. Skjutsade Sonny till jobbet eftersom bara min bil har vinterdäck, sen har jag bara kolla tv, sov en liten stund, åt lite och nu är jag här. Haha hojj, hur det låter. Men det är inte så ofta man slöar så här :)
Här någon dag i veckan ska jag nog klippa Mela och kanske imorgon eller så där fara med Linn och ta en lunch på något av de 2 caféerna här i Gällivare. Det ska i alla fall bli trevligt (:
Förresten hittade jag värsta bra receptboken på drinkar hemma idag med massa tilltugg och hur man frostar glas. Den boken hade nog varit till stor hjälp när jag och Linn hade vårat UF-företag eftersom det var en liknande bok vi gjorde och sålde :b Nåväl...
Nu ska jag hem och snart hämta Sonny från jobbet. Puss /Alex ♥



En låt som Vicky har fått mig att gilla ^^
Förresten så har det börja snöa här i Gällivare också :b Snöade senast i morse. Brr!

Som ett slag i ansiktet

Jag hatar att man inte kan bestämma över sina känslor, att inte ha bättre förstånd innan man begår misstag och att livet ibland kan stanna upp för en liten stund pga ett problem. Men om livet hade varit så lätt tror jag att det hade känts väldigt kort och nästan lite meningslöst. Men det känns lite meningslöst också när det alltid är något som gör att man inte får vara glad.. Det är nog inte bara jag som känner så?
Men det kanske har med tonåren att göra..? I såna fall har jag bara ett år kvar ;) Blir det annorlunda när man fyllt 20? Jag tror faktiskt inte det, men man kan ju alltid hoppas. Hopp är väl det viktigaste att ha i livet, annars hoppar man väl från nå tak eller nå..
Nog med prat om mina deprimerande tankar.
Har varit och jobbat får någon timme sen, har varit och tankat och nu sitter jag bara här hos mamma och pappa. Mamma har ju kommit hem från Umeå idag :) Hennes nya protes blev jätte fin, men dess värre har hon ont i kroppen och har blivit sjukskriven igen fast en månad den här gången.
Min mamma är verkligen stark, för hon har inte det lätt och jag vet vad jag pratar om, men hon klagar aldrig. Jag önskar att jag var lite mer som henne. Fast hon är lite för snäll och hennes liv hade nog varit enklare om hon inte var så snäll som hon är. Ni förstår nog hur jag menar.
Nu ska jag hem till min lilla kissekatt så hon inte behöver vara så mycket ensam. Puss /Alex ♥

RSS 2.0