Bara tanken av det..

Man hinner bara känna känslan och hinna tänka att man mår bra, faktiskt är glad av ingen anledning alls så ska allt kännas som skit igen.. Kanske ska man bara försöka att inte känna något och bara vara som jag har gjort dom senaste dagara tills jag upp täckte att jag kände mig glad. Jag tror jag kör på de :)

I'm doing nothing,
Cause then at least I'm doing nothing wrong..

/Alex ♥

Påsk

Det har varit en rätt nice påsk måste jag säga :) Badat badtunna, grillat, tillbringat en hel del ute i solen, mm. En rätt oplanerad helg men de kanske är då man har de väldigt skoj. En sak som inte har varit så skoj är ju att jag knappt har hunnit umgås med Emma.. Men vi får ta igen lite tid sen när vi drar till Göteborg :)
Den här veckan kommer bestå mesta dels av jobb.. Känns inte så kul med tanke på att det är valborg till helgen, menmen.
Annars så har jag tagit de rätt lugnt idag. Har varit och fikat med Linn och Emma, bara slöat lite hemma och snurrat på stan med Angelica :) Önskar att jag var ledig lite längre. Men nästa vecka jobbar jag bara två dagar fast då jobbar dom flesta jag umgås med, så där lagomt kul :P
Nu ska jag försöka sova lite så man är utvilad imorgon..
/Alex ♥

Fiiint

Idag har jag umgåtts med Linn hela dagen :) Hon har låna tvättstugan hära, så har vi varit på Coop, varit hemma hos henne, sen så har vi bytt gardiner, fört ner massa saker i förrådet, hängt upp tavellister och stoppat lite saker på dom här hemma hos mig. Så nu är det superfint här :) Tack Linn!
Så kul när hon kommer hit, börjar direkt klia i hennes fingrar och så drar hon igång med någon sorts städning ;) Fint att någon vill hjälpa mig med det haha, för ibland ser det ut som värsta ungkarlslyan här. Nu saknar jag bara en helfigursspegel, en annan tvbänk, en större tv, ett badrumsskåp och lite småsaker så kommer de inte kunna bli bättre :)
Imorgon blir det att jobba, ledig ons, jobb tors och sen har man lite påskledigt :D På fredag blir de partyparty och eventuellt Åsas stuga i slutet av helgen över en natt eller nå. Annars har man inga planer. Så man får se vad som händer och fötter ;)
Nu ska jag gå ner i tvättstugan och kolla läget, bädda ut soffan till en skön säng och så bara kolla lite tv tills jag är trött nog för att somna..
Puss /Alex ♥



Den bjuder jag på hahahaha! ;) En bild från när jag, Åsa och Angi var på bio förra veckan. Jag gillar som dom där löständergodisarna :D


Ett heeeelt kryddmått

Måste säga att jag har haft en trevlig dag på jobbet trots att tiden gick ganska sakta :) Vi snackar verkligen om allt haha. Sen så var de ju lite kul när jag hade kokat kaffe, så sa Erika att det smakade konstigt. Då frågade jag om det var för svagt och så sa jag "jag stoppade ändå ett helt kryddmått extra". Menade ju så klart kaffemått eller vad man nu kallar det ;)
Efter jobbet tog jag och Linn en promenad. Vi surra på som tusan och promenerade lite över en timma. Tycker att vi var mycket duktiga :)
Och för övrigt vill jag tatuera mig NUUU! Håller mig fast vi samma text men nu vet jag exakt vars jag vill placera den. Allt som behövs är ju en tatuerare som har tid och lite pengar så klart ;) Men kanske jag borde vänta tills jag får tillbaka på skatten som förresten inte är en liten slant. Kanske man kollar upp en studio i Göteborg när man ändå ska dit lagomt till när man får dom pengarna..
Nu ska jag ionte göra ett skit, sitta här framför datorn tills reprisen på Big Brother börjar :) Sen soooova så man orkar jobba. Känns så där lagomt kul att man är ledig först på måndag... Menmen, finns inte mycket man kan göra. Jobba måste man ju göra :P
Nå men nattinatti!
/Alex ♥


Så sjukt bra låt, kan inget annat än att älska den men de gör ont i hela mig när jag hör den..



Puss /Alex ♥

Nya dagar

Nu ska jag börja på ny sida, förändra mitt liv till det bättre förhoppningsvis. Har en plan och de kan nog inte bli annat än rätt även om de kommer ta lite tid. Jag vet att jag skriver i gåtor menmen :)
För tillfället har jag lite ångest för skulle ha varit ledig imorgon men har tagit på mig ett extra skift och det är en fm.. Så börjar alltså halv åtta, kommer vara en aning trött med andra ord :P Sen är de bara att stå ut och jobba resten av veckan, ända till måndag.. Har i alla fall bara mellan skift :) Har börja hata em...
Har inget intressant att skriva som vanligt. Men kan säga att jag har gjort en hel del misstag på den senaste tiden, men det har fått mig att inse saker och ting. Så man kan ju se på det som att dom misstagen var bra i slutändan kanske. Ångra inget, lär av misstagen?
Nu ska jag göra mig i ordning för att sova och försöka somna så man orkar jobba hårt imorgon..
Puss /Alex ♥


RSS 2.0