Nyår

Maten igår var riktigt god! :) Och vi hade det riktigt trevligt också. Jag och Linn pratade och fnissade i bilen så mycket så Sonny frågade mig när vi hade släppt av henne vad vi hade druckit till maten haha ;) Det var som ett tag sen vi samlade ihop oss och bara gjorde nå trevligt. Hade varit roligt om vi gjorde det igen och fast bara kolla en film eller nå som förr i tiden (:
Nu sitter jag och kollar Den galna professorn när jag egentligen borde städa, för hann inte göra de igår ;) Det känns så tråkigt samtidigt jag inte orkar ha det så här stökigt.. Kanske väntar på att Sonny ska komma hem så får han hjälpa mig, hehe.
Det känns inte som nyår :b Men snart blir jag nog taggad inför ikväll, typ när jag börjar fixa mig och det. Har lånat en "kofta" av Linn, en sån där kort och lite glansig med dragkedja (: Vet fortfarande inte vad jag ska ha på underdelen, men de blir nog någon sort av leggins.
Nu ska jag kolla fardigt filmen. Puss /Alex ♥

Gott nytt år!

thai

Ikväll blir de thai-mat och börja förbereda sig att Åsa ska flytta. Tror inte att det kanske blir nå tårar ikväll för det känns fortfarande lite overkligt, men kan gissa att det blir massor när hon sitter på planet på väg till Stockholm..
Imorgon blir det middag hos Lotta och Anton, vi har varit och handlat allt idag :) Sen så har jag fixat kläder till de också, ska alltså låna ett linne av Åsa. Vad jag ska ha på underdelen och fötterna får jag se då (:
Nu ska jag dammsuga lite och så, sen blir det duschen! Puss /Alex ♥




When a man loves a woman

Sitter just nu och kollar slutet på When a man loves a woman. Det är en av dom bästa filmer jag har sett! Man är på väg att gråta hela tiden :b Sen så kollade jag och Lotta igår världens läskigaste film jag någonsinn har sett. Den heter Paranormal Activity. Man ska inte se den om man är känslig för skräckfilmer och man borde verkligen inte se den själv. Mitt hjärta bara bultade när jag skulle sova och jag var seriöst rädd. I filmen händer det mycket läskigt på natten och Lotta sa till slut: snälla inga fler nätter, jag orkar inte se mer!. Haha :)
Och nu är äntligen planerna inför nyår klara :) Fast de har varit mycket krångel och mycket jobbiga känslor.. Jag och Sonny har i alla fall köpt Champagne, sen så ska jag, Sonny, Åsa, Lotta och Anton laga mat, sen så drar vi till Gela för hon och Vicky ska ha fest och sen får man se vad som händer och sker ;)
Nu ska jag se färdigt slutet, sen plocka undan lite här hemma. Så godnatt! Puss /Alex ♥

God Jul!

Tänkte mest bara skriva god jul :) Klockan är ju efter 12 så nu är det ju julafton. Kommer nog inte hinna skriva så mycket under dagen om man säger så :b Sen dröjer det nog tills vi har en dator igen, för vi ska ge bort den här och vi får en ny dator först på mellandagarna (; Men ha en bra jul nu allesammans!
Godnatt och dröm sött, Puss /Alex ♥

resultatet

   

Visst blev dom fina :D Speciellt dom som hänger i fönstret haha ;)
Annars så satt vi och drack te och babblade som vanligt. Imorgon ska jag och Lotta på stan en sväng och sen ska jag färga Åsas hår. Sen vet jag inte vad som händer..
Nu håller jag på att kolla Välkommen till familjen, den är rätt bra faktiskt (: Den är på Tv 3. Fast lite jobbig är den, för hade allt det där hänt mig hade  man ju blivit knäpp.
När den slutar ska jag gå och sova. Så jag säger godnatt nu :) Puss /Alex ♥

Hej

Ska fara och baka pepparkakor med Lotta nu! :D Hejdå!!

Puss /Alex ♥

ska jag baka

Då så

Då har man äntligen köpt den sista julklappen. Ska jag vara ärlig så gillar jag inte att köpa julklappar, man får ju nästan prestationsångest :b Och i år har jag ändå handlat som mest med julklappar eftersom jag och Sonny har handlat till hans familj också och den är inte liten.
Ikväll blir det väl att träffa Lotta och Åsa vela också vara med :) Får se vad vi hittar på, kanske tar en kopp te och bara snackar som vanligt ^^ Det är som så sällan man umgås med sina vänner nu för tiden och de får bli en skärpning där! Eller hur tjejer? (; Jag längtar verkligen inte tills Åsa flyttar, för hon är ändå den personen jag umgås mest med.. Men jag kan inte låta bli att längta tills jag får komma och hälsa på henne i Stockholm ;)
Nu ska jag väl försöka fixa nå att äta, fast jag är inte ett dugg hungrig.. Åt en ganska sen frukost. Kanske far till mamma och äter potatispalt som hon lagade igår på en stund. Puss /Alex ♥

Coyote Ugly

Då var det söndag.. Har äntligen slagit in de sista julklapparna. Imorgon ska jag på stan med Åsa och köpa den sista julklappen som är till Sonny. Annars så har jag bara varit med Sonny till hans mormor och morfar och sen var vi en sväng till han mamma också :)
Nu håller jag på att kolla Coyote Ugly som just har börjat på 5:an. Älskade den när jag var yngre, tycker att den fortfarande är underhållande men nå finns det ju bättre filmer (;
Så nu ska jag koncentrera mig på filmen.. Puss /Alex ♥

Här är en bättre bild på tatoon ;b Lite glansig bara.
en bättre bild

Då var det lördag

Trodde att det skulle blir filmklväll och mys med tjejerona idag, men det ser inte ut att bli.. Får väl roa mig med att slå in julklappar och tvätta kläder som jag inte har orkat göra än.
I och för sig så hyrde jag och Sonny film igår, men jag tyckte inte det var så bra :b Den heter Bronson och handlar om en man som har suttit bakom lås och bom i 34 år och av dom 34 åren har han suttit 30 år i isoleringscell. Sen så är han storbritaniens farligaste fånge eftersom de enda han vill är att slåss. Bra handling men den var som så konstig, svår att följa.
Är det ingen som vill se den sista Harry Potter filmen med mig förresten? ;D
Annars har jag lust att se en skräckis, typ den Åsa har tipsat om. Men hur ska man få tag i den.. För det verkar som att den inte går att hyra i alla fall :b Och ladda ner kan jag inte göra. När ska vi ta och kolla en skräckis Åsa? Vi gjorde det ju jämt förut ^^ Och snart flyttar du... Bäst för dig att du kommer tillbaka!
Nu ska jag ta och göra lite nytta medans jag håller på att ladda upp bilder på Facebook. Puss /Alex ♥

Så här ser tatoon ut

En dålig bild eftersom den är fotat md mobilen :b

så här ser den ut

Den ä fotat från en dålig vinkel, inte så lätt när man ska försöka göra det själv ;) Jag tycker den är finare i verkligheten. Öm är den! Så tror inte att jag kommer kunna jobba på Fjällnäs som Emma ringde och sa att jag får göra..
Snart ska jag hämta min kusin från tågstationen. Hon ska fira jul med oss i år också :) Fast jag och Sonny kommer nog vara lite överallt på julafton. Vi ska fara till hans farmor och pappa, sen till han mormor och morfar vars hans mamma, småsyskon och Urban (och säkert några andra) är och sen far vi till min mamma och pappa vars min bror, syster, min systers kille (tror jag) och min kusin också är (:
Till nyår har jag ingen aning om vad man ska hitta på :b Några idéer?
Nu ska jag ta och äta något. Puss /Alex ♥

Då var man gaddad

Jag tror inte jag har varit så nervös i hela mitt liv, jag att och darra och mådde nästan illa. Det gick över när jag fick komma dit bakom och vi börja fixa med mallen och de, sen när de var dags att sätta igång så slog hjärtat frivolter. Första tanken var "är det här allt" och fick ganska fort bekräftat att det inte var det. Ont gjordet det ju, men farligt var det inte även om det gjorde svinit ont mot slutet. Jag överlevde det så jag lovar att ni också gör de ;)
Däremot var jag lite yr när vi var klara och det beror på att blodsockret fotast sjunker. Men jag är väldigt nöjd! Han gjorde blomrankan så bra, det blev bättre än vad jag kunde föreställa mig (: Och nu bränner det som tusan..
Nu ska jag kolla Ghost Whisperer ett tag sen byter jag kanal och kollar One Tree Hill ;)
Jag lägger upp bilder på tatueringen när jag har hunnit fota!
Puss /Alex ♥

Idag är dagen

Idag är alltså dagen då jag ska tatuera mig. Det är 3 timmar kvar tills jag ska vara där ;b Har skjutsa Sonny som vanligt till jobbet för annars har jag ju ingen bil, ids inte gå och lägga mig igen som jag brukar göra för tror ändå inte att jag kommer få någon sömn. Har som sovit lite oroligt i natt, drömt om massa konstiga tatueringar som jag har gjort i stället ;P
Som tur är ska Vicky följa med mig idag när jag ska dit :) Så har man lite stöd. Jag följde med henne när hon gjorde sin tatuering och det blev så fin, fast den inte är riktigt klar. Nästan så att man får lust att kopiera henne (;
Nu ser jag att det börjar ljusna ute, tiden rinner sakta iväg..
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Kanske bara vara hemma och ta det lugnt :) Skulle ha fått jobba på Fjällnäs idag också men det är tyvärr då när jag ska och tatuera mig. Fast om jag ska vara ärlig känns det ganska skönt ;) Men ska jobba där på fredag kväll i alla fall.
Ne nu tror jag att jag tar och hoppar in i duschen. Eller fört måste jag nog till mamma och hämta min internetdosa så jag kan föra över lite pengar från mitt sparkonto så man har råd att betala Tomas sen :P Skriver nog senare hur det gick. Puss /Alex ♥

alexandra på japanska


Jobbat på fjällnäs

Ikväll har jag jobbat på Fjällnäs som diskplockare från 17 till 23. Och jäklar vad jag har ont i fötterna, i ryggen och till och med i benen.. Men jag hoppas ändå att jag får jobba där fler gånger för trevligt folk var det idag i alla fall :) Och Emma är ju alltid trevlig (; Undra hur många kronor man har tjänat ihop?
Och nu är det nära, ojoj. För det är ju nu på onsdag jag ska tatuera mig! Inte ens om två dagar :O Jag är lite nervös. För Linn och Vicky har det ju ändå gjort rätt så ont, men ingen av oss kommer ju att ha på samma ställe så :b Tomas gjorde ju mig lite lugnare när han sa att den kommer göra mindre ont än Vickys iaf ;)
Och äntligen kan jag sitta och skriva blogg eller vad jag nu vill göra på en dator när som helst, för Sonny har nämligen köpt en när vi var i Luleå i lördags :D
Vi har även köpt julklappar och kläder. Dom här kläderna köpte jag:




Sen köpte jag ett vitt linne, svart bh och trosor från HM :) Plus en tröja åt Sonny som tidig julklapp.
Nu tänkte jag krypa ner under täcket och gossa lite med honom fast han sover, för vi har inte sett varann sen 6 i morse :( Puss /Alex ♥

Kalas idag

Idag fyller Mela år, så när hon slutar jobbet ska vi få komma på fika :) Jag är riktigt sugen på tråta faktiskt ;) Hehe.
Nu är jag hos mor och far i alla fall, rastar Akilles och ger honom mat. För alla här är ju på jobbet och mamma i luleå och julhandlar (:
Jag har faktiskt inget att skriva egentligen... Inget speciellt kommer då att hända för min del ihelg :b Kommer nog bli som vanligt, fara någon sväng på stan, sitta hemma och kolla film, äta massa gott osv ;)
Nå nu ska jag börja bege mig hem. Puss /Alex ♥

I'm feeling a bit blue..

Tisdag

Är här hos mamma coh har betalat Melas räkning :) Ska ta och fika lite, för blev ju över lite efter pappas kalas igår. Annars har jag inte gjort så mycket idag.. Bara varit ut med Sigge och försökt få upp bildörren på opeln som hade frys fast :b
Fick först stå med en tändare vid låset och värma upp de och nyckeln, sen dra upp dörren. Så nu måste jag hoppa in genom passagerarsidan eftersom jag inte ens får upp den andra dörren inifrån :/ Sen när jag skulle starta bilen efter att jag har haft den ca 30 min i motorvärmaren så vill den inte starta för hela bilen är djupfryst!
Nåväl, den får väl stå där ett tag till då :P Nu ska jag i alla fall gå och vara social med mammsen (: Puss /Alex ♥



En väldigt bra låt!

RSS 2.0