Viiin ja viiin

Idag ringde Emma och väckte mig och sa att hon var här i gällivare, glad blev jag! :) Så vi drog på Alla tiders och åt lite fruksot/lunch. Så for vi och köpte lite vin också. Snart kommer hon hit och då blir de att korka upp fast vi har en bag in box ;) Sen så får vi se vad kvällen har att erbjuda. Planen är väl att bara sitta här och surra osv.
Har städat noga hela lägenheten idag, rensat bland alla papper som jag alltid låter växa till ett berg, plockat till diskat, dammtorkat, dammsugit och skurat golvet och allt inne på toan. Känner mig duktig och nu luktar de väldigt gott här :) Nå äre tur att man får lite besök ibland!
De var tur att Emma hade kommit hem annars hade jag haft en riktigt tråkig lördag. För alla andra är bortresta, jobbar eller upptagen med att vara mamma :)
På tal om mammor så var jag och promenerade med Linn och hennes söta Emilia här för någon dag sen. Herregud vilken söt lite flicka dom har fått!
Nå men nu ska jag fixa till mig själv lite också.
Förstår inte varför mitt hår ska se så brunt ut på alla bilder, jag har ju rött hår :P Men de är väl så när man fotar med mobilen med dålig kamera

JaaAaa..!

Jag brukade bli knäpp av att vara ensam, var tvungen att umgås med någon hela tiden annars blev jag på dåligt humör.
Nu drar jag mig undan, stannar hemma för mig själv fast jag inte behöver.
Jag tänker, grubblar och funderar. Inte blir jag smartare..
Jag avundas andra! Alla verkar som så lyckliga just nu. Men jag är glad för deras skull, hoppas på att hitta det en dag jag med :)

p¨kadsfv

Less är bara förnamnet!
Förkylningen vill inte släppa.. I ca två veckor har jag varit sjuk nu, jävla påsk säger jag bara.
Funderar på att göra nudlar bara för att jag har tråkigt :b Går ju rätt bra för mig att inte snusa men man blir ju ett jävla matvark!
Nu jobbar man resten av veckan, förutom på fredag för då blir de tacobuffe och thomas järvheden!
Och en sak som är säker är att folk alltid kommer att göra dig besviken, så kanske man borde göra saker man kan stå för så undviker man kanske att göra andra och sig själv besviken.. Eller?
Peace out!

Gröööööt

Mitt liv känns som gröt just nu, så där lite smått slemmigt och klumpigt :P Och har blivit apförkyld och de kan vi tacka påsken för. På tal om påsken blev de som förra året fast värre, så på sätt och vis var förra året roligare. Nånå jag är glad att den är över i alla fall.. Men demonerna lever ännu.
Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv riktigt.. Men tror jag kör på de hela go with the flow.
Nu blir de att kika lite o.c och sen gå hem till mamma och pappa och käka lite möjligtvis.
Hejråå

RSS 2.0