Welcome to my feakshow

Det är snart 10 månader sen, ska de vara så svårt att bara glömma... Det gnager inuti och varje gång jag påminns om det känner jag för att göra mig av med just det som påminner mig. Men jag tror inte att de är tänkt att man ska glömma sådant, man får försöka lära sig av det. Fast det är just det, hur vet man att det inte händer igen? När man minst anar det..
Det kanske är sådana smällar man får ta. Det går ju inte att vara rädd hela livet.

Vissa människor är så svåra att förstå och tolka. Jag vet inte varför jag råkar ut för sådana saker, kanske är just för att jag är den jag är. Jag tror alla hade vunnit på att bli lite mer ärliga och behandla andra som man själv vill bli behandlad..
Jag försöker förbättra mig varje dag, men det är svårt när ilskan bara växer.


För övringt har jag börjar övningsköra lite mer regelbundet. Går rätt bra ändå måste jag säga, fast de är ju lite klurigt så här i början. Måste övaövaöva för jag fyller år om 32 dagar och jag vill ju ha körkortet i mars i alla fall. Menmen, de får ta den tid det tar. Har ju trots allt bara lite bråttomt här ifrån ;b Jag vill så gärna komma bort alltså!
Nu ska jag ta och gör nå vettigt, typ plugga i en kvart :P Kommer somna snart känner jag, är väldigt trött..

Sov gott, puss&kram

på väg från linköping

Take my pain and numb me from this

Idag känns inte livet alls roligt. Huvudvärken bankar och tänkarna snurrar..
Känns som att jag knappt kan andas. Vad är det som krävs för att det ska bli en förandring
till det bättre?
Jag hatar att känns så här! Önskar att känslorna kan blåsa bort för ett tag. Känns som att jag behöver tänka men då blir allt bara värre..
Hade varit skönt om mina föräldrar hade åkt bort över helgen, för behöver nog lite tid för mig själv.
Jag behöver ett jävla avslut och börja om på nytt.

Suck..

Nu börjar jag falla i min lilla grop igen. Börjar fundera över mendingen med livet egentligen.
I want to be happyhappyhappy. Men vad är det man ska göra för att bli de? Vad är det som gör en lycklig? Hade varit fint att få svar på det. Jag har ju hört att man är lyckans egna smed, men då är det vars man ska börja.. Och vem säger att det blir som man vill att det ska bli. Kanske är lika att vänta till den kommer till en.

Igår var jag med Åsa och vi for runt med hennes bil och fick oss ett trevligt sällskap :) Slutade med att jag sov hos henne, vi somnade just efter ett och sov till halv tre hehe. Lite ångest fick man, men ibland måste man ju få sova ut.
Idag vet jag inte riktigt vad det blir. Skulle vara barnvakt efter en massa diskussioner med mina föräldrar, men de slutade med att jag inte behövde det iaf. Så få se då vad som dyker upp.

Jaja, nu kanske man borde göra något nyttigt. Kanske städa rummet eller något i den stilen för det behövs haha :) Det kännes inte alls lockande.. -Men vad kan man göra? -Inte ett skit. Som jag och Åsa har börja säng väldigt ofta ;)

Tralala

Det har varit en rolig helg. I fredags var jag och mös med Åsa, i lördags firade vi ju Linn och det började med en förfest. Det kom lite roliga människor dit, sen bar det av mot krogen och där hade vi jävligt roligt även om vi inte var alla tillsammans hela tiden :) Men så blir det ju nästan alltid. I söndags var jag hos Linn och åt tårta och bara umgicks med människorna där och kvällen bestod av att mysa med Åsa. Hoppas vi har det minst lika trevligt när jag fyller år ;)
Det är faktist bara ca 39 dagar kvar!

Fick en ganska konstig förfrågan idag. Roligt att leka med tanken på att följa med men det blir nog aldrig mer än bara en tänke. Vet trots allt att det brukar vara mycket prat och lite verklighet. Lögner och påhitt med andra ord..

En sak jag har funderat över är varför man är så besatt i att hitta "det/den rätta". Vad vet man vad som är rätt för en egentligen förutom självklara saker? Kan man hitta den rätta partnern när man är i våran ålder?
Jag vill hitta allt som är rätt för mig, men hur fan gör jag det?
Jag har hört att man ska vänta och inte leta så jävla mycket. Men t.ex. så kommer ju inte "den rätta" killen att bara knacka på min dörr mitt i allt från ingenstans ;P Eller? Haha.

Nog om det. Nu ska jag göra lite nytta innan jag ska vara med Åsa efter middagen.
Puss&Kram

Blåljusen ;)

Ikväll så har jag varit med Åsa, vi var och brummade med hennes bil på stan och kollade läget. Vi kör på parkas på väg mot stan och gissa vem som kör bakom oss, jo de var ju lilla farbror polis. Men det tog ju en stund för Åsa att märka att det var dom som var bakom oss när vi höll på och sjunga och dansa i bilen.
När vi väl har upptäckt dom så kör vi väldigt lugnt och lite efter små vägar, de kör efter oss och vi blir nervösa och plötsligt slår de på blåljusen. Vi stannar och de frågar om Åsa har körtkort och då säger hon -nee, jag har körlapp. Och dom bara -vaa? Och hon igen -alltså jag har körlapp jag har inte hunnit få mitt körkort än. Och så kollar de på körlappen och börja säga att de misstänkte där ett tag att hon var lite full och frågade om hon hade pratat i mobilen för hon vinglade så på vägen ;)
Undra vad de hade sagt om vi sa att vi sjöng och dansade haha ;D

Men nu ska jag ta och lägga mig i sängen och kolla lite tv. Ska inte till skolan imorgon, känner att jag verkligen behöver sova ut lite och så ska jag hjälpa Linn med lite förberedningar inför lördag :) Vi ska även toppa håret lite och färga de på varann.
Sov så gott! Puss&Kram

Tankar och funderingar

Fredag var den värsta skoldagen någonsin tror jag..
Tänk vad man ibland litar blint på andra, fattar inte varför jag gjorde det just den här gången. Jag visste ju innerst inne att det var fel. Snart slutar de väl med att man inte litar på någon.
Snart är väl självförtroendet kört ända ner till bottnet..
Önskar att jag hade någon att prata med, som fick en att tänka på något annat, som skulle få mig att glömma.
Men har ju kunna prata rätt mycket med Linn och Åsa så :) Kom ihåg att jag finns här för er också!

Idag har Linn varit förbi här med lilla Ebba. Fick några fina bilder på hundarna och busade som tusan gjortde dom.
Linn bjöd på en påse bullar som var jätte goda, hon hade bakat dom själv. Sen så bjöd vi henne på mat.
Tyckte det var väldigt trevligt :)
Sen kom kusinen förbi med hela familjen. Så målade lite med Lisa.
Efter de har jag bara suttit här, ska nog hoppa in i bastun nu. Skönt ska de bli :)
Ha det bra, puss&kram

Äventyr

Idag har vi då firat Lotta för att hon har fyllt 19 hela år. Middagen bestod av kyckligfileé, nudlar, wokgrönsaker, cremefresh och någon stark chilisås, mums! Efter de så dippade vi lite grönsaker i goda dipper.
Jag och Emma köpte en lite krukblomma och en skål fylld med hennes favoriter :) Fast dom tog ganska fort slut, men de var inte bara mitt fel ;)
Men ute på äventyr var vi också. For till Nautanen eller hur de nu stavas, en aning läskigt. Men jag och Lotta ska då utforska stället lite bättre en annan dag. Vi for även till gammla barnhemmet också för att kolla om det var öppet där, vilket det inte var. Det är ett kusligt ställe alltså. Dit vill jag in och kolla lite. Sen raggade vi på stan lite, stod stilla vid statoil och kollade på alla roliga människor och skrattade. Vi kom även fram till vad dagen i-lands problem var ;) Haha.
Imorgon ska jag bara ta de lugnt, passa på att sova ut lite.
Men jag måste ju berätta att jag har köpt en ny fin men lite annorlunda sak, en grönrutig lång skjorta från Lindex på rea för 209 kr och ett gulligt smalt litet svart bälte från Dollarstore för bara 10 kr. Hittande ju så klart lite annat smått och gott på stan, men inget direkt värt att näma. Hade förresten på mig skjortan och bältet ikväll tillsammans med ett par leggins.
Rätt nöjd med mina köp även om jag kände mig som en skogshuggare ;b
Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla tv som vanligt.
Sov så gott. Puss&kram!

Här kommer lite bilder :D
mela satt också dära hade det bekvämt i framsätet ;)

Känn lugnet ;)

Idag har det varit en otroligt lugn dag. Bara varit i skolan, kom hem och åt och vilade, sen for jag till min kusin Eva och var barnvakt till hennes dotter Kristine. Och det enda vi gjorde typ var att kolla film, sen somande hon så sött och snällt medans jag kollade idol :) Synd bara att jag missade top model för de var ju makeover idag.
Imorgon blir det att fara på stan efter skolan. Lotta fyller ju år idag så på lördag blir det att fira henne :)
Min mormor skulle också ha fyllt år idag... Men hon dog 2004 den 19 januari. Jag saknar henne så!
Har ingen aning annars vad jag ska göra ihelg, men något hittar man väl på.
Nu ska jag ta och göra någon god macka iaf med tomat på, mums ;)

Puss&kram

Gör mig en tjänst & skjut mig, snälla

Fyfan vilken dag... Värsta i mitt liv, njaa men helt klart tung. Den började ändå rätt bra, men kändes nästan som att jag skulle bryta ihop i skolan. Tårarna brände bakom ögonlocken och klumpen i halsen ville inte försvinna.
Folk tror säkert att mitt liv är en dans på rosor och att jag bara är känslig och överdriver.
Men igen förstår mig eller vad jag går igenom.. Att få höra de där sakerna varje dag, det börjar ta på en till slut och jag förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna att höra sådant hela tiden. Jag önskar någon kunde förklara..
Känns som att jag vill krypa under täcket och stanna där tills allt blir bra. Men då lär jag få syrebrist och dö ;P Haha.
Fast i och för sig så känns det som att det inte skulle vara så hemskt faktist.

Känner mig väldigt ensam..
Men fick höra något som gjorde mig glad för en liten stund i alla fall. Längtar tillbaka i tiden...
Fast tänker nog försöka se mot en ljusare framtid, hoppas på en om inte annat ;)

En bild jag tog på väg hem från findland för någon sommar sen.

It's all about he said she said bullshit

Finns det nå värre än när folk snackar skit? Jag är så jävla less på det alltså!
Kan inte alla bara sköta sitt och ge fan i andras liv?! Det angår ju ändå inte dom.
Några saker jag vill veta är, vad är det för fel med att ha vänner från det motsatta könet? Varför ska det vara ett sådant stort jävla problem? Ska man verkligen behöva välja mellan sina vänner och den man älskar, nej absolut inte.
Visst, svartsjuka är ett slags tecken på att man älskar någon, men de får inte gå för långt.
Jag vet vad jag pratar om, jag har varit i ett sånt jävla förhållande vars jag var väldigt svartsjuk och jag fick inte ha några manliga vänner.. Medans han skulle få ha kvinnliga. Konstigt att man blir svartsjuk?
Men inget jävla förhållande fungerar om man inte kan lita på varandra, det är bara så.
Och då menar jag mellan vänner också..

Tappat hoppet

Vad gör man när allt känns värdelöst, alldelens för komplicerat och meningslöst?
När allt man gör känns fel, inget går som det ska och när man har tappat hoppet?
Så fort när allt känns så där bra, börjar allt jävlas igen. Får den där klumpen i bröstet och man börjar minnas.
Minnas allt det som får en nere och känna "ne nu ger jag upp"...
Kan inte komma ihåg sist jag kännde mig så där riktigt barnsligt lycklig.
Men kanske måste flytta ifrån den här jävla staden om man ska finna någon lycka över huvud taget.
Det värsta med Gällivare är att alla tror att dom vet så mycket om en, till och med det man inte ens hade en aning om själv.
Fast vet inte om det är så mycket bättre någon annanstans heller, idioter finns överallt.

Före och efter

Hann aldrig skriva igår. Men nu har jag massor med tid.
Igår så färgade Linn håret på mig. Det blev en fin färg men vet inte om jag passar i det.
Idag har jag bara hunnit vara i skolan, sen for jag till Emma som bjöd mig på mat och sen bara varit hemma.
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hoppas det blir att fara ut med Vicky :)

Jag är så leds på att ta all skit nu alltså.. Så nu skiter jag i det, tänker säga hejdå för alltid.
Inte mitt fel att det blir så, det är bara dags att gå vidare.
Det är tur att jag har vänner jag kan prata med i alla fall. Vad skulle man göra utan dom?
Ni är bäst ;)

Har kommer bilderna jag har lovat i alla fall :D Skriv vad ni tycker.
Ljust och nyklippt Mörkare färg
(Lyckades inte få in en bild där vars jag inte hade klippt mig, min dator krånglar så)

Tur att mitt hår växer fort

Var ju till frissan idag och gissa vad, jag blev inte nöjd. Oväntat va? ;P
Människan förstod inte alls av något vi prata de om innan. Jag sa att jag gillar min "sidolugg" och att jag vill ha den så och ändå går hon och ändrar den. Tänkte att hon bara skulle puttsa till den och när jag öppnar ögonen, vilken besvikelse :b Och inte vågar jag ju säga att jag är missnöjd heller..
Jag skulle ha lyssnat på de jag sa till mig själv för några år sen när jag klepp mig just där, att jag aldrig skulle gå tillbaka dit. Men nu vet jag till nästa gång och de gånger farmöver :) Tur att mitt hår växer fort!

Efter jag hade klippt mig gick jag och Åsa och åt på MD's, sallad blev det och gott var det.
Efter det så gick vi till Linn. Jag somnade på hennes soffa och sov rätt länge, medans de toppade Åsa lite och grejade med annat. Önskar att de hade väckt mig eller jävlas med mig så jag inte hade vela sova haha ;)
Men tycker vi ska ta de där terepet någon kväll.

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och kolla en film. Tänkte försöka somna lite tidagre ikväll, men klockan har redan hunnit bli mycket.
Jag lägger väl kanske upp blider på ny frillan imon, så får ni gärna säga vad ni tycker :)
Godnatt och dröm söta dörmmar!

The bright side of life

Då var kvällen här igen. Sitter här med te och en macka och funderar lite.
Har haft många tankar som har simmat runt i mitt huvud idag. Har inte ens kunnat koncentrera mig i skolan.
Jag önskar att jag hade gjort många saker och ting annorlunda, sett saker för vad dom verkligen var och är.
Då hade man kanske sluppit all skit som har hänt.
Det känns hur som helst bättre nu när jag har fått prata lite om vad som snurrat i mitt huvud med Linn. Hon har som alltid bra saker att säga så man börjar tänka positivt.
Men de är ingen ide att fortsätta grubbla på allt, utan istället försöka se framåt :)

Imorgon ska jag klippa mig ^^ Spännande, men jag brukar oftast vara ganska missnöjd innan jag har vant mig haha ;)
Hade varit roligt om man hade hunnit en sväng på dollar store också som de precis har öppnat här.
Det är ju faktist sveriges största.

Har förresten gjort en facebook nu också :) Alla har som de istället för pixbox nu för tiden. Man måste ju hänga med haha ;) Nemen nu måste jag krypa ner under täcket, börjar faktist 8 imorgon..
Sov så gott, puss&kram

RSS 2.0