Hittade en låt



En intressant och rätt så bra låt enligt mig :) Den blir super bra när den har gått till 7:19! Mmmm lovin' it ^^


Att fara eller att icke fara, de är frågan!

Jag funderar på att fara ut på fredag men jag har hållt på och krångla så jäkla mycket på den senaste tiden på jobbet, om jag kan börja tidigare och byta dagar hit och dit pga födelsedagar osv.. Tror inte att de uppskattas, så funderar på att skita i det och kanske vara chaufför istället. Fast samtidigt så tror jag att de skulle vara väldigt roligt att fara ut.. Får klura på det ett tag till :)
Idag har jag tränat, hjälp Linn med att sortera papper på firman, kollat Idol och diskat värsta stora disken som jag har samlat på mig. Nu ska jag bara slöa resten av kvällen/natten :) Kanske man slår igång en film.
Imorgon blir de att träna och mest troligt kolla en film med Linn som vi hade tänkt se idag men de hann vi inte göra. Annars vet jag inte (:
Nå men nu ska jag kila..
Puss /Alex ♥

He he

Igår var en lyckad kväll även om det alltid spårar för mig ;P Vi firade att Linn har fyllt 20 så de blev fest hemma hos henne och Daniel, sen blev det krogen. Fick i mig för mycket alkohol som vanligt nu på den senaste tiden.. Men tar kanske en revansch nästa helg ;) Hojj, är öm i hela nacken och har ingen aning om varför..
Just nu kollar jag The Dudesons in America och bara chillar. Tror de blir en tidig kväll i kväll, är som lite trött och småseg :P Men nu ska jag se om de finns nå gott att äta.
Puss /Alex ♥

Tung dag imorgon..

Idag har jag fått jobba lite extra, från 10 till 15. Sen har jag varit med Linn på stan en snabb sväng, så for vi till henne och fikade lite, sen blev de att fara hem och kolla idol och lite annat roligt.
Imorgon ska jag jobba från 10 till 22, 12 timmars med andra ord.. Det som motiverar mig är ju så klart pengarna ;) Det kommer nog bli en mycket tung dag. Man brukar ju bli less redan efter 4 timmar så haha ;b Jag får ta och ladda upp med Berocca Boost och lite andra uppiggande saker! Hinner nog inte göra så mycket mer än att jobba eftersom  jag kommer vara rätt trött :P
Fredag så ska jag tvätta lite kläder, ska på jobbintrevju och jobba från 18 till 22. På lördag är jag ledig och då ska vi fira Linn med lite käk, alkoholintag, singstar och kanske krogen :D Vi kommer ha jäkla roligt med andra ord!
Söndag blir de nog bara att vara bakis och så jobba från 18 till 22..
Nu ska jag ta och hoppa i säng så jag orkar med morgondagen, men först ska ni få höra på en liten låt som bara är för underbar.
Puss /Alex ♥


Time all alone when i break, controlling my breath for my own sake

Tänker, funderar, grubblar, undrar, reflekterar och filosoferar...
Måste allt vara så komplicerat :b

Har skjutsat mamma idag till lassa så nu väntar jag på att hon ska ringa och säga att jag ska hämta henne. Jag har köpt ett kort och blommor åt henne som står fint på köksbordet när hon kommer hem. Hoppas hon blir glad :)
Imorgon fyller Linn 20, så då blir det att fara ochg gratta henne och käka smörgåstårta och massa annat mumsigt som hon har bakat (: Det kommer nog vara en jäkla massa människor som ska gratta henne så jag far nog dit på dan när dom flesta är på jobbet.
Vet som inte riktigt vad jag ska hitta på idag förutom att fara till Linn en sväng i alla fall och ta en kaffe.. Kanske man bara chillar hemma. Fast har en disk i diskhon som väntar på att bli diskad... Sen så hade jag ju kunna dammsuga också, men jag får se ;b
Det ska bli roligt och få se vad man får i lön den här månaden, om man kommer klara av alla räkningar och om man får en slant över. Dundret skulle ju i alla fall höra av sig i veckan, hoppas! Grand verkar då inte höra av sig över huvud taget. Jag tycker ju som att man kan ringa eller skriva ett mail liksom och säga "tyvärr så har någon annan fått jobbet".. Menmen.
Nåmen nu ska jag ta och göra något fast vet inte vad än :P
Puss /Alex ♥


12 November ;)

Idag har jag haft fredagsmys med Linn :) Daniel gjorde oss sällskap efter ett tag och då blev det filmtittande.
Igår kväll efter jobbet började jag kolla Idolavsnitt jag har missat och det slutatde med att jag satt och kollade i tre timmar ;) Så kom jag på en asbra present till Linn nu när hon fyller 20 den 21 september, jag och hon ska till Luleå den 12 november och kolla Idol! :D Jag var ju så klart tvungen att höra med henne om hon vela för annars hade man ju bara kastat pengarna i sjön, men hon vela så nu har jag bokat biljetter. Blir nog att sova på hotell över natten och de är ju nice för då kan man ju ta någon cider och så där ;D Åsa ska också vara med på den presenten men eftersom hon är i Stockholm och det blir lite för dyrt för mig och Linn att åka dit, så blir det att bara jag och Linn åker till Luleå. Men det blir nog askul!
Imorgon  blir det att fara och fira att Sandra Landström fyller 20 :) Hon ska ha lokalfest så blir nog jäkla roligt, kul att jag fick komma (: Jag ska ha på mig mina nya pumps som jag köpte i Bulgarien, leggins, ett vitt linne, kavaj och ett "radband". Längtar ^^ Jag, Linn, Danne och Robbe tror jag ska börja hemma hos Linn och Danne, sen bär det av till festen.
Linn ska även färga mitt hår imorgon på dan. Blir att göra några blonda slingor så jag får bort lite av utväxten. Hoppas det blir bra. Vill ju inte bli för ljust och vill som ändå ha kvar utväxten :) Bara göra det lite jämnare och så man får bort "randen".
Nånå, ska väl sitta här framför datorn ett tag till och lyssna lite musik. Så blir det väl att kolla tv ett tag.. Sen blir det att sova lite så man orkar med morgondagen ;) Nattinatti!
Puss /Alex ♥

I'm not alone 'cause the tv's on yeah

Nå idag har jag inte gjort så mycket. Vaknat i tid, promenerade med mor och Akilles, käka middag hos mor och far, for på expert med far, bakat ananaspaj, varit hos Linn & Danne och käkat bullar och kolla Idol. Nu sitter jag bara här hemma framför datorn och har tvn igång så där i bakrunden..
Fick till och med bullar av Linn :) Nå är de jäkla gott med hembakta bullar måste jag säga. Imorgon blir det att mumsa i mig pajen! Fast Linn skulle nog hjälpa mig och så kanske man får mer besök, slår på en panna Gevalia så får man ju se ;) Hehe. Så måste man ju bara se Idol imorgon också.
Sen så undrar ju jag varför man alltid vill ha de man inte riktigt kan få... Så irriterande! Det spelar ingen roll om det handlar om en pizza när statoil har hunnit stänga, armbandet man inte har råd att köpa eller killen som först verkade vara intresserad men sen tappa intresset eller som är liiite upptagen. Men det kanske är just därför man vill ha det så mycket..? Någon som har ett svar på detta? ;b
Nånå, nu tänkte jag ta och läsa lite bloggar själv hära. Godnatt!
Puss /Alex ♥



En låt jag lyssnade på mycket förut :)


Watch out for the traitors

Jag vet inte vad det är med mig.. Är jag på väg i min årliga höstdepp eller skapar jag mer problem för mig själv än vanligt? Jag tvivlar på mig själv och andra, vet nästan inte vad jag ska tro om saker och ting. Det känns som att jag står och trampar på ett och samma ställe hela tiden... Men vad fan ska man göra åt saken? Man kan bara leva en dag i taget, ingen vet vad framtiden har förberett för oss.
Just nu sitter jag bara hemma och njuter av hur fint det börjar bli här och lyssnar lite musik. Köpte en bokhylla, en golvlampa, en tavla, sängkläder, kuddar, blommor, bestick- och slevburkar och annat smått och gott på IKEA igår :) Så har jag bytt soffa, fått hit min matta och fått upp lite prydnadssaker. Nu ser det officiellt ut som ett riktigt hem! (:
Snart måste jag ner i källaren och ta upp mina sängkläder som hänger på tork.. Alltså den där källaren ser ut att vara tagen direkt från en skräckfilm, fel att göra den lite trevligare och ljusare ;P Haha. Så kanske jag i alla fall slipper vara rädd. Hojj, man skulle inte ha börjat kolla skräckfilmer när man var yngre..
Nå men nu ska jag koncentrera mig på musiken jag lyssnar på.
Puss /Alex ♥



En mycket bra låt!


La la la

Är lite trött efter en sen natt med filmtittande och mys. På morgonen ringde Ninni och bad mig komma tidigare på jobbet för att Marianne mådde dåligt och jag velade vekrligen inte kliva upp ;b Sen så har det varit väldigt många kunder på OK idag, med andra ord så har det varit lite stressigt. Kände att huvudvärken var på väg men det gick över när jag fick lite mat i magen :) Men självklart ska det komma in någon surgubbe som är så otrevligt som han bara kan så man känner för att skrika..
Nu sitter jag bara här hemma och tar de lugnt, kollar lite serier på Comedy Central. Funderar på att slå på en film, men samtidigt känns de så tråkigt att kolla en själv.. Filmen är nog lika bra i alla fall ;b
Imorgon kommer både Åsa och Lotta hem :D Hoppas man hinner träffa dom båda innan jag börjar jobbet, eller om någon av dom orkar umgås när jag slutar. På söndag ska jag och Åsa ha filmmys på tu man hand i alla fall ;) Käka chips och andra onyttigheter!
Blev inte att fara till mamma idag heller för att lägga upp lite bilder från Bulgarien, får försöka hinna med det imorgon.. Nu ska jag ta av mig mina så väldigt fina arbetskläder och kolla om det finns nå bättre än Monk att se på :b
Puss /Alex ♥

Heeeej

Då var man hemma igen. Först kändes de skönt, men nu känns de inte så bra längre.. Jag har som inge kul här ensam i min lägenhet. Tror det är där felet sitter. Menmen, man vänjer väl så småning om. Man har ju inte varit ensam knappt en sekund i en vecka :P
Bulgarien var underbart :) Lite regn men annars bra. God mat, bra shopping och trevligt har vi haft de även om vi har haft olika åsikter. Nästa gång far jag inte med någon som är över 50+ och helst med människor som inte röker ;b Har varit en passiv rökare väldigt intensivt den här veckan, nästan så jag mådde lite illa dom första dagarna. För där får man ju röka inomhus..
Tänkte ta och lägga upp lite bilder imorgon för mamma har kameran och måste göra det där eftersom jag har mobilt bredband som man laddar :P
Snart börjar Idol och det ska bli kul :) Det är något som jag alltid följer, eller försöker i alla fall. Blir väl att dra fram Ben&Jerry's och mysa här ensam. Har ju köpt lite godis också ^^ Imorgon blir det definitivt att träna och försöka vara lite hälsosam framföver haha. Har bara ätit och ätit en hel vecka och nyttigt har det inte varit ;D
Nånå, nu ska jag återgå till mitt tv-tittande..
Puss /Alex ♥



När jag hör den här låten kommer jag tänka tillbaka på när vi var i Bulgarien, den spelades typ hela tiden :)


RSS 2.0