2 snabba!

Nu är de bara två skift kvar till semestern, som jag har längtat! :) Och bara tio dagar kvar tills de bär av till Rhodos hehe. Tiden går som fort. Och inte har de blivit någon riktig sommar här ännu så då känns de extra bra att man ska utomlands en vecka :)
Sen till helgen är de ju Kiruna festivalen, men som de ser ut nu blir de bara att vara där lördagen. Ska bli roligt!
Annars så är man Iphone ägare nu ;) Men de var då jäkla krångligt när man inte kom ihåg att man måste ha ett microsimkort hehe. Men de trillar ner i brevlådan snart så då är de bara att fixa de där med inställningarna (eller vad man nu ska kalla det) när man startar telefonen, vilket jag garanterat behöver hjälp med. Tur att de finns många som vet hur man gör för jag suger verkligen på sånt där, speciellt när allt står på engelska..
Resten av dagen ser de ut att bli en sväng till Tjotti och en fika med Emma innan hon drar tillbaka till Stockholm igen :)
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain

Trött

Är riktigt trött efter att ha kört två tränings pass både igår och idag. For på ett fysio cross pass vid tolv Med Erika, solade efter de och sen så har jag och Vicky varit och tränat nu på kvällen :) Imorgon äre bara att kliva upp halv nio för att fara på gymmet med Erika! Tror jag håller på att bli en träningsnarkoman ;) Men man hittar som orken när man har två stycken som vill ha med mig och träna. Sen sover man så gott när man har tränat hårt och de är väldigt skönt eftersom jag har haft lite problem med sömnen.
Nu är det inte länge kvar tills de är dags att börja rulla mot Luleå, hoppas på planet och landa i Rhodos! ;) Tänker på det typ hela tiden haha. Snart får man börja packa, vilket alltid är en kamp med sig själv om vad som ska får följa med. Fast kul är de ju också.
Nu ska jag ta och bädda ner mig och försöka sova så man orkar upp imorgon, vill inte försova mig igen!

I wooork ooout!

Idag har varit en sån otroligt bra dag måste jag säga :)
Först och främst har jag varit ledig, besiktade bilen och dom sa att den är som ny, Erika bjöd på lunch och där kommer de fram en kille som känner henne och jag får en komplimang, fikade med Linn och lilla Emilia och hade väldigt trevligt, tränade med crosstrainern och körde styrka sammanlagt ca en timma, käka hos mamma och pappa och bara tog de lugnt en tag, sen så for jag och Vicky till backhoppan och tränade och så snurra vi lite i min fina bil :)
Nu har jag käkat Keso med lite bär och nötter och duschat, så nu tänkte jag ta och lägga mig i sängen och kolla lite serier och bara ta de lugnt innan jag ska sova. Tror jag kommer sova riktigt gott! Men lär ju ha träningvärk imorgon ;)
Morgondagens schema kommer bestå av ett fysio cross pass med Erika, fara och säga hej hos mamma och pappa med Linn och Emilia, sen ett gympass med Vicky och sen så får man se vad som händer och sker. Känns bra att börja träna så pass mycket, då kanske man håller sig borta från alla onyttigheter också :)
Sen jobbar man resten av veckan.. Men får ha semester i tankarna! Inte så länge kvar nu.

Grubbelgrubbel

Jag förstår inte varför jag måste grubbla så mycket, när de inte ens är över något viktigt.. Jobbigt när man inte kan sova. Gissar att de kommer bli en till sån natt.. Men hann i alla fall komma fram till vad jag ska fortsätta tatuera på armen i natt :) Längtar! Får se då vad jag kommer fram till i natt ;)
Men nu är de dags att sätta fart med träningen på riktigt, inga fler jag orkar inte idag för att jag har jobbat. Nu är de ju faktiskt mindre än en månad kvar tills vi åker ;b Sen vill man hinna bli fin innan sägongen för kjolar, klänningar och shorts kickar igång!
Sen så råka jag klicka hem lite mer saker när jag inte kunde sova och efter jobbet hehe. Bland annat några säsonger av The big bang theory för de var rea på cdon, sen det här från hm:

Har ingen bra sommarjacka som man kan ha på de lite kallare kvällarna förutom min slitna och väldigt gamla skinnjacka, så tror den där blir perfekt! :) Sen har jag en liknade kjol fast i jens men den är felsydd och inte så bekväm, så då blir ju den perfekt ;) Beställde en baddräkt också men ångra mig och tog bort den. Måste ju hejda mig lite i alla fall hehe.

Hähä

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2012&m=jul&d=7&h=0&mi=0&t=Rhodos-1t2t5&yn&c=pi&mc=no
Bara för att jag känner att jag måste skryta lite ;)
Sen så var jag lite busig idag och beställde denna fina sak :)

Behöver som en större och rejäl väska, speciellt när man ska hålla på och resa. Ocvh jag gillar ju svart, "skinn", adidas och roliga tryck så den var som perfekt till mig :) Var lite sugen på en röd också men svart blir inte lika skitit.
Annars så funderar jag på att dra till Kirunafestivalen, man måste ju nästan. Men man hinner ju fundera ett tag till :) Över en kväll blir det hur som helst!

RSS 2.0