DygnettengyD

Har vänt på dygnet.. Så på sätt och vis är de väl tur att man börjar med em på fredag. Börjar få lite av den där känslan av att nå hade jag kunna ha semester lite längre, men samtidigt är de inte så roligt när alla andra jobbar :P
Idag har jag inte gjort så mycket. Kollat The big bang theory hela morgonen, varit och joggat en timma, varit och sagt hej på jobbet, ätit med min bror och sen har jag kollat The big bang theory hela kvällen :)
Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska hitta på..
Ibland vill jag flytta härifrån, finns ju inget att göra i den här stan. Men man är väl för feg för att göra det :b
Har funderat på att köpa en gitarr och lära sig de, då har man ju lite sysselsätting ett tag framöver haha. Har ju som vela lära mig de ett tag nu.
Ne om man kanske tar och kollar lite mer tbbt och försöka bli trött så man kan sova!
Godnatt!

Ågren

Varför ska man dricka alkohol egentligen? Är de värt de när man har den här ågesten efteråt? Visst kan de vara kul, men man förlorar ju omdömet och gör/säger saker man inte borde. Alkohol kanske trots allt är till för att drickas i skogen men vänner som bara tycker de är kul när man gör bort sig ;)
Ikväll blir de inte att göra mycket, fara och köpa nå onyttigt och kolla dom två filmerna av Johan Falk jag har kvar att se. Och ågren håller ju mig sällskap så behöver inte känna mig så ensam :b

Movie

Idag har man inte gjort så mycket. Vaknat sent som vanligt, käka frukost, städat lite, käka middag hos föräldrarna, varit en snabb sväng med Erika till tjotti och snart blir det att kolla film med Patrik :)
Snart börjar man jobba vilket känns tugnt men ändå skönt på nå vis. Då har man i alla fall något att göra om dagarna :) Och att pengarna börjar rulla in som vanligt är ett stort plus!
Imorgon ska jag umgås med Åsa innan de är dags för henne att rulla tillbaka till kiruna :)

Rhodos var galet

Då har man hunnit vara hemma i ca fem dagar, Vicky smitta mig med en jäkla förkylning haha :) Först idag börjar jag bli bättre.
Rhodos var helt galet på bra och dåliga sätt! Hade sjukt kul på kvällarna på bargatan, närmare 40 grader varje dag och de var inte svalt på kvällarna. Fast man hade shorts och linne svettades man.
Blev av med min nya iphone kvällen Grabbarna Grus hade Traffic Light festen.. Tur att man har drulleförsäkring på hemförsäkringen, så jag får en ny men självrisken ligger på 1500 kr :b Bättre än att behöva köpa en till orginalpris iaf :) Man får ju skylla sig själv när man tar med sig telefonen.
En vecka räckte bra, men sista kvällen känndes de ändå tråkigt att behöva åka hem.
Igår for jag till Kiruna och hälsar på Åsa :) Funderar på att fara hem idag men de är bara för att jag har så tråkigt nu när hon är på jobbet, hon slutar först vid sju.. Fast kanske väntar till ikväll så man hinner umgås med henne lite mer.
Har lite mer en än vecka kvar av semester, känns sorgligt ;) Fast samtidigt ska de bli skönt att återvända till verkligheten! Man gör inte så mycket på dagarna när alla andra jobbar, sover typ haha.
En bild från Rhodos bilder från Traffic Light festen, jag och Vicky syns där i vimlet.
Jag från en av dom sista kvällarna ute i nattlivet i Rhodos.

Packa packa packa

Hatar att packa inför att resa! Det ger mig ångest.. Vill ha med allt men ingeting :b Slängt ner allt som är "fint" och måste sen rensa bland det och då har jag tvättstuga imorgon också, så då kommer de dykna ner lite annat. Många skor vill med men dom väger så måste välja med omsorg.. PUH!
Bjuder på en bild från Nautanen, var och romenerade där med Erika och Johanna :)
Sometimes we put up walls, not to keep people out
But to see who actually cares enough to break them down

Kirunafestivalen

Det här varit en bra helg här i Kiruna, inte för att jag han se så många artister (som vanligt) men öltältet levererade haha ;) I fredags hann man i princip bara komma hit, fixa sig, börja dricka och sen var de bara att dra ner till området, så for jag och Patrik på krogen och hann vara där 45 min innan dom stängde. I lördags så blev de förfest hemma hos David och Elina, en aning för mycket att dricka.. Så promenaden ner till området den kvällen var behövlig hehe. Satt mest i öltältet, hann se lite av Europe iaf men man hörde ju mycket av de andra ;) Blev krogen även då. Var som fint att de var gratis att gå in på krogen :)
Är fortfarande kvar här i Kiruna, jag och åsa bara mös igår med en massa gott! Blir att eventuellt att fara hem ikväll eller imorgon på morgonen. Måste ju börja pack inför Rhodos eftersom vi åker på lördag! :D

RSS 2.0