16:39 lördag

Ska snart äta blodpalt, kanske inte det godaste men nå går det att äta.
Igår hade jag ändå det trevligt, på krogen var det väldigt roligt men blev att fara hem lite tidigare än vad jag brukar. Men det var självklart värt det ^^ Slapp dessutom baksmällan.
Idag består kvällen av plugga, kolla film, äta gott och bara mysa. Skönt som tusan!
Efter praktiken ska jag fan sätta igång med träningen alltså, det börjar bli väldigt behövligt.
Blir inga bilder idag för jag glömmde så klart kameran och Emma har inte lagt ut sina bilder, så kunde inte sno dom ;) Men ska göra det så fort hon lägger ut dom haha.
Nu ska jag kila. Puss&Kram /Alex

Så där ja

Nu har jag hittat linnet iaf :) Är färdig fixad and ready! Humöret börjar bli lite bättre också som tur är.
Kvällens outfit blev ett långt svart tubtop från Gina, ett par bruna stuprörsjeans också från Gina, en guldigt brett armband även det från Gina om jag kommer ihåg rätt och sen ska jag antingen låna ett par svarta pumps av Emma eller ta mina egna ;P Jag får väl lägga upp några bilder imorgon för ids då inte fota några nu.
Ska ta och spela Lite Guitar Hero nu ^^ Ha det så roligt ikväll!
Puss&Kram /Alex

Nu är jag leds på allt..

Alltid något man ska oroa sig för, FAN! Är så jävla leds... Så jävla typiskt att man ska ha något att tänka på nu när man ska ut och ha roligt med sina vänner. För med alkohol i kroppen så styr man ju inte riktigt över sina tankar och handlingar. Men jag för försöka, försöka hålla humöret på topp..
Men hittar jag inte linnet jag ska ha på mig ikväll kommer jag inte vara så jävla glad. Då kanske jag till och med skiter i allt och stannar hemma och köper mig nå fett och gott i stället. Patetiskt kanske menmen.
Måste köpa nya kläder men med vilka pengar, hojj.
Nå väl nu ska jag söka den förbannade tröjan och kanske ta och äta något.
Puss /Alex

Jag är leds på mig..

Det måste vara något allvarligt fel på mig... Så fort allt börja kännas bra gör jag så jag mår dåligt, jag kan inte bara njuta så länge det varar utan ska börja intala mig själv att snart kommer något dåligt hända eller låter något gammalt påverka mig. Om jag inte slutar med dessa fasoner får jag fan ta och söka hjälp. Men alla är väl mer eller mindre sjuka i huvudet, eller?

Imorgon blir det fest! Vi ska ha så jäkla roligt hos Linns bror. Roligt att fara ut med lite nytt folk, men ändå med sina närmsta vänner och mina party brudar :D haha. Min vi skiter i temat på Studentfest-temat.
Väntar på att Lotta ska komma förbi. Var som ett tag sen man såg henne. Men hon har ju haft praktik i Jokkmokk så. Vi ska väl dricka kaffe och surra om imorgon :) Hoppas att hon följer med.
Nå men nu är det dags att kila. Puss&Kram /Alex

på tjejmiddag

Guitar Hero!

Jag måste tyvärr meddela att jag har blivit en nörd.. En Guitar Hero nörd... Ack! Men vad kan man göra  ;) Då har man ju sysselsättning i alla fall.
Fast det finns vettigare saker jag hade kunna göra, som att skriva klart min engelska ;b
Nu är jag trött som tusan och trött i armarna och handlederna. Imorgon ska jag till skolan för det är några från olika högskolor typ som ska babbla en massa, så ska vara där kl 8.30. Skönt att slippa praktiken men jobbigt att kliva upp tidigare. Fast idag var jag ju sjuk, feber och så där *hosthost* ;) Haha.
Tror inte att jag blir frisk förrän fredag kväll, tss.
Fredagen kommer att bestå av förfest hos Linns bror Chrille och sen bär det av på krogen.
Undra om någon har lust att köpa cider åt mig, annars får jag väl gnälla på mor :P
Håller ju på att bli blond nu och just nu ser det fördjävligt ut.. Linn ska toppa mitt hår på torsdag så måste
nog färga lite till imorgon om jag lyckas skrapa ihop mig någon slant. För vill inte se ut så här när jag ska ut..
Nå nu är det dags att hoppa ner i sängen! Puss /Alex

Jag vill inte...

...tillbaka till praktiken. Får seriöst ont i huvudet när jag är där och sen finns det ändå inget att göra. Har typ dammtorkat, städat toaletterna, plockat in disk, frontat och plockat till i hyllorna, stå och fördriva tid och stått i kassan.. Kanske låter som en hel del, men ibland är det inte nödvändigt och inget som tar 7 timmar att göra.
Ihelg har jag varit kattvakt till min systers katter medans hon har varit i Umeå. Så har varit där och lagat mat, kollat film och bara myst med Sonny :) Maten jag lagade blev asgod hihi ^^ Men idag blir de från Dannes .
Senare så ska jag till Åsa och vi ska mixtra lite mer med mitt hår, ska blir lite ljusare som sagt. Får se hur det blir, varit ju inte så fult sist i alla fall. Förhoppningsvis blir de nå liknande resultat fast inte lika randigt :b
Till helgen som kommer blir det ju fest. Är ju studentfest med sport-tema, men vette tusan om jag ids klä ut mig. Hade ju varit roligt, är ju i såna fall om de jag ska ut med också gör det.
Nåväl, ska ta och plugga lite engelska som jag har skitit i för teorin, som jag förresten har klarat ^^

Puss&Kram /Alex

     

Vilken av dessa alla jävla färger passar man bäst i?


torsdag

Har haft praktik i 4 dagar nu.. Det är väldigt trevligt där men jag börjar bli väldigt leds... Har haft huvudvärk varje dag efter jag har varit där, ont i fötterna som tusan och otroligt trött. Vissa har ju tur som Åsa och får sluta 3 varje dag medans jag slutar 6 :P Menmen livet är ibland orättvist.
Har mixtar med håret igår eller snarare Åsa som gjorde det medans jag var lite nervös. Men tro det eller ej men det blev rätt bra förutom att de är ganska så randigt, men de är väl tanken med slingor. Fast det är ju inte så här jag ska ha det i fortsättningen ^^ Hur det kommer bli är ett mysterium.
Dans igår och dans idag. Men iadg blir det en halvtimma extra för vi skulle göra nå. Undra vad..
Puss&Kram /Alex

Fuckfuckfuck

Ja vad kan jag säga... Jag hatar sura gubbjävlar och mig själv lite just nu. Men sånt är livet, bara att bita i det sura äpplet eller nå :P Kommer fler chanser här i livet och livet har ju just börjat. Ingen ide att gå omkring och deppa för det gör bara så man själv mår dåligt.
Trevliga människor på min praktikplats, hoppas bara på att jag har nå annat att göra än att fronta och plocka till i hyllorna. Men chefen sa ju att jag skulle få lära mig kassorna i alla fall. Undra om det finns ett extrajobb där i framtiden ;b Men vill nog jobba med något annat när det blir att jobba en längre period.
Är trött som fan så blir väl strax att krypa ner under täcket. Längatar faktist efter lite sömn för dagen har varit utmattande..
Godnatt! Puss /Alex

stress och magont

Jag tror inte att jag har fått känna på riktig stress förrän nu. Igår hade jag till och med ont i magen för att jag var så stressad.. Ser inte fram emot imorgon, men det finns väl vissa saker som hade kunna göra det till en fantastisk dag. Fast praktik är ju aldrig rolig så :P Fast Lotta verkar se fram emot sin ;) Fast hon ska ju vara med en av hennes vänner på ett intressant ställe. Jag ska däremot vara på Expo, yeah!
Har pluggat hela dan fast bara teori dock, har till och med varit och övningskört. Varför kan jag inte vara bättre på att planera min körning..? Men jag får ta de lite lugnare så blir jag nog bättre på det. Hojj...
Imorgon fyller Emma Hägg år, ska väl kanske dit och fika efter praktiken. Vi hade det trevligt när vi firade henne i fredags, men tyvärr slutade kvällen lite tidigt. Men huvudsaken är att hon blev glad över presenten, vilket hon verkade bli ^^ Hihi.
Nu ska jag göra ett till teoritest. Så sov gott och dröm söta drömmar!
Puss&Kram /Alex

Älskad och att älska

Jag älskar dig är ganska kraftfulla ord med stor betydelse. Man ska inte missbruka det och inte säga det bara för att det ska sägas. Jag vet vad det innebär.. Men hur kan man veta helt säkert att någon verkligen älskar en fast någon säger orden? Man ska ju ta det på allvar, men jag tror många säger det utan att egentligen veta vad det betyder.
Men man ska våga chansa, inte alltid vara så rädd för att bli sårad för då kan man gå miste om mycket.

 

14 jan

Än så länge den här veckan har inte skolan varit så jobbig, rätt slappa dagar ändå. Imorgon slutar jag tidigare för jag ska iväg och göra halkbanan :) Ska bli roligt men läskigt. Och det blir bara närmre och närmre de 2 störst proven, jag vill så gärna klara dom! Hade ju som varit skönt att ha körkort under praktiken :b
Nåväl, idag har jag käkat pizza. Det var gott men tyvärr så hade den hunnit bli lite kall.. Snart blir det film dags med Åsa, undra vad vi ska kolla. Hoppas vi hittar nå bra, fast vi lär ju babbla rätt mycket eftersom vi inte har hunnit umgås så mycket ;P Det ska bli trevligt i alla fall.
Nu ska jag plugga lite mer teori och kolla när Sonny spelar NHL 09. Ha det bra!
Puss&Kram /Alexandra


Som alltid..

Nu börjar jag bli leds, riktigt leds... Leds på att plugga, leds på att alltid få ta skiten och leds på att tänka tillbaka på hur saker och ting har varit. Men nu förtiden är ju allt bättre även om jag är leds på allt det där. Jag vet vad jag har om jag säger så och jag vet vad jag ska vara rädd om. Allt annat är bara slöseri på tid.

Pluggade på rätt bra igår, känns som att jag fick mycket gjort även om det kanske nu inte var så mycket ;P Ska plugga massa teori snart och det är skönt att veta att jag behöver lämna in engelska uppsatsen först i slutet av veckan. Det här med teori ooch uppkörning närmar sig med stormsteg och jag känner mig allt mer stressad. Känns som att jag aldrig kommer hinna plugga nog mycket tills dess, i alla fall inte om jag sitter här och skriver ;)

Menmen. I helg kommer Lotta hem och Emma ska firas :D Emma fyller ju år på måndag, men hur rolig är en måndag på en skala från 1-10? Så vi tar väl firandet på fredag eller lördag. Blir en tjejkväll med mat och andra festligheter ^^
Nå men nu måste jag sätta fart. Puss&Kram /Alex

Mercedes-Benz

Jag vill ha en Merca! Eller 2 ;) Men en lite mer än den andra. Jag måste nog fjäska lite för pappa och kanske storstäda huset haha. Men de var ju inte så farligt dyra. Måste se till att klara uppkörningen och teorin!
Ikväll blir det väl att fara en sväng med Åsa och åka lite BMW ^^ Länge sen man umgicks med henne.
Sen ska jag nog bara vara hemma och mysa och förhoppningsvis orka plugga lite. Har som inte riktigt haft tid för det när man har vaknat just före tre :b Hade lite ångest när jag vaknade, jag hade ju tänkt att kliva upp kl tolv..
Menmen sånt är livet. Nu ska jag göra nå vettigare ;D Puss /Alex

Hungrig

Har varit hungrig hela dan känns det som, undra vad det kan bero på. Åt ju mycket frukost för en gångs skull.
Ikväll blir de filmkväll med Linn :) Sen måste jag se till att plugga teori! Känner mig så extremt stressad som jag säkert har nämnt tidigare :b Hatar att känna pressen av att måsta plugga, hatar att plugga haha.
Sen måste jag skriva färdigt uppsatsen om min engelska bok Misery. Filmen är rätt bra faktist, värd att se iaf.

en bra film

Vet inte riktigt som framsidan av filmen ser ut exakt så där menmen :)
Jag har ju tänkt att bli nyttig nu när skolan har börjat, men det startade inte så bra. Igår åt jag en kyckling och curry baguette till lunch och ikväll blir det säkert lite chips och grejer ^^ Man måste ju som bara ibland och jag är ju en riktig gottegris haha. Livet går ju trots all ut på att bland annat äta.
Nu ska jag ta och käka så jag blir av med hungern. Puss&kram /Alex

8 jan

Blir att man skriver allt mer sällan, men det är så jobbigt när mitt internet krånglar..
Tog en bastu med Lotta och Emma Dahlberg i måndags hemma oss Emma. Mycket trevligt måste jag säga, tog något glas vin och så där. Sen bar det av till krogen, för dom i alla fall. För mig blev det att fara hem..
Men lika bra det, hade ju väldigt roligt i lördags på krogen så. Och till helgen eller nästa helg blir det att fara på krogen för då ska Antonia firas för hon fyllde ju år på nyår :) Ska blir väldigt trevlogt och roligt!
Håller på att plugga teori, men var tvungen att ta en rast ;b Har varit och övningskört både med bilskolan och hemma idag. Imorgon blir det också så. Snart uppkörning och teori ju, läskigt och stressande!
Ska kila nu.. Puss&Kram /Alex


2 jan

Idag fyller min kusins barn Emilia år, ska dit och fika lite och så :)
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer och sker, men det blir att ta de lugnt iaf.
Emma ska nog ha sin födelsedagsfest mest troligt på måndag och då är det ju hela huset gungar på nex från 18. Men jag vet inte ännu om de blir någon krog för mig del.. Dyrt och överskattat haha ;b
Jaja, ska kila nu. Puss&kram /Alex

RSS 2.0