Stock i avloppet

Vi har då haft stock i avloppet och imorse stank de i hela lägneheten. Tur att dom hade fixat de tills när jag skulle kliva upp. Nu vågar man ju ha igång tvättmaskinen och diskmaskinen igen :) Hade inte varit så roligt att få översvämning ;b
Annars så har jag och Linn varit på Dollar Store. Jag köpte en burk till strösocker, 4 mindre skålar, hårklämmor, topps och tuggummi (: Sen for vi till Lotta och drack kaffe.
Ikväll känner jag för att ta igen helgen, köpa massa onyttigt och kolla film hihi. För från och med imorgon tänkte jag testa den här dieten när man inte äter nå kolhydrater ;) Har hört att den ska vara rätt effektiv, men frågan är ju om man kolla hålla borta de kilon man har gått ner sen.. Någon som har erfarenhet av den metoden som vill ge lite tips? Fast Lotta verkade ju veta rätt mycket så man kan ju alltid fråga henne (:
Nu tänkte jag försöka få liv i Sonny och sen måste vi fara och handla. Puss /Alex ♥



En väldigt bra låt. Länge sen man lyssnade på Metallica, men då bli de ju inte söderspelat. Hojj vad dom är bra!

Torsdag

Idag ska jag börja jobba kl 14 till 22, men egentligen känner jag ingen motivation att göra något alls.. Igår så jobbade Sonny natt och jag gillar verkligen inte att försöka somna själv :b Jag är så rädd av mig ^^
Eftersom jag jobbar till 22 så kommer man ju inte hinna göra så mycket idag. Man kanske ser någon film när man kommer hem eller så :)
Igår var vi och kollade på Linn tv som vi kanske ska köpa, men Sonny tappade intresset lite när den bara var 37". Men Linn ger ju oss ett jävligt bra pris, så vi får nog fundera lite till. Och i den här lägenheten behöver man ju inte så mycket större, men de hade ju varit tråkigt om man hade kännt att man hade vela köpa en ny i en snar framtid.. Och jag har ju inte råd att köpa den utan Sonny om man säger så.
Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig ready :P
Puss /Alex ♥

Städa

Idag har jag och Sonny städat lägenheten noga (de var mest jag som städade (;) och snart ska jag fara med Linn och städa på El&Kraft :) Sen blir de middag och sen mest troligt att fara till Lotta och ta en kopp te.
Annars har jag inte gjort nå, sovit till 2 typ ;) De var faktiskt länge sen man gjorde de.
Jag borde nog göra mig klar nu för Linn är nog här när som helst.
Jobbade hela förra helgen och så blir de ihelg också, jobbar till och med på torsdag. Längtar tills lönen kommer! Ska bli roligt att se vad man får. Hoppas jag också får jobba lite mer den här månaden också som Emil har sagt att jag möjligtvis ska få göra.
Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, får se vad dagen bjuder på :) Men har lust att hitta på nå roligt, men de är också svårt när man inte har nå pengar :b Nånå..
Puss /Alex ♥

Fettisdag

Funderar att baka semlor idag, men väntar på att Sonny ska sluta jobbet så får han följa med och handla ;) Är inte världens största fan av mandelmassa så tror de får blir vaniljkräm istället i såna fall :) Enda jobbiga med att baka semlor är ju att de ska hålla på att jäsa så länge :b
Annars har jag väl planerat att umgås med Lotta idag, för de blev ju inte går. Och man får väl se vad vi hittar på :) Jag och Sonny har ju köpt filmen Fame och Sonny var väl inte så sugen att se den, men Lotta hade ju redan sett den. Stora problem man har ;)
Sen så har jag insett att min bästa vän och min största fiende är jag själv.. Fast de är väl inte bara jag som känner så ibland? ;b Men jag tror de gäller alla människor egentligen för man skapar ofta sina problem själv med hjälp av sina tankar och sen i slut ändan kan man alltid lita på sig själv om man tar sitt furnuft till fånga. Har jag rätt? Sen så har jag insett att den musik jag lyssnar på påverkar mig rätt mycket också känslomässigt :b Hehe.
Nu ska jag kolla tv eller nå. Puss /Alex ♥



En mycket bra låt!



Hörde någon av hennes låtar på radion för någon dag sen. Tycker att låtarna är härliga, texterna är bra även om de är lite udda. Hon påminner mig om Lisa Ekdahl och henne har jag tyckt om ända sen jag var liten :)

Måndag

Denna dag känns som... jag vet inte, bara blää.. Jag har väl vaknat på fel sida ;) Men då har man haft ont hela natten också :b Sen så har jag inre ätit frukost heller ännu och då kan man ju bli lite grinig.
Annars sitter jag och kolla Oprah och det händlar om kvinnor som har druckit och kör med barn i bilen, mycket intressant och hemskt är det.
Sonny har just kommit hem från jobbet. Han har jobbat förmiddag och då börjar han 5 på morgonen och slutar vid 2 :) Så nu tänkte jag gå och kramas med honom lite, hihi.
Puss /Alex ♥

8 timmar

Jag får äntligen jobba lite 8 timmars skift, så man får ihop lite pengar ;) Idag blev de från 14 till 22 och imorgon blir de från 9 till 17. Men nå känns de ju i knäna när man inte är van vid att vara på benen så länge, men nå ska jag bli van vid det också (; Fick veta att jag mest troligt får jobba lite fler timmar i mars också eftersom Emil ska vara pappaledig då, så de gillar vi.
Sonny har ju börja jobba åt Schaktteamet, så igår och idag har han åkt med för att lära sig lite. Han valde själv att åka med på kvällen så de betyder att han kommer hem först vid tolv :b Får se då när han ska börja köra själv :)
Annars har jag inte så mycket att göra.. Kollar So you think you can dance och känner ett behov av att dammsuga, men man kan ju inte göra det eftersom våran granne har ett litet barn som antagligen ligger och sover nu :b Och för övrigt längtar jag till sommaren även om jag kommer jobba mesta delen av den :P
Puss /Alex ♥

Step up

Sonny är och jobbar så jag bestämde mig för att äta Ben & Jerry´s och kolla en film. Det blev Step up 1 eftersom jag inte hittar Da Vinci Koden, men inte ångrar jag att jag såg den istället ;) Jag tror inte det finns nå bättre än en riktigt bra dansfilm alltså, jag blir helt till mig! Någon som kan tipsa om några fler bra dansfilmer?
Vad måste man göra för att bli en bra dansare.. Flytta södet ut? Flytta utomlands?? Jag vill verkligen börja dansa här hemma igen och det ska väl inte vara så omöjligt. Saken är ju bara den att här i Gällivare finns det ju inte danslärare som kan många olika danser, för jag vill ju lära mig allt möjligt. Här finns det Streetdance typ, fast de är ju ändå de jag är mest intresserad av :) Jag får se..
Sonny borde komma hem snart, typ klockan tolv. Så ska väl se på tv tills dess. Ha en bra natt! Puss /Alex ♥


Vad ska man göra för att få lite läsare?

För ett tag sen hade jag ändå rätt många som läste min blogg.. Nu är de typ 4 st och jag tror jag vet vem ni är ;) Men nu behöver ju folk inte läsa ens blogg för att veta vad som händer i ens liv för nu får man ju veta allt på facebook :b Vad man gör, ser vilka människor som skriver med varandra och vilka som är tillsammans. Det går ju mycket fortare att kolla där än att läsa en blogg vars det står massa annat vardagligt skit som ändå ingen vill veta :P Fast nu kanske de råkar vara så att jag inte har ett så intressant liv..
Och händer de mig nå intressant (=drama) så kan man ju ändå inte skriva om det för då får man ju en massa skit för de :P Och folk vill väl ändå läsa som massa smaskiga dramatiker än vad man har ätit till middag, eller? Och dom som skriver blogg vill ju ändå skriva om sitt liv, bra som dåligt. Skriva av sig helt enkelt. I alla fall jag.
Menmen, livet är som det är tills man själv ändrar på det :) Mitt nya motto!
Om en timma och tio minuter blir det att fara på jobbet, så ska ta och göra lite vardagliga saker nu ;) Puss /Alex


DH

I morse så har jag varit på vårdcentralen och blivit vaccinerad mot livmoderhalscanser. Bestämde mig för någon vecka sen att jag skulle göra de, vilket var tur eftersom den här månaden har jag högkostnadsskydd. Annars hade det blivit att betala 1100 kr per spruta och de är 3 st. Fast sista sprutan lär jag ju behöva betala fulla priset på, men det är nog värt det. Ont gjorde de :P
Annars så har jag tillbringat dagen med Linn. Vi har gjort vofflor, kollat Desperaé housewives säsong 1 och ätit lite annat gott :) Blir nog att vi kollar lite HD i kväll också ;) Men först blir det väl att handla och käka mat! Blir nog en rätt tidig kväll, är rätt trött. Och så börjar jag jobba kl 15 imorgon :b
Puss /Alex ♥


RSS 2.0