Imorgon

Eller ska man kanske säga inatt, då åker vi! :D Vi ska göra Östersund osäkert hela helgen ;) Vill bara att allt ska bli lyckat där borta och att vi har det jätte roligt, men det återstår att se. Det blir bara jag, Lotta och Åsa som åker och det blir nog bra det med :)
Snart ska jag och Åsa fara och handla, får se om Lotta hinner tillbaka från byn innan det blir dags. Har börja packa också, lite kläder och så där (: Blir att packa mer sen när jag kommer hem. Sen så skulle väl jag och Sonny fara förbi hans mor och säga hej, hans lillasyster Emma fyller 1 år på lördag och tyvärr missar jag det.
Nu måste jag fortsätta fixa lite här hemma, kolla vad jag ska ha med och så. Hinner ju inte skriva så mycket mer, så vi hörs på söndag :D
Hejdå Gällivare, Hej Östersund! Puss /Alex ♥



De här ska också vara på Yran! ;)

Snartsnart!

Snart bär det av ^^ Jag börjar till och med bli nervös, hoppas att vi inte tappar bort varann på ett så stor ställe som Yran. Vi får binda fast vvåra händer med snören (; Äh det går nog bra ska ni se. Har lite separationsångest från min lilla kisse som ska vara med min bror. Sonny ska också hjälpa till att ta hand om henne, vill inte att min bäbis ska vara ensam länge ;b
Idag har jag jobbat, busat med Lotta och hennes lilla valp Undra, varit förbi Linn och blev bjuden på jätte god annanaspaj och nu ska jag följa med Sonny och köpa lite mat till imorgon. Imorgon måste jag packa osv! Tror vi börjar fara ca 4 på fredag morgon :P Undra hur det kommer gå haha.
Hinner inte skriva så mycket mer för ska fara nu :) Puss /Alex ♥



En mysig låt! Gillar verkligen Chester Bennington röst :) Lyssna och njut ♥

Just dance på Yran! :D ♥

Jag håller på att bli galen. Skrev just värsta långa inlägget och allt bara försvann :( Så nu får jag ta och skriva om allt...
Har inte hunnit skriva igår och så där för jag har varit ute på äventyr ;)
Igår bestämmde jag, Lotta, Åsa och kanske Emma att vi ska på Storsjöyran som ligger i Östersund nu ihelg! :D Och gissa vilken artist som ska dit.. Jo Lady Gaga och henne vill man inte missa ;) Så då blir det att bo i tält och så, ska beställa biljetterna idag. Hur som helst ska det bli väldigt roligt (: Ses vi där? :D Klart vi gör!
Jag, Lotta och Åsa for även ut till Nautanen igår som ligger här vid Gällivare. Där finns det långa gruvgångar (grottor) som är väldigt skrämmande måste jag säga. Det är varit en koppargruva där på 1800-talet. Självklart gick vi in i en och rädda var vi ;) Men vi gick inte så långt. Kollade även på lite husgrunder som är lika gammla som grottorna.

Dagens filmtips:
I förrgår såg jag och Sonny A walk to remember och den är så himla bra! Regissören är Adam Shankman och i huvudrollerna ser man Mandy More och Shane West.
Den handlar om Landon Carter som tillhör det coola gänget på skolan. När han och hans kompisar driver med en ny kille på skolan leder det till en svår olycka. Rekton relegarar inte honom, utan han får hjälpa till på skolan osv. Och när han måste vara med i skolans vårkonsert måste han be skolans tönt, som även är prästens dotter, om hjälp med hans repliker. Och det blir inte riktigt som Landon har tänkt sig. Hon ser något i honom som varken han själv eller andra har upptäckt.

Filmen är rolig, sorglig och romantisk. Killar skulle tycka att det är en typisk tjejfilm, vilket det kanske är, men jag tror att även många killar tycker att den är bra :) Den är helt klart sevärd!

Nu ska jag kolla om det är nå bra på tv. Tack förresten för dom fina kommentarerna jag har fått! :D
Puss /Alex ♥

En idé

Jag har kommit på en idé som ska göra min blogg lite mer intressant. Jag tänkte börja skriva lite mer om filmer, ge filmtips och så :) Satt och prata om det hemma hos Lotta idag. Filmer är ju något som jag tycker väldigt mycket om och många söker ju efter bra tips. Det är väl en bra idé? (:
Puss /Alex ♥

En fin låt

Har kommit hem från Åsa för ett litet tag sen. Först nu börjar man må lite dåligt och känner bara för att ligga hemma i sängen ;) Är lite sugen på att hämta hamburgare till middag, men min mage gör lite ont efter gårdagens festligheter. Sen delade jag ju trots allt en pizza efter krogen med Åsa som hennes bror Mogge bjöd på. Min mage börjar bli lite känslig för fet mat och chips och sånt :/ Fast kanske är bra, för då äter man inte lika ofta såna onyttigheter ^^
Blev inga bilder igår heller för ingen hade kamera förutom Linn A och jag har ju min mammas gammla mobil för min är på lagning. Men hon kanske kan skicka dom till mig (:

Den här låten är så förra sommaren som jag tillbringade ganska mycket med Åsa. Vi lyssnade på den idag när vi vaknade och på sätt och vis tänker jag på min älskling när jag hör den <3



Puss /Alex ♥

Party

Nu är jag hos Åsa :) Vi har just fixat färdigt oss och börja drickalite smått. Ikväll är det "Hela huset gungar" på Nex och det betyder massor med folk, så det skabli riktigt roligt. Har glömt kameran, men tar väl någon bildmed mobilen och förhoppnngsvis kan jag lägga upp nå bilder sen (: Nu ska jag vara lite social med Linn H och Åsa, så ha det bra! Puss /Alex ♥

Break free



Lyssnade den här låten på jobbet i torsdag. Texten är ganska hemsk på nå sätt men ändå blir man glad av den :) Jag lyssnar och sjunger med (; Haha.
Kolla filmen The Unborn förresten. Bra och läskig, jag och Åsa kollade den just. Puss /Alex ♥

Sleepover

Tror jag ska sova över hos Åsa inatt :) Vi har ju trots allt lite att planera inför Stockholm och sen bestäma om vi ska ut på lördag eller inte ^^ Linn A har då sagt att vi ska höra av oss om vi ska ut osv så kanske vi spelar brännboll om vädret tillåter. Hade varit roligt i alla fall, sen så gillar ju jag brännboll även om det var länge sen jag spelade det (: Sen fyller ju Åsas bror Mogge år på lördag. Min syster också, men där blir det nog bara tårta.
Nu är jag verkligen leds på att jobba för kroppen värker och 7 timmars sömn är inte nog. Jag behöver lite ledighet, eller snarare mycket ledighet! Men man måste ju jobba så mycket man får för snart kanske man inte får jobba alls och då kan det bli lite för mycket ledighet. Och vad ska man göra när man inte ha nå pengar... Så tacksam är man ju :) Hade vela göra lite annat än storstäd, men det är ju det dom behöver hjälp med.
Nå nu ska jag lyssna på lite musik eller nå (; Puss /Alex ♥

Toppstugan

Igår for jag, Sonny, Emma, Dennis, Lotta, Åsa och vicky till toppstugan på Dundret och tog en fika. Jag slog på stort och ät en voffla med hjortronsylt och grädde, päronsoda och en morotskaka ^^ Gott som tusan var det och trevligt hade vi!
Idag kom mina kläder från Gina Tricot :D Dom här är det:

 

Synd att jag inte nog linnet i M för Åsa sa att dom kunde krympa även om man tvättar det på 30 grader. Men får väl handtvätta det (: Köpte även ett vitt linne därifrån som det står "girls just wanna have fun" på när jag var i Piteå. Får hoppas att dom inte krymper i alla fall. Legginsen satt bra, lite stora just under rumpan enligt mig men slår vad om att ingen annan ser det som vanligt ;b

Nu är det bara lite mer än 2 veckor kvar innan jag och Åsa far till Stockholm. Längtar! Jag vill åka Insane på Gröna lund (; Åsa du måste åka den med mig och andra läskigheter :D Eller hur?
Nu är jag väldigt leds på att jobba, med det här i alla fall. Längtar tills man får vara lite ledig och sen får ett nytt jobb :P
Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt hemma med Sonny, kolla en film eller nå. Men nu ska jag kila. Puss /Alex ♥

Hemma igen

Då var man hemma igen från min och Sonnys lilla Piteå resa (: Det har varit roligt och mysigt men samtidigt har man ju haft lite att tänka på. Saknar lilla Turbo.. Shoppat har vi gjort, men inte överdrivet mycket. Jag har inhandlat ett linne från Gina, en oversize t-shirt och en kofta från JC och en bruno Banani parfym från Åhlens :) Sen har det gått pengar på havsbadet, gokartbanan och mat osv. En mysigt stad det där ^^ Hotellet var jätte fint, med relaxavdelning med jacuzzi (;
Bilresan hem var ett rent helvete eftersom vi har varit så trötta, men vi är hemma i välbehåll som tur är.
ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Är lite piggare nu och Åsa vela att jag skulle komma förbi och kolla en film, men är rädd att jag kommer somna då ;b Nånå, man får väl se. Annars blir det nog bara att ta det lugnt hemma och bara sova typ.
Får se om man kan lägga upp nå bilder imorgon kanske. Men det brukar ju alltid krångla så man ska inte hoppas på för mycket :P Nu är det dags att kila från datorn. Puss /Alex ♥

Turbo

Idag blev dagen.. Dagen då min familjs bästa vän var tvungen att lämna oss. Vi minns allt från den första dagen till idag. Men just nu måste vi göra vad som är bäst för dig och det råkar vara att låta somna in. Det är något av det svåraste som finns... Det kommer bli så tugnt att se pappa gräva gropen där vars du ska ligga, men hörde att det var en väldigt fin plats. Sen jag har varit 7 år gammal har du varit den mest lojala och trofasta vän jag har haft och du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Jag älskar dig Turbo!


090714

Igår kom då mina föräldrar hem, blev lite besviken :/ Men pappa körde ju hem min bil vilken jag är glad för. Tänkte lägga upp en bild men datorn krånglar som vanligt när det gäller att lägga upp bilder :b Men ni får väl se så småning om.
Blev inge skinksås igår.. Mamma lagade köttfärssås istället, så får bli skinksås idag hihi ;) Kommer ihåg att jag till opch med gillade det i skolan också och det är ju inte precis bra mat i skolan.
Inte länge kvar tills det bär av till Piteå :) Ska bli skönt att komma bort lite och ta det lugnt, sola och bada. Hoppas det blir fint väder för annars blir jag ledsen. Sen längtar jag till jag och Åsa ska fara till Stockholm, men det är dock ett tag kvar dit. Men idag kommer vi nog få veta vilka datum vi blir där (:
Nu ska jag ut och hjälpa pappa lite med bilen. Puss /Alex ♥

Måndag

Har egentligen inte så mycket att skriva.. Inatt ska jag sova med Åsa i alla fall ^^ Vi kommer nog inte vara ute och busa som i lördags, blir nog att kolla film och bara prata på som vanligt om allt och alla :) Hoppas vi hittar någon bra film att se.
Idag ska jag laga pasta och skinksås, ska bli gott (: Gillar det verkligen men äter det så sällan.
I övrigt vet jag inte ens hur jag mår, känslorna går upp och ner och jag vet varken in eller ut :b Haha. Sad but true, yeahyeah. Men en vacker dag klarnar allt väl upp.
Nu ska jag kolla tv och bara ta det lugnt. Puss /Alex ♥

(:

Idag har jag och Sonny varit och promenerat en timma. Blev att vi promenerade igår också eftersom Kupan hade stängt. Men det är skönt med en promenad i det fina vädret och så kanske man blir lite brunare också (: Måste försöka hålla igång nu för har varit så jäkla onyttig på den senaste tiden.
Imorgon är det åter jobb och det känns inte lockande för fem öre :/ Men man måste ju få pengar så man överlever och om man nu har så många planer som jag ;) Så det är bara att jobba på så länge man får.
Nu ska jag ta och laga lite käk, blir nog lövstek i bröd med grönsaker och dressing. Gott och enkelt ^^ Igår blev det ju grillning osv, så idag blir det nå som går fort att göra.
Ha en fortsatt bra dag! :) Puss&Kram /Alex

Lördag :)

Igår blev det filmkväll för hela slanten. Åsa, Linn och Cissi kom hit och så kollade vi Besatt och Mirrors. Vi köpte vars sin chipspåse och resterna blev kvar här, vilket är flera kilon ;) Mycket trevligt var det i alla fall och vi skrattade en hel del. Vi måste ju göra om det någon gång, eller hur? (:
Idag har jag sovit till tolv, här ätit frukost och håller på att tvätta lite kläder, snart blir det gymmet och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Jag och Åsa har pratat om slumber patry ;) Haha. Fast jag och Sonny har ju också pratat om att fara till Topstugan för att käka vofflor. Får se vad som händer och sker.
Nånå nu ska jag hänga upp tvätten och sen fara och bygga lite muskler haha ;b Puss /Alex


From within

Åsa har farit här ifrån för ett tag sen. Vi har haft en filmdate ;) Kollade filmen Within och den var inte jätte läskig men bra och lite så där obehaglig stämmning, men den hade helt klart kunna vara läskigare och råare. Sevärd var den i alla fall (:
Fast det är inte smart att man kollar en skräckfilm när man ska sova ensam för första gången på länge ;b Men min lilla kissestumpa skyddar mig.
Måste sova snart, börjar ju bli sent.. Känner inte riktigt för att jobba imorgon, hoppas det känns annorlunda när det är dags. Hoppas även att vi får typ en vecka ledigt i början i augusti, så man inte blir mer leds (;
Jag och Sonny har hyrt ett rum på Statshotellet i Piteå till nästa helg idag :) Ska bli mysigt. Nånå, men nu ska jag försöka sova lite. Puss&Kram /Alex

en bra film

Lill-lördag

Var och läste Åsas blogg nyss och så hade hon lagt upp en låt som jag började gilla på en gång. Trots textens innehåll så bilv jag som glad av den ;b Det är många gånger man känner just så som i vissa delar i texten och det kan nog många hålla med om. Sen har han ju en väldigt skön röst ^^ Så tänkte härma Åsa lite och okså lägga upp samma låt fast med en annan style på texen hihi ;)



Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Sonny kommer väl hit efter jobbet och så där, men sen vette tusan :P Tar nog bara en myskväll. Kanske frågar Linn om hon vill komma förbi.
Nu ska jag i alla fall ta och städa lite, sen slå på tvn och äta upp mina godisremmar som är från marknaden ^^ Puss /Alex

Jordgubbar

Idag har det varit en väldigt trevlig dag. Mycket skratt på jobbet som vanligt, Emma kom förbi på en kaffe och det slutade att hon lagade middag till mig, Sonny och henne, sen till Linn och surra skit och ätit jordgubbar med glass :) Nu när jag har kommit hem har jag och Sonny försökt boka ett hotellrum i Piteå med så klart när man är klar och kommer till betalningen ska sidan börja krångla :P
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, jobba på och sen kanske vara med Åsa och Lotta på kvällen, men man får se (: Kanske bara tar en lugn hemmakväll och kollar någon film eller något liknande. Kanske tar kissen på en promenad också haha ;)
Måste hämta studentbilden på mig, Linn, Emma och Åsa imorgon också. Skulle ha gjort det idag men glömde så klart.. Nåväl, ingen fara för den ligger ju kvar där. Värre är det att man måste betala 90 kr och då svider det i plånboken :/ Fattigt värre.
Nånå, nu ska jag hoppa ner i sängen! Puss&Kram /Alex

mums

Måndag :)

För en gångs skull kan man skriva måndag och en glad smiley bakom :) Jag är inte speciellt trött, vi har haft roligt på jobbet och tiden gick undan, jag och Åsa har bestämt oss för Stockholm nu och sen så ska jag och Sonny iväg på en liten semetser också. Sen så ska jag äntligen få en egen bil ^^ Lite tråkigt att det är en Opel Berlina Kadett som är brun/lila och står i stugan. Men bättre det än ingen bil alls (: Typ så här ser den ut:

fast jag har en brun/lila

Haha inte vackert ;) Men det är lite jag på nå sätt. Sen ska jag ju pimpa den, hahahahahaha! Tonade rutor osv ;D Nice va? Kommer vara coolast på raggen, eller hur Åsa (:
Nå senare blir det nog att vara med Lotta och kanske Linn en sväng. Men jag och Sonny tänkte hinna basta och boka n¨å ställe att bo på under våran lilla semester ^^ Och Linn tänkte ju att vi kanske skulle till Toppstugan och ta en voffla och det hade ju varit väldigt trevligt. Men man får se vad man hinner med :)
Nu ska jag ta och ringa Sonkan iaf. Puss&Kram /Alex

Depping...

I wake up in the mornin'
Put on my face
The one that's gonna get me
Through another day
Doesn't really matter
How I feel inside
This life is like a game sometimes


Är med Åsa just nu. Vi har hunnit fara till min stuga fram och tillbaka för att hämta mammas bil så jag kan ta mig till jobbet på måndag, tagit något varv på stan, fyllt luft i däcken och suttit här ett tag och surrat kit och läst bloggar (: Vi smider lite på våra planer med vi kommer inte nå längre på det.
Längtar på sätt och vis tills måndag så man får börja jobba även om det är tugnt, men vi har det faktist väldigt trevligt :) Som på kina i fredags, fan vad vi skrattade och höll på ^^ Vi måste göra om det tjejer!
Nånå nu ska jag inte sitta här och sriva blogg medans jag är med Åsi. Ha en fortsatt bra kväll. Puss /Alex

Snart fredag

Jag längtar till helgen för då ska jag sooooooova! Det är anstängande att vara så flitiga som vi på jobbet ;) Haha ne men det är ju tunga maskiner osv som man ska lyfta och att damma av lampor är inte roligt för nacken. Och imorgon blir det att äta typ på kina med tjejerna, så gott det kommer bli ^^
Har varit till tandläkaren idag, eller hygienist eller vad det nu heter. Fick faktiskt höra att jag har fina tänder, tro det eller ej (; Och det är klart man blir glad då. Men jag längtar definitivt inte till nästa tandläkarbesök :b
Ska nog inte göra så mycket i helg.. Ska väl färga åsas hår om jag inte hinner idag. För idag ska Linn komma förbi på en kaffe för det blev ju inte sist vi tänkte det och sen ska jag och Sonny hälsa på hans morfar som fyller år (: Blir nog trevligt och som tur är jag väldigt fikasugen. Ovanligt, eller hur ^^ Hehe.
Nu ska jag nog börja laga middag. Det blir fläskfilé och potatisgratäng, mums! Nåväl, nu ska jag kila. Puss /Alex

yes :D

Har äntligen kunna ladda upp en ny profilbild eller vad man ska kalla det! :D Försöker på facebook också, hoppas jag har samma tur där. Det är verkligen irriterande att inte kunna ladda upp nå bilder. Har ju massa från midsommar, kiruna festivalen osv. Och just nu såg jag att bilden också är uppladdad på facebook hihi ^^
Har bara jobbat fem timmar idag. Är ändå skönt att kunna bestämma lite arbetstider själv, man måste ju bara se till att det som ska bli gjort blir gjort. På fredag har jag och arbetstjejerna bestämmt att vi ska fara och käka lunch ute, blir nog väldigt trevligt tror jag :) Ändå länge sen man gjorde det.
Igår var jag med Åsa och vi var och åkte lite bil typ bara. Idag ska vi kolla film och fetta haha (; Ska försöka hinna kolla någon film med Sonny också, men våra filmplaner slutar alltid med vanligt tvtittande typ jackass haha. Vi har pratat mycket om olika filmer på jobbet idag, så har lust att se massor ^^
Nu tänkte jag lägga upp lite bilder här så ni får se från midsommmar osv :)

Midsommar:

midsommar midsommar midsommar
 midsommar  

Kiruna:

  till kirunafestivalen till kirunafestivalen  kirunafestivalen
 haha ;) sov vi 

Balen och studenten:

fotat av emmasophie.blogg.se  vi åkte med till balen på balen
balen   

Mer finns på facebook ;) Puss&Kram /Alex

RSS 2.0