Jävla tjej jävel

Känner mig som en typisk jävla tjej och låter allt som har med känslor styra en, minsta lilla och hela dagen känns förstörd.. Nog för att jag är en sådan person vars känslor har stor betydelse och låter de styra mig även om man inte borde de alla gånger. Grubblar gör jag så fort inget sysselsätter mig..
De som gör mig lite glad nu i alla fall är att min 40" tv har kommit och den är på plats :) Sen så är jag ledig imorgon, så då blir de att fara och käka lunch med Erika och Jocke. Sen kanske ta en fika med Linn och sen återstår de att se vad dagen bjuder på (:
Helgen har varit fin. Gjorde inte så mycket på fredag, följde med och hämta en bil från Kiruna. På lördagen följde jag med till någon stuga i någon by och lördagen och söndagen blev ett enda stort fyrhjulings safari. Kul vare!
Snart är de jobb som står ett tag framöver på schemat, en månad kvar till nästa långledighet..
Sen tänker jag skriva lite mystiskt, vem vare som sa något den här gången? Kanske överanalyserar..
Nu ska jag dra på kiosken och leta efter något ätbart för är rätt hungrig efter att inte ha ätit någon middag :P
på fryhjulings safari
Lite lerig kan man bli när man åker fyrhjuling ;)

Grått

Har svårt med det där som kallas sömn.. Aningen svårt att somna eller vaknar hela tiden. Blå under ögonen, trött på att inte kunna sova ordentligt och har som ingen energi kvar.. Tur att jag har lätt för att skratta och finna glädje i dom små stunderna i min vardag.
Man ska inte låta saker suga livet ur en. Man ska försöka hitta dom där små stunderna som kan lysa upp hela ens dag och flyta med så länge man kan. Även om livet kan vara svårt och tragiska saker händer så ger ändå livet oss en chans att känna lycka, glädje, kärlek osv och det är väl inte så mycket mer man begär eller? Jag tror att om man aldrig har varit olycklig så kan man inte känna lycka och tvärt om. Och med allt dåligt kanske något bra händer?
Det återstår att se.
Strax ska jag kika lite på stan med Linn, kanske kika förbi Lotta på jobbet. Sen får man se vad helgen har att bjuda på. Kanske drar iväg till en stuga med ett par stycken om Joels hjuling hinner bli klar, annars kanske man bara myser här hemma i det dåliga vädret.

Galen!

Jag blir galen jag blir galen jag blir gaaaaalen!

Fattig!

Då har man käkat. Har lagar korvstroganoff och ris och det blev hyffsat gott :) Och som vanligt lagade jag mat till en hel armé. Men då har jag ju så jag kan ta med till jobbet :P
Idag har jag och Linn varit på stan. Hittade i alla fall en present till Lotta :) Råkade hitta något till mig själv också fast jag verkligen har noll kronor kvar, men var bara tvungen ;)
Den här fina saken hittade jag
Alltså den har har på skallen ;P Har vela ha en sådan rätt länge och man kan ju ha den som en halsduk också så.
Ikväll blir det bara att ta de lungt här hemma, kolla lite One tree hill och mysa :)

RSS 2.0