Mazda 3

Jag köpte en grej idag, den var rätt dyr men måste säga att jag är nöjd ;)


Äntligen slipper jag gamla skrutt opeln! Känns riktigt härligt :)
Hoff vad jag spenderar pengar.. För snart blir det mest troligt att sätta lite bläck på kroppen också he he. Men har bara svårt att bestämma mig för en text jag ska göra och letar ständiga nya :)
Längtar som en galning tills vi åker till Rhodos! De är bara 37 dagar kvar nu.

sunglasses

Igår så satt jag mig på min älsklings solglassögon.. Smart som jag var la jag dom på sätet i bilen och sen när jag hoppade in igen så hade jag ju inte en tanke på de :b Jävligt irriterande för dom var inte alls gammla. Så nu funderar jag på att beställa hem dom här
De var såna svarta jag hade, så tänkte att vita hade ju kunna vara trevliga :) Gillar ju modellen och att köpa exakt såna jag hade är ju lite tråkigt på nå vis. Och dom är ju betydligt billigare nu än när jag köpte dom! Men väntar nog till slutet av månaden innan jag beställer nå mer grejer :P
Sen så hade jag vela göra nå med mitt hår men jag vet inte vad. En ny färg kanske fast jag trivs ju väldigt bra i rött. Men de vill ju som bara rinna ur mitt slitna hår.. Och vill inte ha någon tråkig färg, blond tänker jag då inte prova få igen. Tog ju sån jävla tid och mitt hår hade nog inte klarat av de. Har inte riktigt repat sig än från förra sommaren (: Får nog fundera på de där ett tag till..

He he

Har beställt lite kläder till resan till Rhodos fast jag borde hålla i pengarna lite hehe..
Blev 2 bikinisar och 3 klänningar, men klänningarna behöver jag betala först i slutet av juni så ;P
Den andra bikinisen hittade jag ingen bild på och de roliga är att nu kommer jag inte ens ihåg hur den ser ut haha. Svart var den iaf och så passar den bra till bikiniunderdelen av den bikinisen jag fick av Erika :) För den överdelen är gränsen till liten men trosan satt jätte fint.
Annars så ska jag mest troligt delta i Fitness fighten för jag måste komma i form och man har ju sett vilka resultat man får av att delta. Är ju bara de att de kostar ca 500 kr men de är de nog värt!
Nu ska jag ta och försöka sova, jobbar resten av veckan och de är repstopp i LKAB och då brukar de vara stressigt.
Godnatt!

Rhodos

Den 7 juli drar jag och Vicky till Rhodos. Gissa om jag längtar! Sola, dricka cocktails och bara njuta en hel vecka ;)
Då är de ju bara det där med pengar.. Kommer inte bli kul att försöka överleva hela juni när allt ska betalas den kommande lönen :/ Men de är det nog värt! Får jobba på som tusan.
Så nu är de bara att sätta igång med hårdträningen! Vill inte känna mig som en säl när jag ligger på stranden ;) Jag och Vicky var på gymmet idag, men det blev lite för mycket skratt- Så imorgon tar vi en långpromenad om vädret tillåter :)
Nu är det nog bäst om jag tar och försöker sova lite. Ska jobba förmiddag hela helgen.. Men de har sina fördelar det med :) De är ju korta skift på lör och sön. Så då kanske man hinner med lite roligheter också om man inte är för trött.
Godnatt!

P A N G

PANG! Slatt. död...

F U C K

Skjut mig istället.. Lite snabbare, lite enklare!

Nyfrillan

Jag som kommit gråtandes från frissorna när dom har klippt lugg på mig bestämde sig för mig att klippa lugg i förrgår och så här blev det:
Tänkte där ett tag aldrig lugg! Men blev så sugen helt plötsligt och blev rätt nöjd med tanke på att jag har klipp mig själv :) Sängde i en färg i håret också, blev en röd/brun men på bilder ser de bara brund ut av någon anledning.. Men tror jag ska ha lite mot de bruna för då framhävs mina ögon bättre.
Imorgon blir de att frissera Mela lite! Men då blir de bara att toppa :)
Nu ska jag dra iväg till jobbet en sväng

Giron

När jag och Emelie kom hem från Kiruna dröjde det inte många timmar innan jag for tillbaka dit, kom hem först idag :) Det har varit mycket trevligt måste jag säga! Farligt trevligt, hade till och med lite ångest över att komma hem.. Nästan bättre att fara iväg någon dag och sakna gällivare än att inte ens vilja komma tillbaka :P
Annars så har jag inte gjort ett skit idag mer än att skjutsa Potti, Asse, Davve och Johan en sväng. Blev iofs en rätt lång sväng eftersom dom först skulle till krogen, typ ingen kom in och då skulle dom till en fest men ångra sig och så fick jag köra dom till Tjotti :b
Imorgon vet jag inte riktigt vad de blir. Blev lite prat om att fara till Tjotti och grilla så får se då :)
Nu ska jag ta och försöka sova här i min ensamhet..

Kiruna

I måndags efter jobbet for jag till Åsa som nu har flyttat till Kiruna för att jobba lite. Vi drack lite vin och så for vi på krogen, mycket trevligt fast vi kände oss lite vilsna :) Efter mycket lite sömn var jag inte så peppad på att jobba. Köpte med mig en monster till jobbet så jag skulle piggna till men de skulle jag inte ha gjort..
Mådde dåligt på jobbet i måndags, då drack jag en redbull på jobbet, på krogen drack jag en redbull vodka och sen då igår en monster på jobbet. Började må skit dåligt. När jag for hem tidigare från jobbet börja jag fundera vad fan som kunde göra att jag mådde så dåligt för bakis var jag inte. Så kollade upp vad energidrycker kan ha för verkan på en och mycket riktigt, illamående, hjärtklappning osv. Slutar med dessa energidrycker nu!
Men nu är jag ledig i sju hela dagar! :) Men ska försöka ta på mig något extra skift. För blev lurad här för någon dag sen att prova på kosttillskott för ett skit bra pris på internet, meeeen då upptäckte jag igår kväll att jag blivit bunden till ett avtal vars jag måste köpa mer vilket kommer kosta mig en stor slant.. Fyfan vad jag känner mig korkad! Läste vidare och de är många som blivit lurade.. FAN också!!
Nu ska jag i alla fall med Emelie till Kiruna en sväng och kolla lite i butikerna som vi inte har här i Gällivare :) Inte för att de blir så mycket shopping för min del... Men ska bli trevligt hur som helst.
Längtar tills jag för köpa min fina bil! :) Är inte långt borta nu eftersom jag fick lånet. Skrutt Opeln lär inte rulla länge till :b Den låter konstigt och har sig. Men de är ju en mycket gammal bil så.
Nånå nu ska jag dra!

RSS 2.0