Skjut mig

Helst igår..

Det är inte lätt när det är svårt


Roma

Här har ni lite smått och gott från Rom. Vi har haft det jäkligt bra måste jag säga! Tur med vädret, hunnit bli lite brun, hann se alla sevärdigheter och så shoppade vi lite. Hade gärnat varit någon dag till så man hade hunnit bara sola och ta de lungt och shoppa lite till :) Hade lite för höga förväntningar på maten menmen.

Drar

Efter många om och men om vad som ska i resväskan och vad jag ska ha på mig under resan så bär det snart av till Luleå vars vi ska sova en natt, känns lite småjobbigt om jag ska vara ärlig. Men inte de roligaste att köra på natten heller så :) Sen blir de ju Stockholm några timmar imorgon och slutligen ROOOOOOM! Inge resfeber har man ännu iaf. Men de hade jag inte när jag for till Bulgarien heller så :)
Jag hoppas bara att jag fått med mig allt nu! Men de återstår ju att de hehe.
blonda jag i stockholm
De var ett tag sen ;) Var i stockholm när jag for dit med Åsa och semestrade lite

:)

En bra dag!
Imorgon bär det av till Luleå, måndag vidare till Stockholm och sen Rom :)
Ha de bra så länge, godnatt

Snabba cach

Såg just att snabba cach 2 har kommit ut, hur fan har jag kunna missa det?! Måste ju bara sen den. Kanske någon vänlig själ fixa den åt mig :) Joel Kinnaman är ju bara sååå het! Hehe. Och en för jävla bra skådis för den delen :)
Jag fattar inte riktigt att jag ska åka på söndag.. Har aldrig resfeber nu för tiden. Man har som väntat så länge så man inte tänkt på att dagarna har gått :) Ska nog börja packa lite smått strax.
Annars är mitt liv upp och ner som vanligt och jag vet varken in eller ut. Enda stunden är jag glad, andra ledsen, tredje har man en nervös känsla och i fjärde är man bara så leeeeeeeeeeess, osv osv.. Ni fattar kanske nu eller ska jag gnälla lite till? Haha ;)
Sen så är man jävligt sugen på att tatuera sig! Vill bara hitta rätt motiv och text (: Hittat rätt fräna bilder som man hade kuna leka lite med. Ska jobba på en idé och sen prata lite med Eva så får hon rita upp nå snyggt!

Duktig

Idag har jag hunnit med massor! Klev upp vid tio, börja tvätta, bäddade rent dammsög osv, varit och träna med Erika på gymmet, jobbat och kollat film :) Vi kollade första American pie vilket var jävligt länge sen, kul är den.
Snart sitter jag i ca 20 graders värma med ett glas vin i handen med ett par härliga brudar hihi :)
Ne dags att sova kanske..

:)

En bra kväll, dags att sova!

Åsa visade mig den här låten, väldigt fin enligt mig

Jajamäään!

Vilken helg de har varit. Tagit de lungt i fredags, skjutsade jobbiga fulla människor i lördags, grillat en sabb sväng vid vassaraälven och bara myst idag. Helt okej med andra ord trots att de blev lite krångel på jobbet för att dom vela att jag skulle jobba någon timma :) Lika bra att de inte blev att jobba eftersom jag har 7 dagar framför mig med arbete, hoff..
Men nu när klockan är över 12 så är de bara 7 dagar kvar till det drar iväg till Rom! ;) Härligthärligt.
Nu är de dags att sova så jag orkar mitt bästa på jobbet, lär nog behövas för att muntra upp mina arbetskamrater.
Kanske att man somnar med ett leende på läpparna he he

i am not afraid to walk this world alone


Korkad

Hur fan kunde jag lura mig själv så och tro på ord som bara var skitsnack.. Jag som försökate intala mig själv att inte ta chansen om jag fick den pga magkänslan, men lik förbannat gjorde jag de.
Tror inte de finns en mer korkad människa än mig! Att jag ens orkar sätta mig i dom här situationerna som gör att jag mår så här dåligt..
Men den största idioten är trots allt inte jag, de är ett som är jävla säkert. Jag är så rädd att förlora min vän, rädd att de här ska förstöra relationen med andra vänner som jag fått på resan hit.
Jag säger ju de om och om igen, jag får aldrig vara glad nå länge. Och om jag inte får börja vara glad snart så vet jag fan inte vars de här kommer sluta.
Jag ser mig själv som en gamal kärring som bor kvar i den här lilla ettan med alla fönster fördragna och så står jag och kikar ut genom en springa haha..
Ne men att fokusera på sin egen lycka är inte det lättaste, inte för mig iaf.. Men som sagt kanske de är så att man fokuserar på fel saker.
Jag tänker inte deppa ihop fast det gör så ont. Det är ju inte första gången man går igenom nå liknande. Plötsligt en dag känns det inte lika mycket, man hittar nå annat att lägga energin på och nya problem kommer nypa en i rumpan.
That´s life!

!

Jag är så sjukt jävla dum i huvudet! Skjut mig nu, tack på förhand!

skadousch

Är trött som attans men något säger mig att jag inte kommer kunna somna som vanligt.. Och har redan träningsvärk i ryggen från dagens gympass :P Lär nog kännas ännu mer imorgon. Jag hoppas jag orkar mig upp för ett tidigt pass imorgon innan jag ska på stan. Men med tanke på hur jobbigt det var att lika upp idag bara så tvivlar jag starkt på det..
Annars så tror många är "olyckliga" för att man fokuserar på det negativa, vilket jag är expert på. Man kanske skulle försöka ändra på de och sluta grubbla så mycket så kanske man mitt i allt bara hade varit otroligt lycklig. Men människan funkar nog inte så..
Sen så här mitt i allt tänker jag nog genomföra Erikas idé om att öppna ett sparkonto som man inte kan ta pengar ifrån och sen fara på en jäkla härlig utomlandsresa :) Hade som varit härligt!
Nånå, nu ska jag dra täcket över huvudet och vänta på John Blud

RSS 2.0