Everything sucks

Idag blev de lite krångel på jobbet, Marika blev sjuk så jag hoppa in på ett mellan-skift fast jag hade eftermiddag. Och som vanligt när en blir sjuk så är de kaos för oftast får man inte in någon annan för att vi är så få. Men det värsta är att jag gjort förmiddags, mellans och eftermiddagens sysslor samtidigt som jag har stekt på fem timmar. Så känner mig rätt slut.. De är ju tänkt att jag ska vara ledig i två dagar nu, men få se då.
Annars så suger allt annat också och mitt sug efter snus och godis är stort! Har redan börja fundera vilket som är mest värt att köpa, men ska försöka hålla ut och klara mig utan båda.
Det är så lätt att säga "du kan lita på mig" och de är så lätt att bryta det löftet... Och många missbrukar de. De gör så att saker och ting suger! Uuuuusch!! Jag blir knäpp..
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fortsätta deppa... Blir inge innebandy för min del ikväll och kommer säkert inte ha ett skit att göra.

Längtar!

Åååh nu längtar jag som fan tills det bär av till Rom! :) Har läst en hel del som sevärdigheterna nu och försökt läsa på lite italeinska haha. På onsdag ska jag och brudarna jag ska med ha ett litet möte om resan, så ska vi planer lite vad vi ska göra där osv :) Nu gäller de att spara! Kunde dock inte låta bli att beställa ett par väldigt snygga solglasögon idag, men dom får jag förhoppningvis användning för där borta.
Läste att medeltempraturen i mars är kring 10+ men man hoppas ju självklart på att de skulle bli lite extra varmt just när vi är där ;) Men jag som älskar att kolla på byggnader lär ju trivas hur som helst!
Idag har jag i princip bara jobbat, hann förbi mamma en sväng innan jag började. De enda jag har gjort sen jag kom hem är att ligga här framför datorn och tvn. Men de får man ju göra efter jobbet :)
För övrigt är jag ledig på onsdag och torsdag och då står "mötet", träning och avkoppling på schemat!
Annars så längtar man ju till Hedmansmässan eller ja nu kanske de heter svensk cartering mässan, för efteråt bjuder dom ju firman på middag på björnfällan vilket oftast innebär öppen bar hehe. Kul vare förra året men i år ska vi ta de lite lugnare ;)
Börja kolla på den här bilden, den är från i sommras när jag vela bli blond igen. Man ser ju att de fortfarande är lite rosa men kan inte låta bli att bli lite sugen på att bli blond igen.. Men jag trivdes ju inte i det då så varför skulle jag göra de nu. Sa ju att jag aldrig skulle bli blond igen :P
Nånå kanske någon gång i framtiden för jag triv jäkla bra i mitt röd/bruna hår :) Lite jobbigt bara när man måste käpa för att hålla de så rött som jag vill ha det.
Nu är de dags att sova så godnatt på er!

Love it! 

Sunday

Igår sov jag alldeles för länge, så kom Joel förbi och vi börja kolla nå serier, sen blev de att kolla lite film med Erika och Alle som också kom förbi. Idag har jag haft mysmorgon, sen så for jag, Erika, Alle och Jocke och åt frukost/lunch på Thai. Sen så blev ju jag väldigt sugen på kaffe, så vi for på Konsum och köpte kaffe och kladdkaka och så for vi till Erika och fikade :) Blev kvar där någon timma och kollade tv och mös med kaninen.
När jag kom hem var jag faktiskt duktig och diskade! Hade behövt plocka till lite och dammsuga också, så ska försöka hitta orken till de.
Ikväll blir det mest troligt att kolla film med Erika och Alle i alla fall. Vi laddade hem några spännande filmer här tidigare :)
Förkylningen vill inte släppa och jag orkar fan inte vara så här förkyld när jag ska jobba nästan hela veckan :b Tror inte det är så trevligt för kunderna heller, men man kan ju inte vara sjuk när man behöver pengar..
Annars så har jag slutat snusa från och med idag :) Imorgon drar jag ner på socker och allt onödigt. Dricker fan nästen en liter läsk per dag :/ Så kommer nog ha lite ont i huvudet och vara lite grinig de kommande dagarna, men de går ju över :) Blir jag helt ur funktion kanske jag flirtar till mig en snus.
Men jag är peppad och hoppas verkligen att jag har nog med självdisciplin! Har ju inte haft de men kanske man har utvecklat det dom senaste dagarna ;P
Nu tänkte jag läsa på lite om Rom

Ink

Nu är underarmen klar så tänkte visa lite bilder på de jag har gjort sist :)

på den här bilden var den nygjord
Nygjord och svullen handled på första bilden :P
Vi gjorde bara fjärilar och skuggade ihop allt :) Är som nöjd! Efter Rom resan blir de nog att fixa till den jag har mellan skulderbladen och sen kanske de blir hela armen ;) Men då gör jag nog överarmen i färg.
De är lite smått beroendeframkallande ;P Eller är de som Eva kanske säger, att Gällivare bor är mer tatuerade än andra haha.
Kan bjuda på en liten låt också :)

Pain

Nygaddad, så är lite svullen och öm.. Bilder får ni se senare! :) Nu är underarmen täckt, funderar redan på att göra hela armen ;) Men först rom och sen kanske fixa till tatueringen jag har mellan skulle bladen. Fin är jag hur som helst!
Ihelg blir de att jobba förmiddag, skönt de för då äre så korta skift förutom imorgon :) Annars vet jag inte riktigt vad de blir att göra. Man får se helt enkelt..
Ikväll blir de bara att ta de lugnt, funderar på att fara och köpa en Ben&Jerrys och kolla lite tv (:
Så mycket mer hade jag inte på hjärtat.
Eller jo, jag vill inte att Åsa ska flytta till stockholm som hon har fått för sig att göra! Hon har även fått för sig att jag ska följa med. Men kan inte riktigt se mig som en stockholms tjej. Av någon anledning skulle jag nog känna mig rätt ensam.. Fast de hade i och för sig varit kul att prova något annat ett tag för man kan ju alltid flytta hem igen :) Men gällivare kommer alltid vara hemma!

...

I don't know what to do...

Det nya året

Det nya året började väldigt bra. Men alla som känner mig vet att jag aldrig får vara glad särskilt länge..
Men de är nog självförvållat... Önskar bara att jag skulle ha lite hjärna och inte ta lika mycket skit.
Längtar så sjukt mycket tills jag, Erika, Sanna och Therese åker till Rom. Hade velat vara där längre än 3 dagar men då hade man behövt betydligt mycket mer pengar. Förhoppningvis kan jag koppla bort allt skit där borta och bara ha kul.
Annars så håller jag på att tatuera underarmen :) Den 18 blir jag mest troligt klar, längtar! Så onsdag åker jag och David till Töre och blir gaddade. Kommer nog vara rätt trött eftersom jag måste köra hela vägen vilket är gve-töre-kiruna-gve :P Tur att de finns energidrycker!



En svala, liljor, änglavinge och lite text är de jag har nu vilket ni säkert ser på bilderna :) Nästa gång blir de nog lite fler liljor, någon fjäril och skugga ihop allt. Är väldigt nöjd hittills!

I stare at my reflection in the mirror
Why am i doing this to myself?
Dreaming is believing
It's okay to not be okay
Sometimes it's hard to follow your heart
Tears don't mean you're losing
The more i try the less it's working..


RSS 2.0