Fullt upp

Har inte haft tid riktigt att skriva, har blivit massa filmtittande och mys på kvällarna ^^
Idag fyller både Åsa och min pappa år. Grattis på dom! Ska till Åsa ikväll och kolla film och kanske fara ut på nå äventyr.
Nu snart ska jag käka lite tårta och försöka sälja lite riskkapitalsedlar :b
Fast jag har ju redan ätit lite tårta hos Åsa tidigare idag, men jag älskar ju tårta så kan ju inte låta bli.
Jag skriver kanske lite mer senare ikväll :) Men ha det så bra så länge!
Puss&Kram /Alex

Natt

Blev att vara vaken lite sent idag ^^ Men man har ju sovmorgon, fast då ska Linn komma hit på morgonen och ta en kaffe :) Lär vara lite trött imorgon men det var det värt ;) Jag och mina smilegubbar, alltid tusen av dom ;b haha.
Jaja, nattinatti och dröm sött! Puss /Alex

Hihi

En konstig dag med blandade känslor, men nu när jag ligger här i sängen känns den väldigt lyckad ^^
Längtar till imorgon!
På tal om imorgon så ska jag kanske hjälpa Linn med att baka efter skolan om hon fortfarande vill det. Det är ju rätt trevligt att baka, kanske man kan få lite julkänslor. Fast jag gillar ju inte julen otroligt nog ;b Den är alltid så tråkig och jag brukar känna mig lite ensam.. Menmen, man får ta och försöka ändra på de :)
Nu måste jag ta och sova, är så jobbigt att vara trött i skolan och jag lär ju inte hinna vila på dan imorgon.
Sov så gott! Puss /Alex

Absofuckinglutely

Har varit en riktig slapp dag idag, skola sen har jag bara slöat hemma.
Fick ett oväntat telefonsamtal igår, men det visade dig vara ett positivt. Skönt att få säga hur de ligger till.
Men är ändå arg, är så jävla leds på att folk ljuger bara för att rädda sitt eget skinn. Men vafan kan man göra åt saken, inte ett skit.. Jag har då lärt mig att det inte hjälper och förhoppningsvis lär sig andra också de.
Var vaken till kl 4 i natt, så har varit jävligt trött hela dagen. Men ändå kan jag inte komma i säng tidigare :b
Imorgon börjar jag kl 8, hade tänkt att fara och träna efter skolan, sen träffa vicky om de hinns.
Vet ni någon bra skräckfilm som jag hade kunna ladda ner? :)
Nu tänkte jag krypa under täcket och sova lite så jag orkar upp imorgon. Ha en bra natt!
Puss&Kram /Alex


Roligt... Fick just ett samtal av någon kille som sen börjar stöna i telefonen. Är så jävla leds på såna idioter! Ah har bara lust att skjuta skallen av dom!! Hoppas dom ringer igen för nu är jag förbannad. Hoppas nå jävla hemskt händer dom.
Nog om det, nattinatt

Splittrad

Jag känner mig helt hopplös.. Är både glad och nere, svårt att avgöra vad som är rätt och fel. Med mycket positivt kommer det med en del negativt och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag vet ju vad jag känner och tycker men ändå så funderar man om man kanske har fel. En jävla massa gåtor :P haha.
Igår kollade jag film med Åsa och Emma, sen så for vi och snurrade på stan med Amanda. Just nu sitter jag bara hemma och tråkar, kanske far in till Gällivare och är med Åsa och Amanda. Fast hade varit skönt att stanna hemma, basta och kolla en film. Men är så tråkigt att vara själv..
Annars idag så har jag varit med Linn hos hennes mor och fikat och kollat på Linns balklänning som hon har köpt idag. Mycket fin var den, hon kommer att vara så vacker på balen :) Måste börja leta efter en själv.
Sen åt vi pizza från La Guna och gott var de! Sen åkte jag hem och hade tråkigt..
Nu ringde Amanda så de blir iaf att jag far och är med dom, så ska kila nu.
Ha en bra kväll, puss /Alex

Lördaglördag

Det blev ändå en lyckad kväll igår :) Hade väldigt roligt på krogen och värt precis så där lagomt full haha. Träffade massa sköan människor och busade en hel del med Emma :D Har nästan lite lust att fara ut idag också, men det ska jag defenitivt inte göra. Ska nog kolla film och sånt mys.
Här från ni lite bilder från igår

förfest hos emma hos emma på förfest hos emma hägg på förfest
  

Fler bilder finns på pixbox och facebook ;)
Nu ska jag ta och göra nå vettigt, typ fixa mig och bestamma mig för vad jag ska göra ikväll. Så ha det bra!
Puss&Kram /Alex

Freeedag! :D

Det gick bra på körlektionen igår, men lite fummel blev det ju för att jag var så nervös :) Nästa lektion blir på onsdag.
Var inte ens hem igår på hela dan. Var i skolan, for till Linn efter skolan och fixade med vårat företag, for på bilskolan, for till Linn och åt och fortsatte
med företaget, sen for jag till Emma och var med henne och Antonia :) Kom hem först vid 12.
Ikväll ska jag ut med Linn, Emma och Lotta iaf och förhoppningsvis förljer några till med. Det är ju World cup här i gällivare, så de är ju säker många
på krogen. Förhoppningvis lite nytt och roligt folk ;P
Hojja, de har blivit rätt mycket att fara ut på den senate tiden iaf om man tänker på att jag kanske ska nästa helg med Amanda och dom.
Men vafan jag har ju fyllt 18 nyss så ;D Jag hinner ta de lugnt.
Nu måste jag kila och duscha och sen börja fixa mig. Hoppashoppas vi får en rolig och lyckand kväll! ^^
Lägger upp bilder imorgon. Ha det bra!
Puss /Alex

Whohoo!

Har varit och övningskört idag, gick faktist bra :D Roligt var det också. Mamma har äntligen vågat
släppa mig till Malmberget, lite jobbit att övningsköra med någon som är åkrädd..
Men imorgon blir det att övningsköra med Ellen hehe. Börjar ju som bli lite nervös, hoppas det går bra för mig.
Snart blir det dansen och sen ska jag med Amanda och några till och ragga lite ^^ Ska bli trevligt i alla fall.
Det gick bra på provet förresten, eller får nog G hur som helst haha. Nu ska jag byta om och kolla lite tv innan jag ska iväg. Ha en bra kväll!
Puss&Kram /Alex

Sa ju det..

Nu känns det som att allt håller på att vända igen. Det har ju varit bra nu ett tag, men det får aldrig vara längre än just ett tag... Har ju kanske mindre att tänka på än förut, men inget förblir bra. Jag är leds på att åka i en jävla bergodalbana. Vill att allt ska bli.. bli... ja bra. Att allt bara ska bli stabilt.

Just nu kollar jag Desperate housewives och så ska jag fortsätta plugga Praktisk marknadsföring B, har ett prov imorgon. Tur att det är rätt logiskt och att de inte är så svårt att komma ihåg. Förhoppningsvis går de bra.
Men nu ska jag kolla färdigt desperate och sen plugga mera.
Puss /Alex


Kvällen

Trodde de skulle bli en tråkig hemmakväll, men Åsa vela att jag skulle följa med och handla och så for vi till Emma och tog en kopp kaffe/te :) Pratade om allt möjligt och bara hade det trevligt.
Just nu kollar jag på My name is Earl, den är rätt bra. Annars så pratar jag med lite gött folk på msn. Börjar faktist bli rätt trött, så jag tror jag ska försöka sova lite tidigare än igår :P
Hade egentligen inte så mycket att skriva.. Men hittade en bil på mig och Linn som jag tyckte om av någon på Emmas pixbox från ihelg. Den var som härlig på något sätt. Tar och lägger upp den vettja ;)

tjejkvällen

Men nu ska jag ta och tvätta bort sminket och sånt och sen krypa ner under täcket.
Sov gott, puss /Alex


Happy ^^

Idag är jag glad för att jag har ÄNTLIGEN fått tid för övningskörningslektioner på bilskolan! :D
På torsdag ska jag dit och testa min kunskaper haha. Mamma måste övningsköra med mig en gång innan så jag inte är helt borta. Min föräldrar har varit och är ju väldigt dålig på att ta sig tid för de...
Sen så har de börja gå framåt för mitt och Linns företag :) Vi har försökt sälja reklamplatser men typ 10 st har inte varit intresserade, men så fick vi lite nummer av våran kontaktperson så nu har vi sålt en i alla fall ;)
Ikväll vet jag inte riktig vad jag ska hitta på, kanske fara och träna. Nu blir de att kolla That 70s show, älskar den serien ^^
Så nu kilar jag, puss&kram /Alex

Brr kallt

Igår var jag med Lotta hela kvälle, vi kollade Pulse och åt godis och sen for vi iväg och busade på stan :)
Vi övade även på att saldda haha. Men mest så snurrade vi bara och vi unnade oss en halv pizza också. Gott som tusan var det! Vi satt på Manuella ganska så länge, nog länge så jag hann bli påhoppad utan anledning.
Fattar inte varför tjejer ska vara så.. så... ja ni vet :P Jag har inget med henne att göra, känner inte ens människan. Är inte skylldig henne något och vill hon snacka kan hon göra de med någon annan. Men säger hon nå mer får hon skylla sig själv, för nå kan jag säga mycket mer än igår.
Annars var de jätte trevligt :) Lotta och hennes vovve Troja sov över hos mig och mysigt var de. Och väldigt längesen för den delen också. Måste fara till henne och hälsa på i Piteå när jag har pengar.
Men nu har jag en massa plander vad jag ska göra med studiebidraget ;) Längtar tills det kommer!

i bilen i lottas bil

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, tänkte nog höra med Åsa om hon har lust att hitta på nå :)
Tror faktist att jag ska ta och ringa henne nu.
Puss&Kram /Alex

Lördag

Då sitter man här med mjukisbyxor och bara tar de lugnt. Är inte ett dugg bakis och det är jag väldigt glad över. Tog de lugnt och blev inte packad som jag lovade. Så skönt att vaka upp och veta vad man har gjort och slippa all ångest. 
Så de blev en riktig trevlig kväll igår :) Tacosen var god som tusan! Tyckte att det var synd att vi inte var hos Emma längre än vad vi var.. Menmen, nästa gång kanske man inte bhöver fara på krogen ;P
Här kommer lite bilder i alla fall.

ser lite rockig ut :P  
 

Vill ni se mer bilder kan ni kolla på facebook.com :)
Nu väntar jag på att Lotta ska höra av sig. De är tänkt att vi ska kolla film eller nå. Emma skulle kanske också vara med.
Men min dator krånglat så mycket så kanske inte kan ladda hem någon film :/
Nu ska jag kila i alla fall, ha det bra!
Puss&Kram / Alex

Hihi ^^

Party ikväll med tjejorna :D Ska bli så jäkla roligt.
Berättar mer om kvällen och lägger upp bilder imorgon!
Önska oss nu en rolig kväll ;P
Puss /Alex

Ojoj

Idag har jag gjort väldigt mycket. Dagen började med att jag tog en bussresa på 45 min hem till Linn, vi toppade varandras hår, for till skolan och hade projektarbete alltså höll vi på med företaget, så for vi och försökte sälja reklamplatser men gick inte så bra, sen var vi på möte på banken, sen så var jag hem och åt, sen for vi till Linn och så testade hon göra frisyren på mig som jag ska ha imorgon, så färgade hon håret på mig, sen så for vi till hennes mamma och tog en kopp kaffe och sen skjutsade hon hem mig :)
Men det har varit mycket trevligt. Lär bli rätt fullt upp imorgon också för det ska handlas, fixas och sen festa och innan de så blir de ju skola. Börjar kl 8 :( Men det är sånt man får ta haha. Men ikväll ska jag somna lite tidigare.
Min ekonomi är inte den bästa just nu, var till och med göra en liten budget för att kolla vad allt kostar som jag vill unna mig själv och se om jag har råd med allt ;P Är 150 kr kort, så skippar pizzan efter krogen och får se till att maten inte kostar så mycket som vi ska äta imorgon.
Fyfan vad jag saknar Turkiet nu alltså, har ju varit så jävla kallt idag.. Där var de så vart och skönt, ibland nästan liet för varmt. Jag måste fara utomlands snart igen.

jag och johanna i turkiet

Nu är jag trött som tusan, måste nog sova snart trots att klockan bara är tio. Men jag vill ju orka med hela dan imorgon :) Vi ska vara hemma hos Emma Hägg, hoppas verkligen att det blir roligt.
Nu ska jag krypa ner under täcket och fortsätta kolla Kinkdom of heaven, sen sooova. Ha en bra natt!
Puss&Kram /Alex

I think i'm gonna be okej

Det här varit en rätt händelsefull dag idag. Linn kom hit på morgonen så gjorde vi lite företags saker, sen engelska i skolan, var hemma ett tag, for på stan med Emma Larsson och Antonia och köpte strumpbyxor och glitterspray till håret, for sen på dansen och nu sitter jag bara här och tar de lugnt. Varken Åsa eller Vicky var på dansen idag, men de var roligt i alla fall. Vi gick igenom nya danssteg till dansen vi håller på med och skrattade en hel del :)
På stan var det också väldigt trevlig, de pratades väldigt mycket och blev en hel del skratt där också ^^
Längtar till fredag! Hoppas bara att de löser sig med ställe att vara på. Min föräldrar kanske är snälla och låter oss vara hära, för de sitter ju ändå bara i
tvrummet och vi behöver ju bara köket ett tag och sen kan vi ju vara i mitt rum.
Menmen, får se hur de blir. Och nu är jag på jakt efter ett linne som är helt spårlöst borta. Jag tror de är hos Emma Hägg och hon tror att hon har lämna
tillbaka det, så nu letar båda haha.
Imorgon börjar jag först tio över tolv, så ska till Linn och så ska vi toppa håret på varann.
Sen på kvällen kanske så ska hon färga mitt och och lite sånt :) Sen i skolan måste vi planera inköpslistan till fredag.
Jaja, ska leta vidare nu. Puss&Kram /Alex

Tror att saker och ting kommer att fixa sig nu, känns som att jag är på rätt väg för en gångs skull..
Fast de brukar ju vända just efter jag har sagt de...

Förvånad..

Fick ett oväntat sms ikväll och jag kan inte påstå att det inte var efterlängtat.. Skönt att få det ur mitt huvud i alla fall, kanske man kan gå vidare med huvudet lite högre upp. Började skaka i hela kroppen när jag läste det, tror inte de är normalt men de var väl chocken.
Sen har jag lyckats ganska bra med att hålla mig positiv och skaka bort alla negativa känslor :)
Förresten så har jag och Linn ett eget UF-företag nu. Emma och Åsa bestämde sig för att göra egna arbeten, så då har jag och Linn ändrat hela affärsidén och produkt. Tror de kommer gå asbra för oss för vi fick värsta bra idén. Förhoppningsvis i alla fall. Men tänker inte avslöja vad det är, ännu ^^ Hihi.
Har varit på en föreläsning ikväll som var nästan två timmar, men värt de eftersom vi får ta ledigt fyra timmar från företagsekonomin. Så börjar först kl ett morgon, men jag och Linn ska jobba med företaget på morgonen och enligt henne kommer jag inte få sova länge ;P Men jag är ju hennes bitch haha.
Bäst att jag försöker sova nu, tror inte att hon blir så glad om jag är trött ;) Ha en bra natt!
Sov gott, puss /Alex

Planer ;P

idag har jag varit i skolan, sen for jag, linn och emma till mig och kollade kläder till i helg, sen har jag varit och hälsa på min kusin och flickorna och sen for jag en sväng till emma och hon testade fixa mitt hår och lite sånt :)
Idag i skolan bestämde amanda, maggi, jag, emma och linn att vi ska ut och så ska emma larsson också med. Så har de blivit bestämt att vi ska ha tjejkväll hos amanda eller emma larsson med kanske tacos eller nå annat, sjunga med singstar och bara ha det trevligt :) Sen drar vi iväg på krogen och har jävligt roligt! Sen så har jag, amanda och maggi bestämt oss för att inte bli så packade ;) Hehe.
Den här gången ska de bli lyckat för har alltid blivit för packad.. Så ska fast köra på festmetoden om så behövs :P
Menmen, nu borde jag försöka sova så jag orkar upp imorgon. Börjar kl 8 och det känns inte roligt.
Sov gott, puss&kram /Alex

Nu så :)

Nu har jag bestämt mig, inge mer tänka tillbaka. Nu ska jag gå vidare i mitt liv och starta om på nytt. Bara att försöka skaka bort känslorna. Klart att jag kommer sakna vissa studer och längta tillbaka och jag kommer fortfarande ångra visa saker som har skett, men nu ska jag inte de låta det tynga mig :) Jag vinner inget på att göra så här mot mig själv. Visst kommer jag vara nere vissa dagar, men jag får försöka tänka positivt. Hade en väldigt bra pratsund med en väldigt bra vän inatt som också fick mig att börja tänka om. Bra saker händer och ibland får man vänta lite bara.
Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, har då bara legat i sängen hela dan så nu börjar jag känna mig lite rastlös.. Ska nog höra med någon av tjejerna om de har lust att hitta på nå, Linn sa ju trots allt att jag skulle komma och äta kladdkaka :) Fast hon har alltid så fullt upp ;P
Snart mat, börjar bli riktigt hungrig eftersom jag inte har ätit någon bra frukost.
Men ha en bra kväll! /Alex

på väg från linköping

upp & ner, ner & upp

Hela jag är som en bergodalbana, kan inte styra mina känslor för 5 öre... Blev på bättre humör än vad jag var sist jag skrev, fixade med datorn som internet har fixat sig på och så har jag laddat hem lite musik å filmer eftersom jag inte hade något på den här. Skönt att ha en bärbar, för då kan man göra som jag gör nu och ligga i sängen. Linn kom förbi på en kaffe också vilket var uppskattat och trevligt :) Men nu igen så känner jag hur humöret är på väg nedåt.
Är det normalt att nästan gråta varje natt?
Nu lyssnar jag i alla fall bra musik och det brukar gröra mig på bra humör, kanske borde slå på en bra film också :)
Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Blir inte att träna för jag har blivit lite förkyld och jag vill inte att de ska bli värre.. Så kör väl på måndag.

http://www.youtube.com/watch?v=3sOQONJ18jI

En väldigt bra låt med Skillet, gillar rätt många låtar med dom :) Lyssna och njut! Synd bara att jag inte vet hur man får hit hela videoskitet :P Sov gott /Alex

Suck...

Dessa jävla tankar igen...
Jag har kommit på att jag inte hatar mitt liv, utan jag hatar mig själv för det är jag som gör misstagen. Vissa personer gör ju inte saken bättre, men det finns inget man kan gör åt den saken. Har tänkt igenom allt och nu ska jag försöka förbättra mitt så kallade liv. Tänka först och handla sen..
Akohol, vad är det bra till för egentligen? Visst man kanske har roligt och så vidare, men egentligen förstör det bara för alla. Hur många liv har inte förstörts och familjer blivit splittrade? För mig har det inte tillfört något annat än tillfällig lycka som är borta så fort man tar ett glas för mycket. Man tappar omdömet och det är då de flesta misstagen sker. De flesta av mina misstag har då skett för att jag just har tagit ett glas för mycket..
Jag kan inte skaka bort all ångest jag har fått genom åren och det tynger mig nå otroligt mycket... Det enda jag kan göra är att försöka gå vidare, men det är faktist inte det enklaste. Folk här i Gällivare vill inte förstå fast det är precis likadant för de flesta och det kan man inte heller göra någonting åt..

Nog om det, nu ska jag kila och deppa vidare. Kanske ta och äta något borde vara en bra ide :P
Puss&Kram /Alex

Bus ;)

Idag har jag och Linn äntligen kollat kopps :) Men efter ett tag märkte jag ju att hon sov och då tänkte jag att jag skulle busa lite. Stoppade godis innan för hennes kläder på ryggen och i örat, men när hon inte vaknade av det börja jag tänka på min vattenspruta ;) Jag tog mobilen, började filma och gav henne en dusch. Hon såg väldigt arg ut men sen börja hon skratta när jag vek mig av skratt. Blev inte bättre när jag kollade på videon om och om igen, skrattade tills jag grät. Sen var filmen slut och vi hann inte se vem som åkte ut från Idol.. Dom var ju ganska duktiga :)
Imorgon vet jag inte alls vad som händer, men borde fara och träna i alla fall. Men vill göra nå roligt till kvällen.
Nu ska jag kolla tv eller min skräckfilm som jag inte har sett ännu, men lite läskigt att se den själv :P Men det är inte så mycket man kan gör åt saken.. Nånå, men nu är de dags att kila. Sov gott! Puss  /Alex

Gissa vad

Blev inte att kolla filmen idag heller :( Så nu har jag suttit hemma hela kvällen och bara haft tråkigt.. Försökt få nå reda på dessa datorer, men de vill ju inte gör som jag vill att dom ska :P Men de fixar väl sig. Sitter nu med den bärbara i famnen, men den vill inte installera nya versionen av msn. Den säger att man måste ha Windows XP och gissa vilket Windows jag har.. Blir så arg, men har ju den älsta msn och det är ju helt okej. Eller så inte hehe. Men vad kan man göra åt saken, inte ett skit. Nu ska jag gå och kolla tv eller något annat tråkigt.
God natt och sov gott. /A

Orkar inte

Orkar inte försöka nå mer.. Jag tror jag alltid försöker med fel saker, de är därför jag alltid misslyckas. Men de är ju bara vad jag tror :P Varför skulle man villja prata med någon som en vill prata med en. Jo för att  ibland är man lite dum i huvudet och man hoppas kanske på att saker och ting ska förändras. Eller att man i alla fall ska få en förklaring..
Men man får skita i det och försöka gå vidare istället.

Linn kommer hit ikväll och nu ska vi äntligen kolla Kopps som vi har tänkt göra jätte länge nu. Så ska vi vara busiga och köpa något gott också ;) Det går inte så bra för mig med det där att vara nyttig, men snart så ^^
Annars ska jag väl inte göra så mycket mer. Försöka plugga lite kanske, men de känns verkligen inte lockande..
Puss&Kram

Nya tankar

Blev utmanad idag, men jag ids inte ta utmaningen ;) Tror inte ens att jag vet 7 personer här som jag kan utmana.. Men jag kan skriva upp de där sju sakerna i alla fall :)


1. Jag älskar glass och allt annat som är sött
2. Jag blir knasig när jag är trött och sen äter något, speciellt socker
3. Jag sjunger nästan alltid när jag åker bil
4. Jag tror på spöken
5. Jag blir ofta nere, ibland utan anledning
6. Jag hatar att vara rädd och ensam
7. Jag har nästan alltid tråkigt när jag är hemma

Har funderat någon dag nu och jag har kommit fram till att det suger att vara singel. Hur underbart är det inte att ha någon man kan dela allt med, både glädje och sorg? Tror inte att det finns något jag längtar mer till än att hitta en person man vill vara med dag som natt. Att vara ensam är ingen höjdare och singellivet var inte så roligt som alla trodde. Menmen, den som väntar på något gott kan inte vänta för länge :) Eller hur de där ordspråket nu gick..

Och nu börjar jag verkligen tro att folk är rädda för mig. Åkte med en buss till skolan en morgon som är framme vid 8, hela bussen fylldes men ingen vågade sätta sig på plastsen brevid mig fast jag satt längst in och hade väskan på golvet. Man hade kunna tro att jag luktar illa eller nå :P Eller att jag ser ut som världens bitch. Fast i och för sig kan jag se rätt sur ut på mogonen när jag är trött ;) Haha.

Menmen, snart kommer väl Vicky och ska fira mig i efterskott :) Så då blir de att fika och ta igen lite förlorad tid, ska bli mycket trevligt. Ha det så bra! Puss /A


Nere..

Vet inte varför men jag känner mig nere.. Jag kanske har några orsaker, men tycker att jag inte borde känna så här. Det har varit en bra för övrigt :) Umgåtts med Linn hela dan, vi har käkat pizza och bara varit hemma hos mig typ. Blev ingen träning tyvärr, men imorgon blir det av förhoppningsvis.
Känns som att jag har gått upp flera kilon sen lovet :b Haha. Men får se till att bli lite nyttigare.
Nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske kolla en film. När jag inte umgås med någon grubblar jag bara hela tiden. Om allt vore lite enklare..

En sak jag hatar med andra är att alla som inte känner mig har så jävla mycket fördommar. En del borde lära känna mig bättre och inte ta förhastade slutsatser. Då kanske saker och ting hade varit enklare.
Jag säger inte att jag inte har det, men jag är inte rädd för att ta reda på om jag har fel.

Ha en trevlig kväll, puss /A

Lyxmiddag

Igår fyllde jag alltså år, det var en väldigt tråkig dag som sagt förutom när tjejerna var förbi. Ingen har varit förbi idag, men min kusin och hennes familj skulle komma imorgon.
Just nu är jag hos Åsa, vi har varit och käkat på Mannuella vars sin rulle och gott var det! :)
Nu sitter vi bara här i hennes säng, äter lite godis och väntar på att Gossip Girl ska börja. Förresten så är hennes lilla kissekatt unge väldigt söt, jag vill ta hem den och äta upp den ;)
Imorgon börjar skolan och det känns väldigt tugnt... Men vad kan man göra, bara att gå dit.
Nånå, nu ska jag vara lite social. Puss&Kram

Ja må jag leva

Idag fyller jag då år. Emma, Linn, Lotta, Mela, Åsa och emma Dahlberg har varit och grattat mig och en av mina mostrar. Kommer väl någon i morgon också. Annars har de varit en rätt tråkig dag...
Men igår hade vi väldigt roligt. Var förfest här hos mig och vi blev ju ett par stycken ;) Jag blev väldigt full efter "Ful drinken" som var en av presenterna av tjejerna. De var en plastmugg vars de stod ful drinken på och alla som var här skulle hälla något av det de drack, så det blev ju lite öl, cider och sprit. Men den blev inte så farigt äcklig, jag drack ju trots allt upp den efter några hade fått smacka av den.
Sen bar det av på krogen och där ifrån har jag inte så många minnen haha. Men har mått skit i dag och är fyll med blåmärken så kan tänka mig att det blev några drinkar där också :P
Det här smakat jävligt bra med smörgåstårta idag som ni kanske kan tänka er. Har inte ens ätit nå vanlig mat idag haha :) Nu ska jag kolla film eller nå och käka lite ost och kex för ingen hade varken tid eller vilja att hitta på nå med mig ;( Men ha de så bra, puss&kram


emma, jag & några andra


RSS 2.0