Dåligt humör..

Hojj vad jag är dålig på att skriva.. Ska försöka bättra mig.
Har varit på så sjukt dåligt humör dom senaste dagarna och jag vet som inte riktigt vad det beror på. Men de går väl över eller något.. kan ha varit på extra dåligt humör idag för att jag har slutat med alla onyttigheter och jag är van att få i mig massor med socker varje dag ;b
Fredan som var har jag varit i Umeå med David och Joel, det var mycket trevligt måste jag säga :) Hann till och med kolla på stan lite, så kom hem med tre nya tröjor. Lördan hade vi myskväll hos Linn och de var också trevligt trots mitt pissiga humör.
Nu blir det jobbjobbjobb, men ledig på torsdag och sett till att jag är ledig på lördag :) På lördag är de ju Olearys premiär så man måste ju bara dit. Hoppas på att David och Joel vill komma hit då, har då bjudit hit dom. Hoppas det blir kul hur som helst!
Nu tror jag att jag ska slå igång första säsongen av How i met your mother som jag haft på datorn hur länge som helst :P Finns ju inte allt för mycket annat att göra.. Kanske man tar och gör sig en macka och lite oboy också.
Puss /Alex ♥



Gillar verkligen den här låten vare sig det är med Nirvana eller Amy lee också. Men Jay gör den jävligt bra! :)


Patetisk?

Läste just igenom lite inlägg här på min blogg och insåg just att jag verkar väldigt depressiv och på gränsen till patetisk.. Men vafan, en blogg är ju typ som en dagbok och man ska väl kunna skriva ner vad man känner :) Och ingen är ju tvingad att läsa den precis haha.
Men jag har väl hamnat i en sån där svacka som är lite svår att ta sig upp ur. Jag borde inte klaga på mitt liv för det finns så många fler som har det mycket värre än vad jag har det. Men det är svårt att trycka undan en känsla och känslan säger ju att allt är så mycket hemskare än vad det egentligen är..
Nu längtar jag till sommaren... Ca -25 ute och de gillar jag verkligen inte. Kanske borde man flytta till ett varmare ställe? Men fel hittar man väl alltid vars man än bor :b
Snart är det jobbet som gäller, em även idag.. Imorgon är man ledig i alla fall :) Sen em och sen mellanskift hela helgen. Men då slutar man ju inte så sent och så finns de chans att få lite övertid så det blir fin lön sen ;)
Nå men nu ska jag ta och äta något.
Puss /Alex ♥

alla <3 dag

Det har varit så otroligt skönt att få vara lite ledig. Fast när man är de får man ju lite ångest eller vad man ska kalla det när man ska tillbaka till jobbet igen haha :) Har eftermiddag idag, så får se hur det går att jobba ensam ikväll då.. Det är så läskigt att vara själv, rädd att få hjärnsläpp och panik :b
I lördags var det ju Lavinfara på Dundret och jag bjöd hit David från Kiruna och han tog med sig Niklas. Fixade lite fest här i min lilla lägenhet och det blev väldigt lyckat måste jag säga :) Nå kunde det ha varit roligare på krogen, men så fort vi gick upp på dansgolvet så var det definitivt inte tråkigt! :)
Kvällen slutade bra och vi hade så kul på morgonen. Jag kunde inte sluta skratta haha :) Nu får man leva på den helgen ett tag tills man far ut nästa gång.
Idag är de Alla Hjärtans Dag... En skitdag om man inte har någon att dela den med. Jag jobbar ju.. Men ska iaf träffa Angi och Åsa :) Resten av mina underbara vänner får jag ta och träffa här i veckan när man inte jobbar så sent (:
Annars kommer väl dagen bestå av att grubbla på massa... Snart bygger jag upp en kinesisk jävla mur.....
Puss /Alex ♥

 

En fin Alla ♥ dag låt kanske


Leeeedig

Hojj vad de känns som att jag har jobbat nonstop :P Jobbade hela förra veckan förutom på onsdag, har fått en hel del övertid och först efter idag får jag äntligen vara ledig 4 dagar :) Det tycker jag att jag förtjänar. OK behöver mig egentligen ihelg men känner att jag måste vara ledig plus att några trevliga kisunabor kommer på besök (: Sen så äre ju Laaaaaavinfara på Dundret på lördag! Nu vill jag ha en lyckad helg, en liten revansch för helgen i Kiruna när de spåra lite för mig :b Måste bara hittan nå att ha på mig..
Så har jag fått lite extra pengar idag för fick fel lön den här månaden. 800 kr till på kontot satt inte fel kan jag säga eftersom de började bli lite låga siffror där ;b Lär ju vara 00.00 kr efter helgen.. Och då får man hoppas på att de var värt de :) Haha.
Nu ska jag försöka hitta nå bra på tvn och klättra upp i sängen.
Btw vill sälja min soffa (svart/grå, 4-sittsig med flyttbar divan) och min säng (svart loftsäng, 1,40 bred, 2 lång, väldigt hög för jag kan gå under den, förvaringsutrymme under, jag har soffan så den är 2-sittsig under sängen) så de är bara att ni hör av er om ni är intresserade så diskuterar vi pris :) Kan skicka bilder och ge bättre info!
Godnatt på er. Puss /Alex ♥

RSS 2.0