De sista timmarna

Snart lämnar jag tonåren bakom mig och blir en vuxen kvinna, eller så inte ;) Men man kan ju ge det ett försök. Tror jag ska bli vuxen först när jag fyller 25.. Det låter väl bra :D Så men andra ord fyller jag år imorgon. Glöm inte att säga grattis ;)
Det har varit en bra helg måste jag säga, lugn och skönt men framförallt mysig. Lite tråkigt bara att man har jobbat, men de är ju inget nytt. Nästa helg blir det nog lite mer håll i gång ;P I alla fall på lördag, på fredag jobbar jag ju.
Nu ska jag hoppa i duschen för Linn ska ta och klippa mig på ett tag. Sen kanske man måste fara och handla lite och kanske baka nå till imorgon. Tur som jag har vela Linn baka morotskaka och nå chokladrutor åt mig, tack Linn! :D
Nå men nu ska jag sätta fart..
Puss /Alex ♥

Fullt upp

Jag glömmer ju typ bort att skriva hela tiden, har som så mycket att tänka på :P Har jobbar så mycket nu dom här två veckorna som varit. Jobba förmiddag i onsdags, 12timmars igår osv :) Känns bra att veta att man kommer ha lite mer pengar nästa månad, fast då börjar de ju bli dags att julhandla..
Har fått mina grejer från LR nu, måste bara hämta ut dom. Så vill ni köpa lite smink och andra saker så är de bara att ni kontaktar mig ;) Säljer allt mellan parfym och kosttillskott. Och vill ni själv börja sälja och tjäna en slant så kan ni också höra av er till mig :)
Idag så har jag och Linn varit och promenerat, så gick jag till mamma så beställde vi tårtor och så, nu sitter jag bara här hemma och tar de lugnt, kollar lite Grey's Anatomy. Ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning för jobbet så man slipper göra de i sista minuten.
Tror jag ska lyssna lite musik nu. Ha en bra helg! :) Det ska jag i alla fall. Nästa helg blir det party bara så ni vet ;)
Puss /Alex



Så bra grupp! :)


Upside down

Hade en bra dag igår trots att jag jobbade 12timmars :) Skjustade lite folk, kollade film och mös som bara den. Hipps vipps så var klockan sex på morgonen, jag som var så trött och tänkte sova direkt efter jobbet ;P Morgonen började bra, blev lite konstig, men slutade bra också. Insåg ett och annat.. Vilket är bra.
Men nu är ett av mina problem löst hur som helst, ett stort problem som jag borde ha gjort något åt för länge sen :b Känner mig lättad även om jag inte "löste" de direkt.. Nu är det som det är och de är bäst så här.
Det är det tur att man har bra vänner och de känns som att jag bara får fler och fler, vilket är toppen :) Har som saknat ett socialt liv liksom. Gillar ju att träffa nya människor och vara där vars det är mycket folk, även om jag är lite blyg ;P
Ska jobba imorgon också, från 8:45 till 17:00. Känns lite tugnt nu, men kommer säkert gå bra och så får man tänka PENGAR! Och det är ju något som jag verkligen behöver nu som ni kanske vet ; )
Nu ska jag kolla Paradise Hotel, sen duscha och sen soooooova..
Puss /Alex ♥

Hojjfifan...

Loggade in på min internetbank idag och så fick jag se vad jag ska få i lön. Det var inte kul kan jag säga.. Hur fan ska jag klara mig på 4500 kr när jag är 1000 kr minus redan, hyra på ca 2300, facket och a-kassa på 400, elen på 500, bilen på ca 1700, sista avbetalningen på datorn på 1800, över 1000 när jag ska börja med LR, Luleå resan med Linn vars tåbiljetterna ska betalas och min andel på hotellrummet på ca 500, plus en massa andra små utgifter här och där...
Jag som har varit nere ett tag och började just känna mig mycket gladare för en liten stund.. FAN!
Känner för att skjuta mig i skallen, dränka mig i någon bäck, hänga mig i något träd....
Var ledsen och ringde mamma och säger bara det, det är tur att jag har så underbara föräldrar. Dom ställer alltid upp och stöttar en, men då vet dom ju hur jag kämpar också. Söker jobb hit och dit men inte fan får man något.. Har en plan och hoppas den går i verket.
Nå men nu ska jag käka en macka, sen måste jag sova. Börjar 10 imorgon och slutar 22, tolvtimmars med andra ord. Då får man i alla fall ihop några timmar.. Godnatt.
Puss /Alex ♥

De här fick mig på lite bättre humör. Tänkte att ni som läst också behöver nå som gör er glad efter mitt depressiva inlägg.





Finns de nå som gör en mer glad än när en gullig gunge skrattar eller gör gulliga grimaser? ;D Haha!


Ojdå..

Har nästan glömt bort att jag har en blogg ;) De har inte hänt så mycket egentligen..
I lördags så umgicks jag med Linn H på dan och så skulle jag umgås med Linn N på kvällen, men jag fastnde som på El&Krafts frima fest. Så kvällen slutade med att jag och Linn H partajade med hennes arbetskamrater :) Det blev en helt galen kväll, väldigt roligt hade vi måste jag säga! Lite för många blåmärken så här efteråt, men de var värt de. För inte är de ofta man far omkring med kontorsstolar och racar ;) Blev inge krog eftersom de var en jävla kö, så vi for till David istället och fortsatte partaja och inte var vi nå lugnare där inte. Hoppas man får komma fler gånger på deras firma fester :D
Nu längtar jag till November.. Fyller ju 20 den 1, så de blir att fira mig den 6 på Helloween och den 12 far jag och Linn H till Luleå för att kolla Idol hihi :) Händer säkert nå annat skoj också.
Nu ska jag bara ta de lugnt, kolla tv och så. Imorgon blir det väl att träna, handla lite och sen får man se :P
Puss /Alex ♥

En bra dag

Idag när jag vaknade gick jag till mamma och pappa och åt frukost, sen gick jag och mamma och promenerade med hunden ett bra tag. Sen så for vi tillbaka och drack kaffe och åt en bulla, så kom min moster Kicki dit och surra med oss ett tag. Sen var det dags att fara till Vicky för att snacka om LR och jag bestämde mig för att jag också skulle börja med det. Sen for jag hem och då kom Conny och Fagge med en film och lite onyttigheter, så kollade vi den och så bestämde vi att vi skulle se en till, en bättre och den var jäkla kul. How to Make Love to a Woman, rekommenderar den starkt ;)
Imorgon ska jag nog träna, fara med mamma och pappa på stan och kolla på lite grejer, käka med Linn, fara på dansträningen och sen vet jag inte riktigt vad det blir.. Ska bli så kul att börja dansa igen :) Hoppas jag inte missar allt för mycket pga jobb bara.
På torsdag ska jag jobba extra från 16-22 så då blir det väl inte att göra desto mer. Helgen är jag ledig för en gångs skull och då har jag pratat med Linn om att hitta på nå och Vicky tyckte att jag skulle följa med ut. Så får se då :)
Nu ska jag klättra upp i min säng och sova lite. Godnatt!
Puss /Alex ♥

har färgat håret mörkt

Mitt nya jag
, fast det är lite mer röd/lila än vad det ser ut att vara på bilden (:


The darkness holding me tightly, Until the sun rises up

Jag vet inte vad det tog åt mig.. Känner bara PANG! SLATT...
Att flytta till Luleå i 7 månader kanske inte hade varit så dumt trots allt. Jag får spåna vidare på det och skulle man nu lyckas få ett fast jobb här så blir det ju inte av. Men det är ju knappast troligt att man skulle få de :b Fast då är de ju de att man måste hitta ett jobb i Luleå..
Idag så har jag inte hunnit med så mycket. For till Lotta och Anton när jag vakna, var hemma ett tag, for och jobba, sen blev de att jag, Lotta och Anton kolla film men Lotta somna så då ides jag inte stanna och kolla klart filmen. Och nu sitter jag här...
Man får se vad morgondagen bjuder på, blir väl i alla fall att träna lite och jobba lite.
Nu ska jag kolla tv, sen krama min katt som bara den så hon inte vill anfalla mig sen när jag sover..
Puss /Alex ♥

Jag hatar den här låten!

Jag är helt beroende av den...


Speak the words I want to hear, to make my demons run

Jag var väldigt säker på att det var torsdag idag, jag har liksom sagt till folk att jag jobbar idag och stressat som tusan för att hinna göra saker. Så säger Linn när vi är på Alanya och käkar, när jag är som mest stressad, att det bara är onsdag. Och inte trodde jag henne, höll nästan på att övertyga henne om  att de var torsdag, så kollade jag kalendern i mobilen och såg att hon hade minsann rätt ;P Roligt om jag hade farit på jobbet så hade dom bara "vafan gör du här" haha.
Annars så har jag bara hämtat min kamera från Expert, hämtat ut min och Linns biljetter, varit och träna, varit med Linn till Robbe och hälsat på, sen bara suttit här hemma och degat :) Ska kolla lite Dirty Sanchez sen blir det sängen.
Imorgon blir det väl att inte göra så mycket mer än att jobba.. Fara och träna någon gång innan jobbet kanske. Börjar bli less på att inte ha något att göra, fast de stör mig inte lika mycket som förut (: Man börjar väl bli van.
Nu säger jag Godnatt.
Puss /Alex ♥



Lovely :)


Oj voj..

Idag har jag inte gjort ett skit måste jag säga. Jag har bara varit hemma hela dan förutom när jag får på OK en snabb sväng för att köpa lite glass haha. Känner mig lite... lite... jag hittar inte ordet riktigt, men ni förstår säkert ;) Funderar på att diska bort de lilla jag har i diskhon innan jag går och lägger mig så är de bortgjort.
Både igår och idag har jag sovit typ till tre på dan.. Lite ångest får man ju, men igår hann jag i alla fall laga middag, så var Linn här och käka, så kollade vi Twilight och käkade kladdkaka :)
Imorgon måste jag på Expert och hämta min kamera hur som helst, så ska jag hämta ut min och Linns biljett, så ska väl jag, Linn och typ Daniel fara till Robbe och kolla in hans nya kök (: Sen får man se vad dagen bjuder på. Ska försöka hinna med att träna också!
Nå men nu ska jag diska och sen blir det att klättra upp i sängen.
Puss /Alex ♥



En så himla fin låt måste jag säga :)


Blir galen..

Jag har så många känslor som bubblar upp inom mig så jag håller på att bli galen! Jag är glad och känner mig sprallig, men ändå frustrerad och irriterad. Är super less på vissa människor och kan inte få nog av andra. För det mesta känner jag att livet leker och i vissa stunder vill jag bara skjuta skallen av mig. Men så kanske det är för alla mer eller mindre någon gång :)
Idag har jag i alla fall haft en trevlig morgon. For till Linn när jag vaknade. Vi gjorde väldigt goda toast, sen hade vi lite andra godsaker och så kollade Sex And the City 2 (: När jag kom därifrån slängde jag igång en tvätt.
Nu funderar jag på att gå till mamma och göra en cd-skiva till bilen eftersom jag är less på alla jag har i där.. Snart ska man ju på jobbet så måste skynda mig om jag ska hinna med allt jag har tänkt göra :P
Förresten hade jag det jävligt roligt i fredags när jag och mina homies for ut, en perfekt kväll/natt måste jag säga :)
Nu ska jag kila!
Puss /Alex ♥

RSS 2.0