Har ingen ro

Sitter här och har ingen ro att sova.. Tankarna snurrar som vanligt i huvudet och jag känner mig så nere... Vissa gånger känns de som att jag är i ett badkar och håller på att drunkna men vattnet kommer aldrig upp till näsan.
Lite överdramatiskt kanske men de är ju trots allt en metafor :b

Har varit med Linn ikväll också. Vi for och snurrade lite och sen for vi till henne, tog en kopp kaffe och kollade ett avsnitt av DH säsong 2 :) Lite fler planer har smidits inför valborg också, men får se om de blir så ;b
Imorgon blir de mest att flytta hela dan, får se om man hinner med nå annat.
Men på torsdag blir de mest troligt att fara till Luleå med Linn, Danne och Robbe :) Vill verkligen hitta en svart tubtop! Men har ju inte råd att shoppa precis :P Trevligt ändå.
Nu ska jag försöka hitta ro att sova..
Puss /Alex ♥



Lite emo/fjortis varning på den här, men har gillat den sen jag var liten och har inga planer på att sluta nu :b

Lördag

Är trött som tusan.. Jobbade ju kväll igår, så for jag till Linn och kolla DH till kvart över ett på natten och så blir man väckt innan kl tio för att man skulle följa med på stan ;b Följde med Linn på stan och hon hittade lite saker hon köpte och så tog vi en fika på Vetehatten. Vi försökte få med oss Emma men hon sov :)
Idag jobbar jag sista skiftet sen är jag ledig i ca två veckor om dom nu inte vill att jag ska jobba extra :) Fint med extra pengar, men fint att vara ledig också ;b
Planerna för Valborg tar sig mer och mer, men ändå känns de som att inget är speciellt säkert :P Hoppas de blir roligt i alla fall, men de är ju inte så svårt att fixa ;)
Nu tänkte jag ta och vila ett tag så man orkar hålla igång på jobbet sen. Har varit så trött de två senaste kvällarna.. De är ju tänkt att man ska orka kolla lite mer DH med Linn efter jobbet ikväll också (:
Puss /Alex ♥

Dagen innan fredag

Har inte hunnit göra så mycket idag känns det som. Har haft en jäkla huvudvärk hela dagen, så har varit på rätt dåligt humör. För har även haft ont i nacken och knät.. Men på jobbet kändes det som att jag fick mycket gjort, städade lite och sånt där :)
Stumpan har börja må bättre men de märks att hon har ont. Och det är kanske inte så konstigt eftersom vassa stygn sticker henne i magen typ hela tiden :/ Igår när hon kom hem var de som att hon var på fyllan. Hon vinglade, spydde somna i kattlådan när hon kissa och lite annat smått och gott hände :P
Börjar smida lite planer för valborg, men man får se vad som händer..
Nu börjar de bli sent, så godnatt!
Puss /Alex ♥



Jag har gillat den här låten väldigt länge ♥

Lill-lördag

Har varit och lämnat Stumpan hos veterinären för ett tag sen.. Hojj vad jag är orolig!
Igår höll jag Lotta sällskap i några timmar när hon tatuerade sig :) Finfint blev de, fast hann ju inte se den när den var klar.
Hann även ta en kopp kaffe med Emma på nyfiket igår.

Många tänker ju att man kan inte göra vilken tatuering som helst eftersom att man kan ångra sig när man är gammal typ. Men när man sitter där på vårdhemmet och inte har så många år kvar så tror jag man tittar på sin tatuering och tänker tillbaka på ungdomens glada dagar och inte ångrar att man levde livet som ung.
Det blir ju trots allt en del av sig själv även om man inte alla dagar kommer vara nöjd med motivet :P

Vad ska man göra idag då? Städa vore en bra ide.. Fortsätta packa också kanske... Men inget av de kändes speciellt roligt :b
Och vad fan ska man göra till valborg?? Har lust att göra nå jäkla roligt med mina vänner, men frågan är om mina vänner vill göra nå jäkla roligt med mig ;b Hör av er om ni vill de! Kom gärna med nå roliga idéer också.

Nu ska jag väl vänta tills jag får ork att börja städa och lite sånt och tills orken kommer ska jag kolla om de är något bra på tvn vilket det aldrig brukar vara vid den här tiden :P
Puss /Alex ♥



En mycket bra låt!

Måndag...

Jag har inget att göra, känner mig enormt uttråkad..
Har som vanligt inget intressant att skriva. Man gör ju inte så mycket heller..
Imorgon ska jag i alla fall följa med Lotta när hon ska tatuera sig. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, mán kanske bara är hemma och slöar framför tvn eller något i den stilen om någon nu inte vill hitta på nå.
Känns som att jag vet varken ut eller in, livet känns lite upp och ner. Men man kommer väl på fötter snart. Bara att fundera och känna efter..
Nu ska jag ta och göran nå annat tråkigt och försöka sluta vara så grinig ;b

Puss /Alex ♥

Jahapp

Idag har jag varit och tagit en fika med Emma :) Vi gick på stan också, hittade ett armband och ett halsband på Lindex som jag bara var tvungen att köpa. Roligt att man upptäcker att man har sju kronor kvar på kortet när man kommer hem :b Tur att man lägger undan lite varje månad..
Annars så ska jag jobba extra idag. Känns inte så´där jätte lockande, men vad gör man inte för en extra slant.. Man behöver ju alla slantar man kan få när man har slösat lite ;)
Sen så har jag fundera på att köpa Linns bil :) Eller mamma köper den och så betalar jag tillbaka lite varje månad åt henne :b Men den ska ju besiktas först och så får man ju ta en bättre titt på den. Men de lutar ju åt att det kommer bli ett köp.
Nu ska jag försöka göra nå vettigt ;P Puss /Alex ♥


Misstag

Då är man på jobbet. Känns som att jag inte gör nå annat än att jobba, men de är ju inte sant :P Men tror det blir bra med pengar i Maj :D
Igår åt jag Thaimat med Linn, Daniel, Robbe, Sandra och Anton. Det var mycket trevligt :) Sen for jag till Åsa på kvällen och vi promenerade och lite sånt. Även det var trevligt ;b
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Har frågat om Åsa skulle göra en pedikyr eller hur fan de nu stavas (; Har även lust att fara på äventyr!

Något som är väldigt sant är:
Misstag är livserfarenhet

Puss /Alex ♥


Jobbar

Nu är jag på jobbet, jobbar eftermiddag så slutar först 22.15. Ensam är man också, så det är så där lagomt roligt.. Efter jobbet ska jag till Åsa och klippa henne :) Hoppas hon kommer hit också och håller mig sällskap ett tag. Har fått jobba rätt mycket nu i Påsk (: Jobbar herla den här veckan också förutom på lördag och söndag.

Man ställs inför prövningar hela tiden..

Nu ska jag koncentrera mig på jobbet :)
Puss /Alex ♥


RSS 2.0