Helt underbar

Hade världens sämsta dag igår, velade bara gå under jorden.. Hårda ord och bråk fick droppen att rinna över bägaren. Efter middagen så for Sonny iväg en sväng och han kom hem med en otroligt fin ros och ett supergulligt kort för att muntra upp mig. Han är bara för underbar. Det fick mig att glömma allt om hur dåligt det gick på nationella och resten som hade hänt under dagen.

 

Idag ska jag försöka att få bort lite skolarbeten alltså, kan inte hålla på och skjuta upp det hela tiden... Hoff.
Inte har man kunna jobba varken igår eller idag heller för att man måste gå till dom där genomgångarna till omprovet.. Ja ni läste rätt, omprovet :P Klarade inte det där helvetes jävla skit företagsekonomiprovet :/ Så imorgon gäller de.
Menmen, måste göra mig redo för att fara tillbaka till skolan. Puss /Alex

suckelisuck

Har jag lust att skriva blogg? Nej... Har jobbat igår och idag, idag klev jag upp kl 6 och jobbade innan skolan. Otroligt nog var jag inte speciellt trött. Imorgon blir det jobb efter skolan. Fint med lite extra sommarpengar.
Imorgon har jag nationellaprov i engelska b, skrivskit. Önska mig lycka till, kanske kommer behöva det..
Godnatt, Puss&Kram /Alex

Jobb

Idag har man fått jobba lite och det låter positivt om sommaren ^^ Det gör mig mycket lugnare. Men jag längtar tills jag har ett fast arbete för man vill ju inte leva på sina föräldrar särskillt länge :b För får jag fast arbete ökar mina chanser till en lägenhet och det är något jag verkligen vill ha nu.
Och nu börjar jag bli väldigt stressad över skolan... Har nationella i  engelska b näste vecka, så har bara helgen på mig att förbereda mig. Plus att man har alla de där andra skolskiten att göra. Hojj! :/ Jag vill ha sommar nu nu nu.
Ne nu ska jag fortsätta kolla top model. Puss /Alex

Poff så var det tisdag

Just den här tisdagen var inte så jobbig, förutom Helena min lärares lektion då. Råkade säga att det var jobbigt att lyssna på hennes genomgångar.. Till henne alltså... :P Ärlig är man ju i alla fall hehe. Fast man gjorde ju henne bara jobbigare.
Stockholmsresan har blivit lite ändrad, det blir lite tidigare än vad vi har tänkt oss. Det blir nu till helgen. Nu måste bara se till att allt fixar sig innan helgen. Dessa läkare alltså, du får nog skälla lite på dom Åsa ;) Och du behöver inte vara nervös, det kommer gå hur bra som helst ska du se :)
Jag har ganska mycket i skolan just nu. Ska läsa en bok och redovisa den, åter igen en frivillig samhällsuppgift som jag borde göra efetrsom jag inte gjorde den vi fick tidigare, måste diskutera nå dikter och sen har jag ju den där intervjun kvar :/ Leds som tusan är jag, but what can we do?
Ikväll blir det bara att ta det lugnt, kolla betty och desperaté, kanske man gör bort något skolarbete också :P Men jag har ju ännu inte hittat de där krafterna till det.. Fast det är nog ingen idé att vänta för jag lär ju inte hitta dem (;
Nu ska jag kolla Grey's anatomy. Puss&Kram /Alex

Söndag, dessa söndagar..

Åter igen söndag, hojj.. Men helgen måste ju ta slut någon gång. Borde göra bort lite skolarbeten men jag måste i såna fall hitta krafter till det någonstans :b Någon som vet vars de finns gömda? Då vill jag veta!
Vet egentligen inte vad jag ska skriva ens... Har som inte gjort nå speciellt. Har i alla fall hälsa på Linn idag, tog en kaffe med henne och Lotta för Lotta åker ju tillbaka till Öjebyn idag. Sen gjorde jag och Sonny milkshake. God blev den men Sonny tog sönder mixern haha ;) Sånt är livet. Men ska ska jag gå och vara social i köket för min kusin Veronica och hennes dotter Emilia har kommit förbi. Puss&Kram /Alex

fan

Så jävla jobbigt att man ska vara så trött :/ Har sovit från halv 6 till 10 i 9... En hel fredags kväll förstörd? Mycket troligt.
Förstår inte varför många är som så otrevliga, slösa sin energi på det. Nå kan man ju vara det på skoj ibland men det är inte alltid så roligt. Nåväl, en del kanske är det utan att veta om det :b
Då har man gjort det där förbannade provet och hur det gick... Jaaa alltså det gick ju inte så bra som jag hade hoppats på, men kanske att man får sitt G i slutändan. För vill inte lägga mer tid på ett nytt prov... Menmen, det återstår att se.
Vet inte vad man ska hitta på imorgon. Att fara på gymmet hade i alla fall varit en bra idé, men känner jag mig så kommer jag nog inte så långt. Men till veckan borde jag ta mig i kragen och sätta igång igen (: Får se hur det går då.
Nu blir det väl att åka till Sonny och bara vara antar jag. Man kanske skulle ha varit med på den där middagen så hade man inte sovit bort hela kvällen. Får se då om man kan sova i natt. Men ha en trevlig helg! :)
Puss&Kram /Alex

känslig ?

Mina känslor är som en bergodalbana, kollar nå sorgligt på tv och då blir de böl, blir arg över sånt som inte jag har med att göra egentligen. Fast vem blir inte det när det gäller ens vänner. Men alltså ena stunden blir jag sur och i nästa sekund har jag glömt det och skrattar. Man hade ju nästan kunna tro att jag är med barn :b För man får väl humörsvägningar då..? Nåväl, vill jag i alla fall få ett stabilare humör.
Prov imorgon då i Företagsekonomi... Fattar fortfarande inget och vill inte ringa Linn hela tiden och störa. Blir nog omprov för min del, om det ens kommer gå då :/ Fast min lärare och Linn sa att om man tänker så klarar med det inte. Så jag kommer klara den! NOT.. Hehe. Skratta åt sina misslyckanden ska man väl kunna göra eller?
Nå jag ska väl fortsätta plugga även om det inte är till någon större nytta :P Ha en fortsatt bra kväll och önska mig lycka till imorgon. Puss&Kram /Alex

Längtan

Idag så var jag med Åsa en sväng och så provade jag min studentklänning med skor och mössan och nu börjar jag känna mig riktigt nöjd :) Det blev bra när jag knöt 2 band i midjan men det hade ju varit väldigt fint om man hade kunna sy in den istället, men tror det blir mer än svårt tyvärr. Så kanske jag nöjer mig med banden. Både jag och Åsa började då längta väldigt till den dagen vi tar studenten, vilket är mindre än om 2 månader. Och 2 månader kan gå riktigt fort.
Vet inte riktigt hur jag mår nu för tiden... Jag är som så känslig och tänker för mycket på det som gör ont. Men jag är glad i alla fall att börjar få en bättre relation till mina vänner :) Kanske är dags att börja ägna mer tid med dom för som en liten tös sa till mig är det lätt att vännerna får komma i andra hand ett tag. Och nu är det dags för en förändring på det tycker jag även om nu vännerna inte alltid kan komma i första hand (:
Jag hade vela göra min blogg lite finare och mer speciell, men jag fattar ju fan inte hur man gör :/ Kan ju inte ens lägga upp youtube klipp, men det ska Åsa lära mig snäll som hon är hihi.
På fredag har jag ett prov i företagsekonomi som jag tror kommer gå år helvete... Hatar verkligen det ämnet! Ska bli skönt att slippa det i framtiden. Skönt att slippa alla ämnen man har i skolan för det är ju inte samma sak även om man har ett jobb som kräver nått ämne man har haft i skolan, för då är man ju inte i skolan (;
Nå nu ska jag försöka lägga upp ett youtube klipp för Åsa har nämligen förklarat hur man gör över msn hehe.
Gokväll! Puss&Kram /Alex



En av mina favortitlåtar sen jag var liten :)

Ingen skola för mig

Då har man blivit sjuk på riktigt och nu undrar jag när man ska bli frisk. Har fått någon konstig version av magsjuka... Vågar inte äta nå för är rädd att få så där ont i magen igen. Men magen den bara kurrar.
I lördags tänkte jag och Sonny att vi skulle hitta på nå ute i det fina vädret, så vi for till hans pappas stuga för att skotta och grilla lite korv. Jag fick veta att jag inte skulle vara barnvakt, så då for vi och hämtade lite mat så vi kunde stanna över natten. Vilket vi gjorde :) Väldigt mysigt var det. Vi tog med oss Sigge som är Sonnys mormor och morfars hund. Hade funderingar att stanna till måndag men då skulle jag ju gå och bli sjuk. Här kommer lite bilder i alla fall:

Sonny fick låna mina snyggaste brillor ;) i det fina vårvädret inne i stugan 
   

Då har man gjort något under lovet. Resten av lovet har jag ju typ inte gjort ett skit  ;b Men jag gillar att bara ta det lugnt hemma ibland. Idag ska jag väl inte göra nå eftersom jag är sjuk, blir väl att ligga i sängen och vänta på att bli frisk.
Puss&Kram /Alex

Hemma

Och sjuk har jag nog blivit, fast känner mig inte så hängig. Nåväl, skriver imorgon om gårdagens och dagens händelser. Lägger väl upp någon bild :) Nu ska jag ligga i sängen och bara ta det lugnt tills johnblund kommer. Puss /Alex


Sjukling

Jag tror jag håller på att bli sjuk.. Tach Åsa din lilla prutt ;P Smitta mig så där, men jag får nog skylla mig själv precis som Åsa när hon blev smittad av Mela. Jag hoppas bara att jag inte har gått och smittat Sonnys småsyskon.
Blir nog bastu (även om det inte är det bästa när man håller på att bli sjuk), Step up 2, lite gott och så klart mys resten av kvällen. Kollade Step up 1 i förrgår ^^ Sonny tyckte den var bra trots att han var så skeptisk innan (; Och jag tycker att 2:an är väldigt bra så nog borde han också tycka det hihi. Måste passa på att påskmysa här hemma för imorgon blir det barnvaktning mest troligt..
Mor, far, bror och the dogs har farit till stugan. Är kanske lite elak när jag skriver att det är riktigt skönt, men vi har gått varandra på nerverna den senaste tiden och vi behövde komma bort från varann. Inget påskägg fick man heller ;( Jag kanske borde bli lite snällare till nästa år, men de kommer jag nog först bli när jag har ett eget ställe så vi inte kan gå varandra på ververna haha. Men det återstår att se.
Nu ska jag lägga mig i sängen och se om min konstiga magvärk går över :P Kanske var torrköttet jag åt..?
Puss&Kram /Alex

Skärtorsdag

Än så länge har jag inte hunnit göra så mycket. Har sovit till ett, duschat, så var Linn förbi med min klänning som jag ska ha på studenten. Klänningen var inte riktigt som jag har tänkt mig, den var lite mörkare och verkligen inte figursydd. Men det där med figuren kanske går att fixa :) Behåller den i alla fall, sen ser man ju om man hittar nå vitare och nå billigt så kanske man kan ha de på studenten istället. Men den här kommer hur som helst användas i sommar ^^
Ikväll vet jag som vanligt inte riktigt vad som sker. Linn vela att jag och Sonny skulle komma och kolla film så man tar nog och gör det som Sonny vill, vilket jag tror. Nu har jag hans bil här på uppfarten så ska kila (:
Puss&Kram /Alex

En liten bit ångest

Jag har ångest inför skolan för jag måste göra en intervju med en handlare innan skolan börjar... Jag har verkligen ingen lust att göra den och sen fattar jag inte riktigt vad de är för skit man ska göra sen, alltså typ själva sammanställningen. Och vem ska jag interjuva? Jag som är så blyg.. 
Sen vill jag att min studentklänning ska komma! Har väntat nog länge nu tycker jag :/ Är ju lite orolig att jag inte kommer få den eftersom den tog slut just efter jag hade beställt den. Vill verkligen ha just den.
Nu ikväll vet jag inte riktigt vad det blir att göra, Linn skulle kanske komma förbi en sväng och sen har jag och Sonny pratat om att köpa nå gott och kolla en film :) Har lust att se Step up filmerna, jag älskar dom hihi. Dom är helt klart sevärda, spciellt om man gillar dans annars. Får alltid lust att dansa när jag har sett dom (;
Men nu ska jag kila. Puss&Kram /Alex

Step up 1                      Step up 2
 

strålande sol :)

Jag har nyss kommit hem från Linns mamma. Hon fyllde år igår men då var hon i Mora så blev lite firande idag i stället :) Köpte en sån där lott med 4 trisslotter på en lott eller hur jag nu ska förklara. Blev ingen storvinst, men 50 kr iaf. Linn hade bakat en jättegullig tårta med marsipankycklingar och tuppar ^^
Senare ska jag käka middag med Åsa, sallad hade vi tänkt oss. Blir nog riktigt trevligt eftersom vi inte har umgåtts på ett tag. Så nu har vi lite att ta igen (; Undra vad man ska hitta på ikväll..? Är lite filmsugen faktist.
Nå nu ska jag ta och ringa Sonnyboy hihi. Puss&Kram /Alex

Påsklov

Äntligen lov! :D Ser inte fram emot när skolan börjar igen.. Har ju nationella proven i engelska b kvar och det är något jag önskade att jag kunde slippa undan. Men som sagt är det bara att bita i det sura äpplet :b
Nu under lovet har jag inte så många planer. Ska väl fara förbi stugan och så där en sväng i alla fall, men sen blir det väl bara att mysa och ta det lugnt. Vila upp sig lite så man orkar med de veckor som är kvar till studenten (;
Kan inte bara någon höra av sig om jobb där vars jag har sökt? Jag vill veta nu, annars måste man börja leta om på nytt igen.. Hoppas att jag får jobba mycket för pengar måste man ju också börja spara så man klarar sig tills man hittar ett fast jobb, och det lär inte vara det enklaste nu när det är lågkonjuktur :/
Fast nu ska jag inte tänka på allt det där och njuta av solen i stället. Puss /Alex

GLAD PÅSK!

lite hemsk bild, jag vet ;)

Not so happy anymore

Igår börja jag tänka och när jag tänker kommer jag alltid fram till något dåligt. 2 av mina vänner är jag väl inte så bra vän med just nu, då återsår 3 + Sonny då. En av dessa 2 är väl sur på mig pga att jag inte kan vara med på uppvisningen och har till och med nästan slutat hälsa på mig. Jag trodde våran vänskap hade börja fixa sig till det bättre nu, men då ska allt bli förstört pga då dansuppvisningen.. Är det bara jag som tycker att det borde bero på något mer? Känns inte som att en enda dansuppvisning kan göra så men inte hälsar på varann, för vi går ju fortfarande i samma dansgrupp... Sen så har vi ju den andra, vi var nyss jätte bra vänner men vi har som tappat kontakten. Jag försöker prata och så där men får som ingen respons eller vad man ska säga.. Vill som inte tappa kontakten, men det kanske blir lite så när man har olika vänner.
Sen har jag så mycket annat på hjärnan också och jag bråkar nästan varje dag med mina föräldrar... Längtar till påsk för då slipper man tänka på skolan, inte bråka med mina föräldrar för de far till stugan och så har man ingen dans. Fast jag har ju ingen dans i typ 3 veckor nu för resten av gruppen ska ju då träna till dansendag.
Nåväl, snart ska jag fara till min kusin Anette och busa lite med hennes dotter Lisa. Lisa blev så ledsen när jag skulle åka igår när det var här och hälsade på, så tänkte göra henne lite glad :)
Puss&Kram /Alex

yeah (:

Gick ju hyffsat på skrivningen idag (: Nå tror jag att jag får G i alla fall. Men man hoppas ju så klart på något bättre.
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ta det lugnt och njuta av att inte ha några prov kanske ;b Men hade behövt fara förbi Linn och lämna hennes tröja och 100-lapp. Hade varit gott med en kopp kaffe.
Det har varit riktigt fint väder ute, vilket det är fortfarande men jag har inte hunnit ut. Somna efter skolan och sov i någon timme och nu känns det som att jag inte har ork att röra på mig.. Man ska fan inte sova på dan :P
Undra när min studentklänning kommer, vill ha den nu!
Men nu ska jag kila, ha en fortsatt bra dag :) Puss&Kram /Alex

RSS 2.0